U notifikacijama imas izborPoz svima na temi
13 pro Plus apdejtovan na HyperOS
Sta je koji djavo ovo plavo sto izbija iz zakljucanog ekrana, zamena za nekada LED svetlance pretpostavljam ?
Jos nisam pohvatao kada mi prikaze plave talase, i zbog kog razloga.
Ja sam imao Sony Xperiu SP gde je donja ivica telefona bila led. Fenomenalno je bilo, svaka aplikacija je imala svoju boju obavestenja, i tacno sam znao gde sam dobio poruku/obavestenjeDa, stim sto nekad zasvetli bez notifikacije, a i kad svetli to se desi po zakljucavanju telefona, i nece da mi svetli u mirovanju. Uopste ne radi kao sto bi funkcionisala LED dioda na starijim telefonima
Secam se imao sam Huawei P8 Full verziju (ne onaj Lite sto je imao ceo beograd) i LED je bio genijalan, bukvalno podesis boje za notifikacije, pa ako je Viber onda je ljubicasta, ako je Whatsapp onda je zelena, i tako dalje
Sto su proizvodjaci odustali od tako fenomenalne funkcije ? FFS to je imala Froyo serija HTC-a pre 10+ godina ...
Očekivanja da će 'demokratizacijom amoleda' biti omogućen aod izgleda da su se izjalovila..Meni je telefon uvek u dzepu dok sam na poslu, pa mi za obavestenja i pozive sluzi smart sat, ali vikendom bih nekad hteo aod da aktiviram, i na kraju sam skontao da mi nista ne znaci tih 10 minuta od zakljucavanja, bas su lose to odradili, jedino ako promene to sa nekim azuriranjem koje najavljuju u prvom kvartalu 2025.
Takodje i po meni velika mana sistema je sto ne mogu gadgeti da se stave jedan preko drugog, kao na velikoj vecini android modela.
Ja imam AOD na telefonu, bio mi zanimljiv pola dana i odmah iskljucioTako je, AOD te troši puno bateriju. Xiaomi je to namerno izbacio sa jeftinijih telefona što do pre neku godinu nije bio slučaj. Mi a3 koji sam imao pre 5 godina koštao oko 200 e. i imao je AOD ekran. Telefon bez AOD ekrana nikad ne bih kupio.
Pa dobro, nemaš potrebe za tim i razumem. Meni je to uključeno non stop jer mi treba. To mi je pod broj jedan kada biram novi telefon.Ja imam AOD na telefonu, bio mi zanimljiv pola dana i odmah iskljucio
naravno da imaju.Ne znam da li jeftini samsunzi imaju AOD ekran.
Nije tacno da AOD ne trosi puno bateriju, objasnio sam i u drugoj temi, ukupna potrosnja je od 10% do preko 20% u zavisnosti da li postoji automatsko regulisanje osvetljenja, animirana pozadina, implementacija proizvodjaca... Potrosnja AOD feature-a je ono sto potrosi AOD aplikacija (sto se vidi u battery sekciji) i ono sto potrosi ekran koji je stalno upaljen i prikazuje podatke i koji je najveci potrosac ove fukcionalnosti.Tako je, AOD te troši puno bateriju. Xiaomi je to namerno izbacio sa jeftinijih telefona što do pre neku godinu nije bio slučaj. Mi a3 koji sam imao pre 5 godina koštao oko 200 e. i imao je AOD ekran. Xiaomi to računa kao flegšip funkciju, i računa daće kupci više para da bi to imali, ali pucali su sami sebi u nogu. Telefon bez AOD ekrana nikad ne bih kupio. Ne znam da li jeftini samsunzi imaju AOD ekran.
Evo dva sajta, a totalno razlicite informacije o mesecu azuriranja.![]()
Xiaomi HyperOS 2 Global Rollout Schedule Officially Released
Discover when your device will get the Xiaomi HyperOS 2 upgrade with our detailed global rollout schedule.www.gizchina.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari