epicurus001
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2015
- Poena
- 69
Ако мислиш на 5.11.1, нема. Само су неке багове (које ја нисам приметио) исправили.Kakav je novi softver? Neka vidljiva promjena?
Ако мислиш на 5.11.1, нема. Само су неке багове (које ја нисам приметио) исправили.Kakav je novi softver? Neka vidljiva promjena?
Пар дана је стара верзија тако да... Задовољан сам батеријом. Скинем га ујутру са пуњача, користим уобичајено и онда га увече силујем покушавајући да га испразним што више пре пуњења. Ево сада је 22.15 и на 46% ми је.Javi za bateriju kakva je 🙂
Скинуо апликацију, напунио до краја и онда док је телефон још на пуњачу кликнуо на калибрацију. Тиме се брише неки батери статс фајл из система.Samo si ispraznio do kraja i punio ?
Ти си ултра хард корисник, тешко [emoji1]to cu morati i ja da uradim... mozda i preguram sat i po sot onda [emoji14]
Koju aplikaciju, može link?Скинуо апликацију, напунио до краја и онда док је телефон још на пуњачу кликнуо на калибрацију. Тиме се брише неки батери статс фајл из система.
Онда се скине са пуњача, испразни до краја и кад се угаси опет напуни до краја без прекидања. И то је то.
Koju aplikaciju, može link?
Na ovu verziju sad sto sam instalirao, znaci 5.11.1 moze da se smanji intezitet vibracijeKoju aplikaciju, može link?
I jos jedno pitanje, može li da se smanji vibracija za dugmice, bukvalno osecam motor pod prstima kako vibrira...
Inace, stavio sam poslednju stabilnu verziju sa xiaomi.eu, valjda od 27.10.
P. S. Kako fali dupli tap da se otkljuca 🙁

Na ovu verziju sad sto sam instalirao, znaci 5.11.1 moze da se smanji intezitet vibracije
Pogledajte prilog 183672
Ipak jeste, nadjoh, neće sam da se javi kad app zatraži, mora za svaku u Security aplikaciji da se čekira i odobri...Nije ja mislim...
Јави да ли је помогло.hvala, probacu jer mi se cini da je i meni brzo palo na 80%...
Јави да ли је помогло.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari