Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Android.process.media ima li jos nesto u nazivu procesa posle media?
Ako ima obrisi keš i podatke za tu aplikaciju a ako nema onda očisti keš preko recovery

Ne vidi se.promenih na engl ne bih li videla nastavak al sad se ne pojavljuje.
Hvala na predlogu,ako se pojavi uradiću tako

MIUI 7.1 stable 7.1.4.0(LHMCNCK)

Build number: LRX22G
E tako.
Odgovor na tvoje pitanje od juče dal ce ti se uvek gubiti Google play i ostale Google aplikacije kad radiš factory reset je:
Da, zato što imaš stabilan kineski rom koji nema Google aplikacije u sebi.
Kad radiš update preko Updater-a onda ne bi trebalo da se gube.
Rešenje: ili da flashujes global rom ili da instaliraš xiaomi.eu rom preko custom (twrp) recovery-ja

Ali radio sam update preko updater-a, tacnije on sam mi je ponudio, i onda su radile sve google aplikacije, medjutim kad sam iskljucio wi fi, i povezao se na mts, onda mi je izbacilo gresku na play store, i tad sam uradio factory reset, jer sam pokusao sva moguca resenje pre toga koja sa nasao na netu, brisanje cache google play serice, downloader managera itd...nista nije uspelo, zakucalo je kad treba da prijavim google nalog...

Ali radio sam update preko updater-a, tacnije on sam mi je ponudio, i onda su radile sve google aplikacije, medjutim kad sam iskljucio wi fi, i povezao se na mts, onda mi je izbacilo gresku na play store, i tad sam uradio factory reset, jer sam pokusao sva moguca resenje pre toga koja sa nasao na netu, brisanje cache google play serice, downloader managera itd...nista nije uspelo, zakucalo je kad treba da prijavim google nalog...
Uvek ćeš imati te zackoljice na kineskom romu koji nije prilagođen za gapps

Sacekacu sledeci update pa cu videti sta ce biti, ako se ponovo isto desi, onda cu instalirati xiaomi.eu..Hvala u svakom slucaju

Па ***, јел вам рутован телефон?
Који ром имате?

Pa naravno da ne radi na rutovanim telefonima. Pisem to na dve strane.
To im je nacin da se zastite od apps koje snimaju video ekrana. Mada ne znam sta ih bas zabole na to, kao da ne moze preko pc ili tv-a...
Ranije je radilo sa Hide My Root mada nisam siguran da i dalje funkcionise.

Poslednja izmena:
Ako zelite da vam baterija duze traje i da vam telefon bude stabilan a i da koristite D3go bez problema toplo preporucujem cm 12.1! Pozz!

E bas sam ga punio malopre a Sot je bio oko 4:48h. A igrao sam i boom beach oko pola sata mozda i malo vise. Wifi stalno ukljucen, youtube nekih pola sata, gomila aplikacija u pozadini.

mene cm12.1 izluđuje jer ne može sam da se rekonektuje na mobilnu mrežu :( možda je to zato što koristim mtel karticu za internet, mada mi je na miui radilo kako treba. stabilno radi, ali baterija mi traje ili isto ili kraće u odnosu na miui. multitasking je bolji. kompas je netačan out of the box, mada nisam probao da ga rekalibrišem pomoću neke aplikacije. na miui mi kompas nikad nije radio kako treba doduše. brže se butuje od miui, ako je za utehu to što moram da ga resetujem svaki put kad izađem iz kuće, i ne prijavljuje mi glupu grešku da mi sim kartica nije aktivirana što me je nerviralo kod miui i nikako nisam mogao da ugasim to, iako sam gledao razna uputstva, jednostavno neće, svaki put se vrati opet....

U SBB-u kazu da ne znaju sta je, rade kao na tome da poprave....Na nekoliko modela telefona ne radi aplikacija D3 Go.

Zasto vise ne dobijam u update nove verzije weekly romova,poslednji mi je 6.1.29?

D3go radi od pretprošle verzije na rutovanim telefonima, ali ne i na MIUI romu, dakle jedina varijanta je da to reše programeri iz SBBa, tako da ih treba pritiskati na forumu ili telefonom, mailom i sl.

Nazad
Vrh Dno