Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 13/13 Pro/13 Pro+

Verovatno nije zahtevniji korisnik. Ja ne mogu da zamislim da kupim novi tel i da mi koci.

Oo
Pa nece valjda Chrome, Whatsapp i slicno da baguje? Igrice ne igram na telefonu.
Upravo to. Supruga uzela Redmi note 13 (obican). Pristojna kamera, fluidan... Zbog prirode posla dosta se koristi viber, facebook, instagram... Nekoliko farmaceutskih aplikacija. Ranije imala Redmi note 5 +. Tako da je njoj ovo bio fin upgrade. Cak je i fluidniji mozda i pomalo brzi i od mog Redmi note 8t.
Tako da za nezahtevne (prosecne) korisnike ovo je apsolutna preporuka.
Kad je izasla ova Redmi note 13 serija mene je najvise privukao Redmi note 13 5G.

drugari, da li možete da mi pomognete u ovoj temi

drugari, da li možete da mi pomognete u ovoj temi

Uhuh polovan do 150e a da ima dobru kameru i infra port, tesko. Doplati malo jos pa uzmi Huawei P40 pro, polovan

Sta ce ti IR,umesto daljinskog?

Imam više starijih uređaja bez daljinskog, a sa IR mogu da kopiram signal. Sada sve to radim sa rn 4x :D Zato i nisam u toku. Naravno 4 x više nije podržan za ebanking.

Ja mogu da kažem samo da telefon popur RN13 Pro 4G sa ovih Helio procesorom ne štopa. Daleko od toga da je neviđena munja i da nema daleko jačih, ali u svakodnevnom radu evo nakon mjesec-dva telefon apsolutno ne štopa. Ekran korektan i na sunčanom danu. Kamera korektna. Za taj novac, a ko hoće nov telefon koji je trenutno aktuelan, bolja opcija mislim da ne postoji.

Kolega koristi 13T Pro. Evo nas u inostranstvu i jedino njemu ne radi internet. Uključene mreže, uključen data roaming, ali prosto neće. Meni se isto desilo u Americi prošle godine dok sam koristio 10T Pro, ali sam imao drugi telefon, pa nisam tražio rešenje.

Šta još treba da se podesi?

Kolega koristi 13T Pro. Evo nas u inostranstvu i jedino njemu ne radi internet. Uključene mreže, uključen data roaming, ali prosto neće. Meni se isto desilo u Americi prošle godine dok sam koristio 10T Pro, ali sam imao drugi telefon, pa nisam tražio rešenje.

Šta još treba da se podesi?
Znaci domaca kartica nece u inostranstvu da mu radi?
Da nije mozda problem sa operaterom, da je on blokirao nekako to

Internet na toj konkretnoj kartici radi u drugom telefonu pa si tako zaključio da je do telefona ili...?

Iskreno mnogo mi cudno da je do telefona problem, testiracu moj za par nedelja kad odem na odmor

100% sam siguran da nije do Xiaomija, ali sacekacemo konacan rasplet...

Nije se dešavalo na Ajfonima, na OnePlusu, na Samsunzima, na Asusu se ne događa... Samo ovo u oba slučaja za koje ja znam.

Nazad
Vrh Dno