ljudi kako da "slidujem" ukinem mail, propusteni poziv i ostalo sa lock screen-a?
Jer kada slidujem on ulazi u imenik ili kameru...samo textra moze...
ako znate na shta mislim
Moraš da spustiš notification bar pa odatle da slajduješ
Radi na obije kartice, ali ne u isto vrijeme. Biras na kojoj ces 4g.
Instalirao najnoviji update, koci mi aplikacije ponekad, kocilo je i sa 7 obicnim miui, interesuje me da li se jos nekome to desava? Ocistim kes i datu, sve ok, ali opet zakuca nekad...
Pu,pu...Ništa ne pitaj HAARP je mala beba za to zlo[emoji4]4g? Šta je to 4g? 800mhz? Jel to zrači, jel to štetno?
Imam jedan iritantan problem. Naime posaljem jednu poruku na 20tak primaoca odjednom i neka se ne posalje i izadje mi onaj uzvicnik i obavestenje da nije poslato. Kako da vidim kome je poruka poslata a kome ne da ne bih morao da saljem sve opet?
Pa zavisi koliko dugo i na koj način je korišćen telefon i kolko ga često punis. Na razmak punjenja manji od 12h sot bi trebao biti 5h minimalno (net, društvene mreže, malo razgovora).Ima li neko ovde kome je sot max 3h?
Нема је.Jel moze neko ukratko bez *******cije da objasni za nas bitnu razliku ako je ima izmedju TD i FDD verzije posto je razlika u ceni velika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari