Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 13/13 Pro/13 Pro+

Па нећу да купујем пуњач, то је безобразлук произвођача на који су сви кукали, а сад сви пристају. Препрека је и цена, јер ни један телефон не вреди више од 500-600€ а најбоље зарађује компанија коју су масивно прозивали кад је цена први пут прешла праг 1000$, а сад је то нормално у индустрији. Има ту још ствари, али није тема, тако да нећу даље.

Šta ja to vidim... Počela gospoda da pakuje telefone bez punjača :oops:
Kopiraju iPhone i ovu drugu gospodu???
Eeeee... Malo kad se čovek do'vati para (i slave) kako se promeni. Nema više "Xiaomi sinonim za kvalitet za manje novca". To je minimalizam...

Mislim da je to više zbog smernica EU za smanjenje elektronskog otpada, nego zbog samih proizvođača.

Планирам да купим про плус 5Г, тренутно имам Poco F4 две године који бих дао клинцу. Клинац тренутно користим Mi A2 стар 6 година, 4 године сам га ја користио, 2 клинац. Mi A2 је и даље бољи телефон од ових јефтинијих.

Колико је Redmi Note 13 pro plus 5g од Poco F4, узео бих 12/512?

Да ли овај телефон има VoLte?
Како ради eSim код МТСа?

Каква је цена од 41.000 за најјачи модел, узео бих га преко Ананаса са 5.000 ваучером ако га добијем.

Da odgovorim u vezi kutija i punjača, Note 13 Pro 5G, jedan kupljen u junu sa punjačem a drugi u oktobru bez punjača i vidi se razlika u kutijama. Rupa za punjač je tu ali dobije se samo kartonski poklopac 😂... A piše i na kutiji šta sleduje u pakovanju.

1000114584.jpg

1000114586.jpg

Pa kad sam drugi kupovao cena mu pala za 10€ (u istoj radnji) pa sam se iznenadio a nisam znao da nema punjača dok nisam došao kući 😂
Ma ima istih punjača (67W) na Aliju za 5€ a vidim sve su dobre ocene, ima i naših ocena dosta.

Pa kad sam drugi kupovao cena mu pala za 10€ (u istoj radnji) pa sam se iznenadio a nisam znao da nema punjača dok nisam došao kući 😂
Ma ima istih punjača (67W) na Aliju za 5€ a vidim sve su dobre ocene, ima i naših ocena dosta.
Ja sam hteo da kupim 120W na Aliju, ali nije to to, bar po komentarima

Na aliju morate naći konkretan model punjača za konkretan telefon, nisu samo vati u pitanju, već i da podržava kombinacije struja-napon kao na originalnom punjaču.

Нећу телефон без пуњача, не само јер је безобразлук произвођача, већ и да не бих морао да се бавим тиме који пуњач да узмем. Мало што треба о телефонима да истражујем, сад треба и за пуњаче, а aftermarket је пун фалсификата.

Овако, добијеш OEM пуњач за који знаш да ради лепо са телефоном и користиш без размишљања да ли би неки други пунио брже или мање грејао телефон.

Onda ces, nažalost, ostati bez telefona za kupovinu jer ce uskoro svi biti bez punjaca zbog regulative EU-je.

Na Mi Srbija imate orginalne punjace od 1600 (20W) do 4000 din (67W) tako da nije to veliki izdatak, kupis jednom a onda imas za svaki naredni telefon (u slucaju da nemas neki punjac u kuci od ranije)

Ja slučajno letos kupio punjač u lidlu 1000 din. 35w reko nek se nadje i pre mesec dana mi dobro dodje kada sam menjao telefon i odlično puni.

Xiaomi je još prošle godine počeo da polako izbacuje punjač iz pakovanja. Redmi 12 na primer. Tako da me neće iznenaditi da 2025. ne bude punjač u pakovanju za nove modele koji treba da stignu kod nas.

@doktor1964 ako možeš postavi link tog punjača ili pošalji na PP, značilo bi ako stvarno puni na max 67W.

@doktor1964 Ja se ubi tražeći radnju sa ovim nazivom/brojem i nema je.... Postavi ako možeš link preko ikone u gornjem desnom uglu 1000114589.jpg

Da, stavili su dobar popust sa promo kodom pa izađe 32000 ali ipak je povoljnije u Max Phone 30345 din.

Kakav je Mediatek Hellio G99 Ultra u Redmi Note 13 pro 4G 8/256? Uvek sam uzimao Xiaomi sa Snapdragonom. Pocev od Redmi Note 4x, Redmi Note 5 +, Redmi Note 7 i poslednji Redmi Note 8t. Redmi Note 8t je poceo pomalo da stuca a baterija je prilicno oslabila. Da li je sada Redmi Note 13 4G (vidim sada na akciji za 27-28k) dobra kupovina?

@mwsavko deci sam skorije kupio taj model i vidim da odlično radi, brzo kopira/instalira, igrice im rade ne žale se, baterija im izgura ceo dan, ne pregreva se...
Za kupovinu sam ti poslao na PP jer ima i povoljnije.

Pozdrav svima. Nisam do sada nešto previše istraživao moj redmi note 13 pro + , ali danas sam se bavio povezivanjem TV-a i telefona. U sekciji više opcija za povezivanje postoji Emituj i postoji Bežični ekran. Bežični ekran jednostavno preslika displej telefona na TV i mislim da svi znaju o čemu se radi. Međutim, u Emituj postoji opcija Emitovanje ( koja ima istu funkciju kao i Bežični ekran te ne shvatam poentu) i opcija Demo u kojoj je pojašnjeno kako se emituju dokumenti, igre i fotografije i video. Za Fotografije stoji uputstvo da se ode u galeriju, izabere fotka, dodirne pošalji i na donjoj traci onda dodirne ikona Emituj (a koja se malo razlikuje od one koja se zaista pojavi na telefonu). Ali kad obavim sve ovo i izaberem svoj TV ( LG) ništa se ne događa. Da li postoji način da emitujem fotke iz telefona direktno na TV bez instaliranja novih aplikacija ( znam da može iz LG thinq aplikacije ili Bubble upnp) .Dakle ne ekrana telefona, već samo fotografija ili video zapisa.

Nazad
Vrh Dno