http://www.aliexpress.com/item/Redm...-Redmi-Note-2-Case-Prismatic/32474974395.html
Ovo ovdje ovo isto jos jeftinije 🙂
И неће ти показати, мораш га ручно скинути са xiaomi.euKod mene je 5.11.1 i radi. Ne znam zasto ali updater mi uopste ne nudi update na 5.11.5. Kao da ne postoji.
5.11.1 nisam stigao ovu zadnju da stavimНа којој верзији рома си?
5.11.1 nisam stigao ovu zadnju da stavim
Ок, хвала. Код мене нема шансе. Није ми јасно.Код мене је 5.11.5 и ради
ja cu tako slatko da vratim miui -.-
lock screen na miui je tuga... jel zna neko kako moze da se namesti da ne mora odsecno da se otkljucava, vec da moze laganim pokretom na gore kao na windows phone?
Bilo u Themes aplikaciji a nema od nedavno, malopre tražio i ćorak, ladno ukinuli customize opciju gde si mogao da menjaš sve zasebno (lockscreen, ikonicee, fontove, wallpaper i td.).a ne kompletnu temu, budale.ima u settings? nisam ni gledao...
Imas jeftiniju varijantu, TDD verziju,ona ti je oko 150 euraJel da kupujem redmi note 2, najvise me zanima jel moguce rutovati i jel nema nekih primetnih anomalija (p.s. uzimam ga za 200e ako ima neko neki predlog za jeftinije neka me pmuje )
hvala
Imas jeftiniju varijantu, TDD verziju,ona ti je oko 150 eura
Tako sam ga i ja porucio🙂Bolje vam se isplati u cg da stigne i samo neko a bus da vam ga posalje 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari