NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Cekacu naravno,ali mi je bas cudno da od januara nema nista,do pre neki dan,ali to je 1.0.9.0Koliko znam nije. Možeš da probaš da promeniš region, ali moj ti je savet da sačekaš.
Cekacu naravno,ali mi je bas cudno da od januara nema nista,do pre neki dan,ali to je 1.0.9.0Koliko znam nije. Možeš da probaš da promeniš region, ali moj ti je savet da sačekaš.
Proveri da ti nije uključeno ''pametno punjenje'' i brzinu punjenja stavi na ''najveća brzina''.Supruga ima 14tpro
Kupili smo punjac koji je 120w. Kad ga povežemo, lepo napiše da ga puni sa 120w, (ima animacija), ali nešto mi je tu cudno oko brzine punjenja. Za 40 min je napunio samo 39% zar se meni cini, ili je to stvarno sporo? Nije softverski smanjena brzina punjenja
Da li je neko kupio telefon uz akciju i koliko je čekao na ove poklone? Jer stoji do 15 dana a ako nešto nije u redu, proći će promocija.Od danas akcija na Redmi telefone
Ja sam kupio Xiaomi 15 u promociji, i dobio sam poklone u roku od dve nedelje. Prijavio se na sajtu, onda mi je stigao mejl potvrde, pa mejl da je poslato, i onda me zvao kurir. Zvanično im je rok 60 dana.Da li je neko kupio telefon uz akciju i koliko je čekao na ove poklone? Jer stoji do 15 dana a ako nešto nije u redu, proći će promocija.
Izgleda da je urodilo plodom pisanje na mejl, odobreno je jutros. Hvala.Probaj da pošalješ pitanje na ovaj mejl: [email protected]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari