I ti i bobster imate isto, za razliku od vas, ja sam dobio 7.2 golabl, pa posle 2 update cim sam uplalio telefon to izgleda ovako, MIUI Global 7.2 Stable / 7.2.3.0 (LHOMIDA), ali ako nece da uradi update, hjustone imamo problem
Šta je pojelo 11GB?![]()
Sent from my Redmi Note 3 Pro
Ja sam uzeo 640xl pre ovog. Mnogo sam se razočarao u Windows.Uh, sad se opasno razmisljam da umesto lumija 640 ili 735 uzmem ovaj note pro.. Mada veca je cena duplo...
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Ok. Hvala. Kod obojice koji su slali screen shot vidim 21.xxGB slobodno pa sam se pitao o čemu se radi.Nije 11gb. Od 32 dostupno je 26.5gb.
Sent from my Redmi Note 3 Pro
Ja sam uzeo 640xl pre ovog. Mnogo sam se razočarao u Windows.
Sa kojim si se Androidom za****?Meni stvarno deluje primamljivo ovaj redmi zbog hardvera, bojim se samo da se ne za*ebem ponovo sa androidom pa da krene da baguje nakon nekog vremena.. Mada i velik je telefon a ja imam male sake :S
Ma prvo huawei g300 i sad lg l90.. Totalno sam razocaran u sistem.. Otud i zelja da predjem na wpSa kojim si se Androidom za****?
Kakva je razlika između snapdragon 801 i 650 u gamingu? Ne mogu nigde da nađem real life benchmark... Imam G3, sve mi je extra na telefonu sem baterije i 3D performansi... Mislim se da ga menjam za RN3pro, koliko je to po vama pametno?
Pa dosta je bolji 650. Po benčmark testovima je između 808 (iz g4) i 810 (iz m9). Recimo na antutu redosled ide:
810- 81 049
650- 78 979
808- 68 508
Dok je tvoj 801 na 36 560. Pogledaj testove na netu, ima ih dosta. Značajno je bolji 650 od tih starijih. On je direktni naslednik, unapređena verzija sd 808. Sad ako pogledaš koliko koštaju novi / polovni telefoni iz prošle godine sa sd 810 ili 808, metalnim kućištem u 3/32 varijanti shvatićeš otkud ovoliki hype za ovim telefonom.
Ma AnTuTu je sra...! Meni 801 cepa 50k na g3 ali kolje ga 2k rezolucija i pregrejavanje u realnom radu.. Znači 650 ima jači IPC zbog A72 jezgra, pretpostavljam i da se manje greje od 801? Ajde ako nekome nije problem da vidi da li secka nfs no limits, pogotovo dok se vozi kroz tunel... G3 je ok meni ali hoću jaču bateriju i bolje 3d performanse pa mi RN3pro baš zapao za oko. Jedino me brine softver, g3 već ima MM i to par verzija... Oće li RN3pro dobiti MM?
Nego, svi nesto gledaju te silne gigaherce, megabajte,megapiksele itd.. Niko nista o zvuku?Kakav je zvuk preko nekih boljih slusalica? Jel se zna mozda koji je audio cip u telefonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari