acivi_nik
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2010
- Poena
- 300
Mora da ti bude uključen ekran. Stisni oba dugmeta i drži oko 5 sekundi
![]()
nevezano za temu, jel mozes da mi posaljes tu sliku preko privatnih poruka, mnogo mi se svidja
Mora da ti bude uključen ekran. Stisni oba dugmeta i drži oko 5 sekundi
![]()
Dakle napredujemo... Uspeo sam da poveže MiRemote sa klima uređajem ali ne i sa TVom, i dalje nemam mogućnost da sa LockScreen-a swipom udesno aktiviram aplikaciju. Peel remote se uspešno povezao sa TVom što znači da hardware radi.To što ti tražiš MiRemote na Lock screen ne znači da aplikacija ne radi. Ako ti je to toliko bitno probaj da vidiš dal ti radi IR sa nekom drugom aplikacijom tipa Peel remote, čisto da vidiš da nije hardverski kvar.
Ako je u pitanju MiAccount to sam napravio ali se ne sećam dela sa MiHome stranicom i biranja devices-aAaaa
Doduse,trazio mi je da se ulogujem na moj Mi acc, tj. otvorio je prvo Mi home stranu pa sam onda izabrao devices I tu je...
Mozda nije napravio account pa to zeza?
Evo kod mene ne radi na Redmiju ali radi na iPadu i Android tabletu... Prijavljuje grešku kada treba da krene streamDa li nekom radi D3GO ?
Istu tu grešku mi prijavljuje na DEV Rom-u...Evo kod mene ne radi na Redmiju ali radi na iPadu i Android tabletu... Prijavljuje grešku kada treba da krene stream
"Reprodukcija izabranog sadržaja nije moguća zbog bezbednosnih pravila"
Možda moram da se izlogujem na nekom drugom uređaju!?
Kakav bre virus... Od čega virus... Imam ukupno 10 aplikacija od čega su pet guglovih viber, Shazam, banka, alixpress i taptalktaj katanac je problem. to je znak da ti je usao virus. menjaj rom pod hitno, ili instaliraj neki antivirus, inace moze da ti se desi da telefon pocne da se pregreva i da ti crkne!
prerutovan je telefon vec...mozda ne radi zbog toga. Znam da pre nije radio na rutovanim telefonima, a i da ti radi ja mislim da nema gore aplikacije od te...Kakav bre virus... Od čega virus... Imam ukupno 10 aplikacija od čega su pet guglovih viber, Shazam, banka, alixpress i taptalk
Kad pre i od čega virus [emoji15]
A nisam ni rutovao telefon
@Nuc zapnes za nešto potpuno ne relevantno i stojiš u mestu. Nije virus, nije ništa nego kad udjes tu u recent used apps ako povuces ikonicu nagore onda je izbaci iz memorije a ako povuces nadole onda je zaključa i stavi katanac da kad cistis ram ne izbaci tu app iz memorije.
Dakle normalan white list/ignore feature.
Ja sam imao taj rom i ceo Update sam odradio bez problema preko telefonaMoze li neko da mi pomogne drugaru je stigao danas telefon i ne mozemo da ubacimo nijedan rom...uvek izadje ono update failed Signature Verification Failed.
Isto se to desi kada oce da ubaci i TWRP pa da proba preko njega...sta moze da bude problem? android verzija je lrx22g a miuI je 7.00.66.00 LHMCNCI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari