Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Kod mene je 5.11.1 i radi. Ne znam zasto ali updater mi uopste ne nudi update na 5.11.5. Kao da ne postoji.

Prime je a ovo Advanced Edition mozda njima nesto znaci[emoji4]

ja cu tako slatko da vratim miui -.-

znaci smorio sam se maximalno, ovaj aosp bre nema nista. nije ni cudo sto brzo radi kad su sve default aplikacije teski sux! galerija nema osnovni info o slikama- koji iso, shutter speed i sl. u xiaomi aplikaciji samo jedan tap to tih informacija. onda ne mogu da nadjem krsten mail klijent!!! onaj aosp mail sad vise ne radi jer se guglu tako digo... ma idi bre....

ja cu tako slatko da vratim miui -.-

Ја немам намеру да мењам МИУИ, он је један од разлога зашто сам и узео Шаоми.
И визуелно кад се упореди са АОСП, ЦМ или неким сток-ом од Самсунга или Сонија изгледа надмоћно, а посебно то што има гомилу опција које садржи а иначе бих инсталирао са стране попут њиховог фул бекапа који сада користим уместо Титанијума.

Ja sam na MIUI, ali jedina stvar koju koristim je launcher, apsolutno sve druge aplikacije sam zamenio boljim, stoga mi bas sve jedno na cemu je koji rom baziran, kontam da cu i launcher da zamenim, ako ne ceo onda barem lock screen posto je ovaj default shit.

lock screen na miui je tuga... jel zna neko kako moze da se namesti da ne mora odsecno da se otkljucava, vec da moze laganim pokretom na gore kao na windows phone?

To valjda zavisi od teme.

Ja sam generalno zadovoljan Miuiem. Mada u poslednje vreme imam problem sa trakom sa notifikacijama, ponekad ne mogu da je povučem na dole. Ne znam zašto. Od Miui aplikacija mi se ne sviđa jedino ona za muziku (krš je) i za fajlove (nije loša, ali mi je ES file Explorer 100 puta bolji). Ostalo uglavnom koristim sistemske aplikacije. Browser mi je odličan.

lock screen na miui je tuga... jel zna neko kako moze da se namesti da ne mora odsecno da se otkljucava, vec da moze laganim pokretom na gore kao na windows phone?

Ne moraš čak ni celu temu da menjaš, možeš samo lock screen

Ja sam prezadovoljan miui-jem, bas mi odgovara. Telefon mi je taman. Ne bih kupovao skuplji android, mozda samo malo kvalitetnije izrade.

ima u settings? nisam ni gledao...
Bilo u Themes aplikaciji a nema od nedavno, malopre tražio i ćorak, ladno ukinuli customize opciju gde si mogao da menjaš sve zasebno (lockscreen, ikonicee, fontove, wallpaper i td.).a ne kompletnu temu, budale.
Sad guglam, može da se vrati opcija uz malo gimnastike, ako te interesuje, ovde sve piše

en.miui.com/thread-141931-1-1.html

Poslednja izmena:
Jel da kupujem redmi note 2, najvise me zanima jel moguce rutovati i jel nema nekih primetnih anomalija (p.s. uzimam ga za 200e ako ima neko neki predlog za jeftinije neka me pmuje )
hvala

Ima na AliExpress-u, meni je tel stigao u Cg za 9 dana
e77ae00cecde5010fc6bda4579165242.jpg

Ja jos uvek cekam TDD verziju od Fantacy-ja. Paket je poslat 30.10.2015. Ovako to izgleda kod nas u posti:
Datum Mesto Faza Status Potpisnik
03.11.2015 12:50:13 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
04.11.2015 09:34:52 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
05.11.2015 08:05:13 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
06.11.2015 07:59:35 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
07.11.2015 08:08:18 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
09.11.2015 07:45:35 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED

Vise im treba da ga ocarine nego da stigne iz Kine. Mora da su slali avionom...
Jedva cekam, izgoreo sam. 🙂

Bolje vam se isplati u cg da stigne i samo neko a bus da vam ga posalje 😀

Bolje vam se isplati u cg da stigne i samo neko a bus da vam ga posalje 😀
Tako sam ga i ja porucio🙂
Reci mi samo ja sam track broj dobio sjutra dan od uplate ali jos nije aktivan(od proslog utorka) isto singapur post sa goldway,hocu li ga cekati jos koliko😉

Poslednja izmena:
Trebao bi do sad da je aktivan, vidi ako imas app alija u tracking status, meni nekad prvo tu prikaze stanje pošiljke

Ma to mi burazer porucuje znaci pa ja nemam pojma,u svakom slucaju da mu kazes da kontaktira prodavca i da ih pita sta se desava,jel tako🙂
On mi je dao track broj i ja provjeravam na 17track

Jel moze neko uputsvo za root (one click po mogucstvu) na shtock verziji ?

najlakse ti je da instaliras najnoviji weekly rom sa xiaomi.eu, on je vec rutovan.

Nazad
Vrh Dno