Evo i ja ga izmerio...
Antutu ,mislim :banana:
Ako to ima ikakve veze sa zivotom
Код мене на истом рому ради како треба.Ja sam na ovaj zadnji 5.11.26 i vidio sam da ima bag za rotaciju ekrana, kad se ugasi rotacija, ipak se okreće ekran![]()
Autostart uključen?Jel vam se dešava da ne rade ili kasne push notifikacije, I stignu tek kad se upali program...
Za WhatsApp recimo rade, ali Viber i Telegram ne...
Ima li neko rešenje a da nije zaključavanje aplikacije u ramu? Mislim i u drugim sistemima kad ocistis ram, push notifikacije rade...
Al si me nasmejao/lameni sad odjednom ne radi mobile data ... ni 3G ni 4G ... a radilo sve super do pola dana a imam glup osećaj da radi kad je zaključan koliko god glupo zvučalo evo i screen shot
i šta označava ikonica gore desno "tri tačke" pored wifi signala?
Dobro bre toliko znamKad je WiFi uključen ne radi mobile data. Takođe mislim da samo na 1 kartici radi internet u jednom trenutku. Isključi WiFi i imaćeš mobile data.
Ovo nisam znao, moram da pronadjem to u opcijamaTri tačkice znače da imaš obaveštenja. Ja sam isključio te tačkice a uključio da mi pokazuje ikonice aplikacija čija obaveštenja imam
To mi je prvo palo na pamet, probao i nistameni se jednom desilo da kad stalno gasim i palim mobilnu konekciju da nece da se konektuje. restart resava situaciju tu.
Није ти добро "легао" ром. Познат проблем, ретко се јавља. Рекли су ти већ како да га прескочиш. Мени се јавио са предзадњим ромом, вратио сам се на старији (5.11.5) и све је прорадило. Сад када сам ставио овај задњи и даље све ради ок.Jel vam se dešava da ne rade ili kasne push notifikacije, I stignu tek kad se upali program...
Ima li neko rešenje a da nije zaključavanje aplikacije u ramu? Mislim i u drugim sistemima kad ocistis ram, push notifikacije rade...
Ovo nisam znao, moram da pronadjem to u opcijama![]()
Resenje je u ovom postu:Jel vam se dešava da ne rade ili kasne push notifikacije, I stignu tek kad se upali program...
Ako ti vredi rizikovati za 20 dolara onda uzmi td.Dobri ljudi moze li odg koliko je sigurno da se uzme td verzija a ne fdd ? Vidim da je td 130$ .. Treba da preporucim nekom kolegi pa se plasim da u nekom sledecem romu kinezi ne zakinu nas lte na tom jeftinijem mobu .. Fdd verzija je 150$
Ovaj model je definitivno isplativije kupiti kod nas nego kod Kineza.
Dobiješ ga odmah i opet imaš kakvu-takvu garanciju 12 meseci za 181 eur sa besplatnom isporukom kurirskom službom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari