Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 14/14 Pro/14 Pro+

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi smo uzeli u A1 2x note 14 pro plus I dobili poklone. Zvučnik i sat

Da li se kod nas u pakovanju Redmi Note 14 i 14Pro dobijaju punjač i zaštitna maska?
U Unbox-inzima svuda ima ali čujem da kod nas nema.

Po KP imaš slim i full pakovanje, u ovom prvom nema punjača, samo kabl (USB-A - USB-C) i maska.
Ista situacija je i u Gigatronu - bez punjača!

Planiram mozda da uzmem Redmi Note 14 4G za drugi telefon. Trenutno ne vidim da postoji telefon sa boljom specifikacijom za 13k dinara koliko je u nekim online prodavnicama. Da li moze neki vlasnik pomenutog telefona da kaze kako se pokazao, ima li bagova, na koliko izbacuju zakrpe, koja mu je trenuta verzija Hyper OS-a? Hvala.

punjac za 14 pro plus preko Ali Expresa, da li je neko uzimao i da je provereno dobar ?
Hvala

20250804-110304.jpg

Gigatron pokloni, malo kasne, ali je sve ispoštovano 🙂

RN13P+ i RN14P+,ima li razlike u kamerama?Kimovil navodi za Samsung ISOCELL HP3 za prvi,i Samsung S5KHP3SP za drugi.
I RN14P ima isti naziv kamere.

Vidim pominju se punjaci. Gde najpovoljnije da uzmem porucim od 67w original za Xiaomi Redmi?

Ima li neko da je uzeo rn14s pa da podeli utiske? Vidim da je prepakovan 13 pro 4g sa boljim ip rejtingom i tjt. Gledam ga za matorog. Nasao novog sa garancijom za 20k. Znam da moze i bolje da se nadje za slične pare tipa edge 50 neo, ali matori naviko na ćomija. Nije da on zahteva, nego gledam sebi da olakšam. Stvarno nemam živaca da ga navikavam ponovo dve godine na novi OS. 😂 U priči je i rn 14 pro 4g za 24k, znači 4k preko. Ima li nekih razlika sem zakrivljenog ekrana, malo prepakovanog g99 ultra u g100 ultra i +500mah baterije?
Uostalom kakav je u radu taj g99 ultra? I kakva je ta kamera od 200mpx? Znam da je čista patkometrija, ne zanimaju me megapikseli, nego realno kakve fotke pravi? Hvalaa
Meni je danas stigao RN14S.Prvi utisci su povoljni .ekran lep,radi fluidno.Kamera dobra,nocni snimci odlicni.Nije ogroman ,tezina umerena,lepo jezi u ruci.Ekran je ravan.Rano je za neke konacne utiske.

Uzeo sam skoro redni note 14s . i hteo sam da proverim kameru. Aida64. kamera 13 mp. video rezolucija 2.1mp . prednja rezolucija 4 mo , video rezolucija 2.1 mp .

Jel nekom stigao HyperOS 3 na RN14Pro + 5G?

Ne možeđ da porediš RN 14 Pro i RN 15 običan, ne ide to. A pogledaj temu o RN 15 seriji, RN 15 običan ništa bolji od RN 14 osim što ima noviji Android.

Ima li jos neko problem da mi samo na ovom modelu ne stize zvucna notifikacija na Telegram. Da li je problem u HyperOS 2 ili sta vec?

Da li je neko dobio HyperOS 3 na ovom modelu? Meni jos nije stigao.

Da li neko ima problema sa senzorom osvetljenja na 14 pro?

Dešava se da ne promeni automatski osvetljenje spram ambijenta, da stavi osvetljenje skoro pa na max u mraku, ili da šeta osvetljenje gore dole bez ikakvog razloga.
Nov telefon, u startu ažuriran na Hyperos 2 pa posle toga odrađen hard reset.

jel adapter znači da dolazi sa punjačem?? otkad to
Sklonili su to konačno, mada je sve vreme i pisalo da zavisi od tržišta. Na našem nema punjača.

Ima li jos neko problem da mi samo na ovom modelu ne stize zvucna notifikacija na Telegram. Da li je problem u HyperOS 2 ili sta vec?
Meni, a i još jednoj osobi koju znam, nema zvuka uz Gmailova obaveštenja. Telegram na koristimo, a oboje smo na trojci. Moj je konkretno uzet preko A1.

Da li neko ima problema sa senzorom osvetljenja na 14 pro?
I moj je utisak da to ne funkcioniše kako treba, uz tri napomene: imam Pro+, HyperOS 3.0.3.0 i uopšteno preferiram veće osvetljenje. Nezavisno od mojih preferenci, međutim, dešava se upravo da se osvetljenje šeta bez razloga ili da se uopšte ne poveća kada izađem napolje, tako da je nešto tu neobično. Nismo jedini koji su to primetili, lako se nađe guglanjem, mada nema rešenja. Ugasio sam to i ručno menjam sad, po potrebi. No dobro, daleko od toga da mi je to najveća zamerka, hahah, pa se ne žalim na to previše.

Poslednja izmena:
to sam imao nekad na starom telefonu
izađem iz kola a napolju prži sunce a ekran mi se ne posvetli i ne vidim ništa. onda moram da se zavučem u gepek gde je mračnije da bih video ekran i ručno posvetlio
nešto kasnije su ispravili sa nekim apdejtom

osim promene naziva, nikakve razlike nema između miui i hiper os

Da li to može da bude razlog za reklamaciju odnosno povrat telefona?
Podrška je blago reći loša, kontakt centar ne radi u naznačeno radno vreme, na prvi mejl odgovorili nakon 2 dana, na drugi nisu ni posle 3-4...

Isti problem sa senzorom je bio na 9 pro, ali sam mislio da je sređeno.

Nazad
Vrh Dno