Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam na ovaj zadnji 5.11.26 i vidio sam da ima bag za rotaciju ekrana, kad se ugasi rotacija, ipak se okreće ekran :D

Screenshot_2015-12-02-13-24-53.png

Evo i ja ga izmerio...
Antutu ,mislim :banana:

Ako to ima ikakve veze sa zivotom

Ajde kao da je bitan antutu evo td verzije Screenshot_2015-12-02-14-48-32.pnggarantovano moze I bolje sa drugim romom,kapiram preko 56k

Poslednja izmena:
Meni najnoviji - 5.11.26 radi savrseno i ne zalim se. Baterija super drzi, sve radi bas fluidno. Jedino sto sam primetio to su kineska slova u Mi Remote aplikaciji... Al zabole me za to :D

Dešava se nešto čudno sa mojim telefonom. Naime par puta se desilo a mislio sam da sam se istripovao al sad sam siguran da nije trip jer je primetila i moja devojka.
Svetlo na ekranu blinka fazon neonke kad se pali ili ti kad treba sijalica da pregori. Najviše se primećuje na beloj pozadini.
Kontam da će neki da pomisle da je od auto osvetljenja pa da se pojačava i smanjuje al nije.
Evo sad se bas desilo i to je refleksno brzo treptanje a popravim ga tako što zakljucam tel i upalim i nema. Ništa mu ne fali inače, funkcione normalno al me malo cima.
Razume li se neko u hardver da mi kaze sta bi moglo da bude to blinkanje? Dal je svetlo u sklopu ekrana ili?
Ako zvuči *****no, izvinjavam se al stvarno nemam predstavu kakav je skolp delova

Poslednja izmena:
Jel vam se dešava da ne rade ili kasne push notifikacije, I stignu tek kad se upali program...
Za WhatsApp recimo rade, ali Viber i Telegram ne...
Ima li neko rešenje a da nije zaključavanje aplikacije u ramu? Mislim i u drugim sistemima kad ocistis ram, push notifikacije rade...

Jel vam se dešava da ne rade ili kasne push notifikacije, I stignu tek kad se upali program...
Ima li neko rešenje a da nije zaključavanje aplikacije u ramu? Mislim i u drugim sistemima kad ocistis ram, push notifikacije rade...
Autostart uključen?
Security > permissions > autostart

meni sad odjednom ne radi mobile data ... ni 3G ni 4G ... a radilo sve super do pola dana a imam glup osećaj da radi kad je zaključan koliko god glupo zvučalo evo i screen shot
5dcc480436599ec74c26d241c700375c.jpg
b79137f88ea989bed457cafd70c22bb2.jpg

i šta označava ikonica gore desno "tri tačke" pored wifi signala?

meni sad odjednom ne radi mobile data ... ni 3G ni 4G ... a radilo sve super do pola dana a imam glup osećaj da radi kad je zaključan koliko god glupo zvučalo evo i screen shot

i šta označava ikonica gore desno "tri tačke" pored wifi signala?
Al si me nasmejao/la

Kad je WiFi uključen ne radi mobile data. Takođe mislim da samo na 1 kartici radi internet u jednom trenutku. Isključi WiFi i imaćeš mobile data.
Tri tačkice znače da imaš obaveštenja. Ja sam isključio te tačkice a uključio da mi pokazuje ikonice aplikacija čija obaveštenja imam

Poslednja izmena:
meni se jednom desilo da kad stalno gasim i palim mobilnu konekciju da nece da se konektuje. restart resava situaciju tu.

to mi se desilo na svakom android telefonu do sada, uopste mi nije jasno sta je u pitanju....

Kad je WiFi uključen ne radi mobile data. Takođe mislim da samo na 1 kartici radi internet u jednom trenutku. Isključi WiFi i imaćeš mobile data.
Dobro bre toliko znam :) moja greska je sto sam sada napravio screen shotove kada sam hteo da postujem problem
Nego sad sam gajbi pa se okacio na wifi i wifi je stalno ukljucen sto znaci da kad izadjem napolje tj odem iz dometa wifi signala on bi trebalo da predje automatski na mobile data iako je wifi ukljucen zar ne?
Tri tačkice znače da imaš obaveštenja. Ja sam isključio te tačkice a uključio da mi pokazuje ikonice aplikacija čija obaveštenja imam
Ovo nisam znao, moram da pronadjem to u opcijama :)
meni se jednom desilo da kad stalno gasim i palim mobilnu konekciju da nece da se konektuje. restart resava situaciju tu.
To mi je prvo palo na pamet, probao i nista :(

Poslednja izmena:
Није ти добро "легао" ром. Познат проблем, ретко се јавља. Рекли су ти већ како да га прескочиш. Мени се јавио са предзадњим ромом, вратио сам се на старији (5.11.5) и све је прорадило. Сад када сам ставио овај задњи и даље све ради ок.

Poslednja izmena:
Pitanje... ima li razlike izmedju temperd glass protectora sa AliEx od 1-2€ u odnosu na ove što se pojavljuju kod nas u oglasima za 700-800din osim što neću morati da čekam mesec i kusur dana?

Ja sam porucio to neko staklo sa alija za 1,5 eura. Koliko sam video ovi nasi prodaju taj neki "retail"/"bundle" fazon - pored stakla imas i krpice, alkohol i ostale *******cije u paketu. Meni je dovoljno samo staklo, za ostalo cu se snaci.

Sto se tice kvaliteta samog stakla pretpostavljam da je to sve isti djavo, sve se to u kini pravi. :D

Eventualno Nilikin moze biti bolje, ali stvarno nemam pojma...

tako sam i mislio
0.2-0.3mm indeks 9H
a kod naših ništa od toga ne piše
poručio i ja pa ćemo videti
dogodine :)

Dobri ljudi moze li odg koliko je sigurno da se uzme td verzija a ne fdd ? Vidim da je td 130$ .. Treba da preporucim nekom kolegi pa se plasim da u nekom sledecem romu kinezi ne zakinu nas lte na tom jeftinijem mobu .. Fdd verzija je 150$

Dobri ljudi moze li odg koliko je sigurno da se uzme td verzija a ne fdd ? Vidim da je td 130$ .. Treba da preporucim nekom kolegi pa se plasim da u nekom sledecem romu kinezi ne zakinu nas lte na tom jeftinijem mobu .. Fdd verzija je 150$
Ako ti vredi rizikovati za 20 dolara onda uzmi td.
Na tvoje pitanje niko ti ne može dati odgovor sa sigurnošću. Testirano je i td verzija radi i kod nas a za budućnost have no clue

A da li neko zna koje verzije valjaju ovi iz novog sada sa kp sajta ? Cenim takodje td verzije ?

Mislim da je FDD verzija. Oni ga nabavljaju iz Mađarske a tamo postoji legalni uvoznik.
Xiaomi.hu

Cak je i povoljniji nego u Madjarskoj. Tamo je 70000 forinti ili oko 223eur

Ovaj model je definitivno isplativije kupiti kod nas nego kod Kineza.
Dobiješ ga odmah i opet imaš kakvu-takvu garanciju 12 meseci za 181 eur sa besplatnom isporukom kurirskom službom.

Cisto sumnjam da ce u buducnosti osakatiti tdd verzije. Oni hoce da se probiju na trziste, nisu etablirani kao neki jaci brendovi. Bukvalno bi sebi pucali u nogu. Mnogo ljudi je u evropi uzelo tdd verziju. Cak su je i valjali kao fdd na mnogim sajtovima. A pored toga, uvek moze da se stavi neki rom na kom nisu iskljuceni nasi bandovi. To je makar moje rezonovanje pre narucene tdd verzije :D

Poslednja izmena:
Ovaj model je definitivno isplativije kupiti kod nas nego kod Kineza.
Dobiješ ga odmah i opet imaš kakvu-takvu garanciju 12 meseci za 181 eur sa besplatnom isporukom kurirskom službom.

ne verujem nesto....pre ce mi kinez uvaziti garanciju koje nema :) nego ovde neko.....
inace ovde prodaju za 180 evra TD verziju i 90 posto ljudi prodaje TD verziju na kp....radi sve za sada naravno...ali ko ti garantuje da nesto nece da se promeni?

Nazad
Vrh Dno