Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 14/14 Pro/14 Pro+

Koliko znam nije. Možeš da probaš da promeniš region, ali moj ti je savet da sačekaš.
Cekacu naravno,ali mi je bas cudno da od januara nema nista,do pre neki dan,ali to je 1.0.9.0

Kako vam se ponaša baterija na RN 14 pro + 5g i da li stalno koristite punjenje od 120w?

Kada kažem "punjenje od 120w" mislim na odabir ''najbrže punjenje" koje se nalazi u podešavanjima, baterija, opcije punjenja.

uzela keva običan rn14
ja baš ne vidim nikakvu razliku u odnosu na moj rn10

isto mi je sve a 4 godine razlike između telefona

u nekom običnom korišćenju nikakve razlike ne vidim
ja ću definitivno razmisliti da li će mi xiaomi biti sledeći, ne znam da li ostali telefoni stagniraju ovako

mada ovaj je uhvaćen na onoj noćnoj akciji tako da je jeftino uzet što je plus

videćemo kakva će situacija biti kada budem hteo da menjam

i videću da li je baš tako teško potrefiti sekund da se otključa bootloader

jel se mogu zaštititi kamere nekako, baš je prevelik otvor na masci, mislim da ni ona maska na preklop ne bi imala nekog efekta

ne znam one koje idu preko da li utiču na slike

Supruga ima 14tpro
Kupili smo punjac koji je 120w. Kad ga povežemo, lepo napiše da ga puni sa 120w, (ima animacija), ali nešto mi je tu cudno oko brzine punjenja. Za 40 min je napunio samo 39% zar se meni cini, ili je to stvarno sporo? Nije softverski smanjena brzina punjenja
Proveri da ti nije uključeno ''pametno punjenje'' i brzinu punjenja stavi na ''najveća brzina''.

Svasta procitah ali ajd. Zena ima 14 pro + 12/512, ja uzeo 8/256 i sve za ove pare koliko kosta radi kako treba. Pazi zapinje Hyper, pa zapinju i drugi. Kamera? Pa treba znati i slikati. Poredjenja radi niko ne moze da prismrdi trenutno Nothing OS kako radi ali to je ipak subjektivni osecaj. Telefon je sasvim ok za cenu koja je, licni afiniteti prema markama su drugo.

Zna li neko kad ce Xiaomi poslati onaj poklon tablet sto se dobija u okviru akcije Xiaomije rodjendan u toku aprila meseca ? Kupio sam 14 pro + i registrovao kupovinu . Poslao sam im poruku,niko nista ne govori .

Jutros se pojavio

Prilozi

• Screenshot_2025-05-25-08-29-00-710_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-05-25-08-29-00-710_com.android.updater.jpg
    40.6 KB · Pregleda: 23
Sta to Xiaomi radi, za Note 12 izasao HyperOS pre par meseci a za Note 14 jos nije? Mada mozda i bolje sto nije, ako ce raditi kao na onom...

Moja žena uzwlacu A1 14 pro plus,poslala prijavu i dobila odgovor u roku od 60 dana dobiće poklon.

Meni i posle 10 dana stoji "pending". Zvao sam broj sa sajta, javlja se neki PC Centar, onda me usmeravaju na drugu vezu, a druga veza mi daje neki privatni broj 062, koji prema Google, pripada nekom Bakiru Zahirovicu, o kom ne postoje nikakve informacije za ovu promociju. Broj je nedostupan.

Da li je neko kupio telefon uz akciju i koliko je čekao na ove poklone? Jer stoji do 15 dana a ako nešto nije u redu, proći će promocija.
Ja sam kupio Xiaomi 15 u promociji, i dobio sam poklone u roku od dve nedelje. Prijavio se na sajtu, onda mi je stigao mejl potvrde, pa mejl da je poslato, i onda me zvao kurir. Zvanično im je rok 60 dana.

Screenshot_2025-06-05-19-37-25-878_com.android.chrome-edit.jpg

Evo kako je kod mene.. Kao da čekaju poslednji dan i onda da kažu "odbijena prijava".

Ima li neko da je uzeo rn14s pa da podeli utiske? Vidim da je prepakovan 13 pro 4g sa boljim ip rejtingom i tjt. Gledam ga za matorog. Nasao novog sa garancijom za 20k. Znam da moze i bolje da se nadje za slične pare tipa edge 50 neo, ali matori naviko na ćomija. Nije da on zahteva, nego gledam sebi da olakšam. Stvarno nemam živaca da ga navikavam ponovo dve godine na novi OS. 😂 U priči je i rn 14 pro 4g za 24k, znači 4k preko. Ima li nekih razlika sem zakrivljenog ekrana, malo prepakovanog g99 ultra u g100 ultra i +500mah baterije?
Uostalom kakav je u radu taj g99 ultra? I kakva je ta kamera od 200mpx? Znam da je čista patkometrija, ne zanimaju me megapikseli, nego realno kakve fotke pravi? Hvalaa

Nazad
Vrh Dno