Ne bih se slozio...13. generacija (kompletna Redmi i Xiaomi serija) im ima generalno slabu bateriju.
Ja sam prezadovoljan baterijom na Note 13 Pro 5G...13. generacija (kompletna Redmi i Xiaomi serija) im ima generalno slabu bateriju.
Ne bih se slozio...
Ja sam prezadovoljan baterijom na Note 13 Pro 5G...
Najčešće se to sredi posle nedelju dana.Uzeo zeni pre dve nedelje RN13 4G.Moj telefon star 4 god. RN9Pro,drzi duze bateriju uz vise maltretiranja,nego li ovaj novi dok stoji na stolu.HyperOS jos uvek ne stize.Global verzija.Kako vreme odmice izgleda da kvalitet svake serije telefona sve vise opada.
To je mediatek kao moja 12-tica, samo na 4nm.Da li neko ima zamerke na pro + ?
Imam isti model i nemam mišljenje o trajanju baterijeJa sam prezadovoljan baterijom na Note 13 Pro 5G...
Imam isti model i nemam mišljenje o trajanju baterije
Meni traje dan posla veoma aktivnog korišćenja. Ako je napunim na primer sad, sutra ću morati ponovo u isto vreme otprilike.
Uspeo sam da ga povezem, hvala ti na savetu da probam jos koji put 😃Vidi, meni je x3 pro pravio problem kao tebi. Mislio sam da je do beta verzije. Problem se resio sa wifi adapterom.
Pritom svima koji telefon moraju da povezuju kablom preporucujem da kupe wifi adapter daleko je prijetnije tako koristiti android auto.
Trebao bi automatski da se ukljuci, pod uslovim da imas otg kabl ili adapter jer on ima poseban prevezan vod pa ga automatski raspoznaje. Inace je u additional settings..Imam red mi note pro 4g i ne mogu da nadjem nigde opciju da ukljucim OTG.Moze mala pomoc?
Na samsungu mi odmah prepozna ali na red mi note 13 nece.Eksternu kameru prikljucujem ali nece.U additional settings nema opcija.Trebao bi automatski da se ukljuci, pod uslovim da imas otg kabl ili adapter jer on ima poseban prevezan vod pa ga automatski raspoznaje. Inace je u additional settings..
Na samsungu mi odmah prepozna ali na red mi note 13 nece.Eksternu kameru prikljucujem ali nece.U additional settings nema opcija.
Nema toga.Poslednja opcija je opcija za programere.Ne prepoznaje automatski, mora da ima u additional settings poslednja je opcija OTG. Kada ga uključiš ako se ne koristi 10 minuta opet se gasi...
Udji tu gde pise za Programere i mora da ima.Nema toga.Poslednja opcija je opcija za programere.
Ja sam se u petak takođe priključio klubu, uzeo Redmi Note 13 Pro 5G, i penzionisao stari Poco X3. Utisci za prvih dan-dva korišćenja... uglavnom dobri, sa par zamerki. Telefon radi fluidno, stock kamera mi deluje OK, prebacio sam komplet sve sa starog telefona i solidno je odrađen posao. Ono što mi je minus jeste prepoznavanje otiska prsta na ekranu. Skoro nikad ne uspe iz prve, iz drugog, trećeg puta najčešće, dešava mi se da ne uspe ni nakon 5 puta, pa moram da unosim pattern. Prsti čisti, čak sam sve po PS-u odradio, sapun, dodatno čišćenje alkoholom i palca i ekrana pre nego što sam ubacio otisak u bazu. Prepoznavanje lica radi OK, jedino što mi ne otključa telefon odmah, nego me izbaci na ekran gde treba da uradim swipe na gore (može li se ovo nekako izmeniti?) Takođe, vibracija je prilično jaka, zadrma mi sto kada stigne neka poruka. Video sam podešavanje za haptic feedback, ali za jačinu vibracije nisam (verujem da i to ima negde u additional settings). Za kraj, vidim da je kolega djukaa postavio pitanje za dobru Gcam aplikaciju, ja sam za Poco X3 skidao sa CelsoAzevedo, ako ima neko preporuku da nešto radi dobar posao za ovaj model, bio bih zahvalan.
Nov za te pare teško da ima. Verovatno si video polovan.
Ne bih rekao. Al dobro.
I oni su skuplji novi, polovni da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari