Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Mora da ti bude uključen ekran. Stisni oba dugmeta i drži oko 5 sekundi

52559e126efc24e34046590fbb949b94.jpg

nevezano za temu, jel mozes da mi posaljes tu sliku preko privatnih poruka, mnogo mi se svidja :)

To što ti tražiš MiRemote na Lock screen ne znači da aplikacija ne radi. Ako ti je to toliko bitno probaj da vidiš dal ti radi IR sa nekom drugom aplikacijom tipa Peel remote, čisto da vidiš da nije hardverski kvar.
Dakle napredujemo... Uspeo sam da poveže MiRemote sa klima uređajem ali ne i sa TVom, i dalje nemam mogućnost da sa LockScreen-a swipom udesno aktiviram aplikaciju. Peel remote se uspešno povezao sa TVom što znači da hardware radi.
Možda da probam clean install a ne update, možda tad dobijem sve što mi treba.

Aaaa
Doduse,trazio mi je da se ulogujem na moj Mi acc, tj. otvorio je prvo Mi home stranu pa sam onda izabrao devices I tu je...
Mozda nije napravio account pa to zeza?
Ako je u pitanju MiAccount to sam napravio ali se ne sećam dela sa MiHome stranicom i biranja devices-a

Da li nekom radi D3GO ?
Evo kod mene ne radi na Redmiju ali radi na iPadu i Android tabletu... Prijavljuje grešku kada treba da krene stream
"Reprodukcija izabranog sadržaja nije moguća zbog bezbednosnih pravila"
I ikonica od D3Go ima katanac na sebi
Možda moram da se izlogujem na nekom drugom uređaju!?
df3903101410b00413ff93d639f4b6c2.jpg

Poslednja izmena:
Вероватно не ради због рута, ако користите дев ром.

taj katanac je problem. to je znak da ti je usao virus. menjaj rom pod hitno, ili instaliraj neki antivirus, inace moze da ti se desi da telefon pocne da se pregreva i da ti crkne!

Evo kod mene ne radi na Redmiju ali radi na iPadu i Android tabletu... Prijavljuje grešku kada treba da krene stream
"Reprodukcija izabranog sadržaja nije moguća zbog bezbednosnih pravila"

Možda moram da se izlogujem na nekom drugom uređaju!?
Istu tu grešku mi prijavljuje na DEV Rom-u...
D3GO nije pre hteo da se pokrene na root uređajima, međutim nove verzije se hvale da rade i na rutovanim telefonima. Verovatno mu smeta nešto drugo.
Nije da često gledam TV na mobilnom, ali dešavalo se da mi zatreba.

Ja sam pokusavao I na kraju odustao.probao sa vise od pet verzija .ako uspeš,prijavi ovde.

taj katanac je problem. to je znak da ti je usao virus. menjaj rom pod hitno, ili instaliraj neki antivirus, inace moze da ti se desi da telefon pocne da se pregreva i da ti crkne!
Kakav bre virus... Od čega virus... Imam ukupno 10 aplikacija od čega su pet guglovih viber, Shazam, banka, alixpress i taptalk

Kad pre i od čega virus [emoji15]

A nisam ni rutovao telefon

Лооол који бре вируси на андоиду, видиш да те зеза овај ед :D

Ха!!!
Пошалица... Ај дрмни једну па да наставимо
09e5cb6125640a26c10668a0f1a431d2.jpg

Kakav bre virus... Od čega virus... Imam ukupno 10 aplikacija od čega su pet guglovih viber, Shazam, banka, alixpress i taptalk

Kad pre i od čega virus [emoji15]

A nisam ni rutovao telefon
prerutovan je telefon vec...mozda ne radi zbog toga. Znam da pre nije radio na rutovanim telefonima, a i da ti radi ja mislim da nema gore aplikacije od te...

Nije pre rutovan jer ima global stable koji ne dolazi sa rutom. Uz dužno poštovanje svima nemojte da dajete pogrešne informacije ako nešto ne znate.
Kad bi imao neki mod da posredi ovaj topic bilo bi super. Mada sve teme su prenatrpane svim i svacim generalno.
@Nuc zapnes za nešto potpuno ne relevantno i stojiš u mestu. Nije virus, nije ništa nego kad udjes tu u recent used apps ako povuces ikonicu nagore onda je izbaci iz memorije a ako povuces nadole onda je zaključa i stavi katanac da kad cistis ram ne izbaci tu app iz memorije.
Dakle normalan white list/ignore feature.

@Nuc zapnes za nešto potpuno ne relevantno i stojiš u mestu. Nije virus, nije ništa nego kad udjes tu u recent used apps ako povuces ikonicu nagore onda je izbaci iz memorije a ako povuces nadole onda je zaključa i stavi katanac da kad cistis ram ne izbaci tu app iz memorije.
Dakle normalan white list/ignore feature.

Ljudi znam da nije virus samo detaljno opisujem moju situaciju jer to jednostavno tako volim da drugi ne gledaju u pasulj šta sam hteo da kažem. I zapne za sitnice jer jedino je to ostalo da namestim

Sve ok idemo dalje

D3go je glupavo napravljena i bagovita aplikacija, i ne radi kad ima Root, a ponekad i kad nema lažno prijavljuje, prikrivanje ne pali, tako da i MIUI ne miriše nešto...

Moze li neko da mi pomogne drugaru je stigao danas telefon i ne mozemo da ubacimo nijedan rom...uvek izadje ono update failed Signature Verification Failed.
Isto se to desi kada oce da ubaci i TWRP pa da proba preko njega...sta moze da bude problem? android verzija je lrx22g a miuI je 7.00.66.00 LHMCNCI

Moze li neko da mi pomogne drugaru je stigao danas telefon i ne mozemo da ubacimo nijedan rom...uvek izadje ono update failed Signature Verification Failed.
Isto se to desi kada oce da ubaci i TWRP pa da proba preko njega...sta moze da bude problem? android verzija je lrx22g a miuI je 7.00.66.00 LHMCNCI
Ja sam imao taj rom i ceo Update sam odradio bez problema preko telefona

Uradili sve nekako kako treba i ubacili poslednji dev rom ali vise ne mogu da udjem u recovery nikako posle factory reseta...telefon se samo restartuje

Uh.. To se meni desilo na mi4 dok sam ga imao.. Pola dana sam bez prekida stiskao kombinaciju za recovery i posle 6h drndanja je usao.. Najgore sto nije hteo ni u bootloader da udje.. Preznojio sam se 32puta misleci da mu nema spasa.

Usao dasa u bootloop i samo se restartuje.. Kako sam se tada izentovao kao niko.

ma on se restartuje i startuje sistem....ali nece da udje vise u recovery...ne znam sta da radim

Mogu da...flesnem recovery ali se nista ne desava...

Probaj iz adb ovu komandu posle instala twrp.

adb reboot recovery

Ili

fastboot reboot recovery

Edit: znaci udjes u fastboot meni i preko kompa pises jednu od ove dve komande. Naravno pre toga sa komandom iz linka flesnes twrp. Trebao bi onda sam posle restarta da ti udje u recovery

Poslednja izmena:
Probao sam to...samo se pojavi MI logo i resne telefon...

Zanimljivo.. Mozda ces morati ceo sistem preko adb i onda ponovo twrp.. Ko ce ga znati

Jel za long press button mogu samo one 2-3 opcije da se stave, ne moze npr kamera? Imam dev rom.

Ovo nabavljate samo preko PP ? Samo kineska verzija ima microSD ?

Nazad
Vrh Dno