Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 13/13 Pro/13 Pro+

viber je malo upitan generalno, ne koristim ali notifikacije ili kasne dosta il ne dodju uopste

Jedino čekirati Show on lock screen i Background autostart?
Evo sad sam uspeo da rešim izgleda. Dug pritisak na aplikaciju ( u mom slučaju Viber), pa info, pa baterija, pa u okviru uštede baterije izabrati nema ograničenja ( meni je bila uključena ušteda baterije). I nakon toga obavezno restart uređaja. Sada radi.

Da li je neko primetio da se baterija brže troši nakon ovog poslednjeg ažuriranja?
Imam 13 Pro+ 5G već godinu dana i ne sećam se da sam do sada morao da ga punim dan za dan. Juče primetim da se baš brzo potroši, reko ajde bilo je doomscrollinga preko mobilnih podataka. Napunio ga popodne, i evo sad već na 56%...

Inače, ovo sa Viber obaveštenjima se meni dešava od kako sam prešao na HyperOS. U početku je telefon imao MIUI i lepo je radilo, od kad je došao HyperOS Viber obaveštenja se nekad polažu, nekad ne, nekad se ni zvuk ne čuje...

To je do Vibera, bukvalno ne znas sta te ceka kad stigne novi update za Viber...Sa WhatsApp-om recimo nikad nisamo imali problema ali sa Viberom jesmo (zena na Samsungu, ja na Xiaomiju)

Nazad
Vrh Dno