Koče i kod mene druga nedeljaIma li još neko problem sa notifikacijama ne zaključanom ekranu i kako to rešiti? Dok ne otključam uopšte ne vidim na statusnoj traci (niti bilo kako drugačije) obaveštenje da imam poruke na Viberu, na primer.
Koče i kod mene druga nedeljaIma li još neko problem sa notifikacijama ne zaključanom ekranu i kako to rešiti? Dok ne otključam uopšte ne vidim na statusnoj traci (niti bilo kako drugačije) obaveštenje da imam poruke na Viberu, na primer.
Evo sad sam uspeo da rešim izgleda. Dug pritisak na aplikaciju ( u mom slučaju Viber), pa info, pa baterija, pa u okviru uštede baterije izabrati nema ograničenja ( meni je bila uključena ušteda baterije). I nakon toga obavezno restart uređaja. Sada radi.Jedino čekirati Show on lock screen i Background autostart?
Nestabilno đubre od aplikacije, ali kad ga iz nekog razloga naši vole da koriste - šta da se radi...viber je malo upitan generalno, ne koristim ali notifikacije ili kasne dosta il ne dodju uopste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari