doktor1964
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2022
- Poena
- 85
Ima svašta
As per recent reports, the Note 14 Pro and Note 14 Pro+ will have a 1.5K 120Hz OLED display with curved edges and a 50-megapixel triple camera unit on the back.
While the Pro model may feature the newly unveiled Snapdragon 7s Gen 3 chip, the Pro+ may come equipped with the Dimensity 7350 SoC.
Proveri da konektor punjenja, da li mozda ima prasine unutra?Nije tel iz naslova ali je 12c. Kad nakacim originalni punjač i kabl dobijem sledecu poruku. U cemu je problem?
Kucao sam za taj model na aliexpresu, i ima da se naruci od njih, verovatno odgovara.Ima li neko ideju gde kupiti zastitno staklo displeja koje odgovara 13 pro 4g. Porucio sam sa TEMU i ne odgovara.
Pa ta stakla imas i kod nas, odgovaraju 100% a i nije neka cena previsoka. Jedino ako hoces Nillikin, njih trenutno nema.Ima li neko ideju gde kupiti zastitno staklo displeja koje odgovara 13 pro 4g. Porucio sam sa TEMU i ne odgovara.
Ja imam pro 5g, moj nema.Pitanjce za vlasnike RN13 Pro/+ 4G/5G, koji od ovih provereno ima FM radio (Pro+ nema 3.5mm tako da ne verujm da ima ali ko zna)? Skontao sam da obican RN13 ima ali na Pro nikako da skontam. Pitao poznanika on kaze ima na Pro a drugi sa istim telefon navodno nema (ne znaju da li imaju 4G ili 5G). U radnji probao Pro i istalirao i aplikaciju Xiaomi FM Radio ali nije imao offline mod dok na Pro+ nisam uspeo ni aplikaciju da instaliram. Tako da sam u nedoumici.
Sta to ima veze, to je za slusanje muzike sa telefona, youtube itd.Ja na mom pro 5g imam 3,5mm jack, tako da pretpostavljam da ima i fm radio...
Ja na mom pro 5g imam 3,5mm jack, tako da pretpostavljam da ima i fm radio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari