Drugar jako zadovoljan sa PRO 4g. Po meni glupost sto za Pro verziju imas 4g i 5g al ajde. Napravis samo jednu vrstu a ne od 4g, 5g, 6g itd...Po meni neviđeni krš s ovim procesorom.
Prosecan, baterija drzi za njegove potrebe solidno, sve radi, ne igra igriceVerovatno nije zahtevniji korisnik. Ja ne mogu da zamislim da kupim novi tel i da mi koci.
Verovatno nije zahtevniji korisnik. Ja ne mogu da zamislim da kupim novi tel i da mi koci.
5g ima i esim, što je vrlo korisna stvarčica.Koliko vidim 5G ima bolji procesor, displej i ima HyperOS.
Procesor i displej mi nisu toliko vazni, a verovatno ni HyperOS...
Upravo to. Supruga uzela Redmi note 13 (obican). Pristojna kamera, fluidan... Zbog prirode posla dosta se koristi viber, facebook, instagram... Nekoliko farmaceutskih aplikacija. Ranije imala Redmi note 5 +. Tako da je njoj ovo bio fin upgrade. Cak je i fluidniji mozda i pomalo brzi i od mog Redmi note 8t.Pa nece valjda Chrome, Whatsapp i slicno da baguje? Igrice ne igram na telefonu.
Uhuh polovan do 150e a da ima dobru kameru i infra port, tesko. Doplati malo jos pa uzmi Huawei P40 pro, polovandrugari, da li možete da mi pomognete u ovoj temi
![]()
Mobilni telefon - Telefon sa IR senzorom
Zdravo društvo, potreban mi je telefon sa IR senzorim i boljom kamerom. Verovatno bi mi završio posao neki Redmi Note. Telefon bih kupio polovan. Šta može da se kupi za 100-150€ ? Da li bi mogao neki za taj novac iz serije "T" ? Koji model mi preporučujete da pojurim ? Ovo bi mi bio prvi mobilni...forum.benchmark.rs
Uhuh polovan do 150e a da ima dobru kameru i infra port, tesko. Doplati malo jos pa uzmi Huawei P40 pro, polovan
Sta ce ti IR,umesto daljinskog?
I ja volim da ga imam, pa kad neko nece da poveca klimu u kaficu, onda ja to uradim. Korisna stvarSta ce ti IR,umesto daljinskog?
To je tek car i dozivljaj za sebeNajveca(mada kad bolje razmislim i jedina) zabava sa IR senzorom mi je bila da poremetim ljudima u kladionici teletekst...
Da se nadovezem na diskusiju i meni je dobro dosao. Nemam daljinac za risiver Denon a ne mogu ni da ga kupim jer nema osim raznih kopija. Ovaj na telefonu (13t) zavrsava posao i odlicno.Sta ce ti IR,umesto daljinskog?
Znaci domaca kartica nece u inostranstvu da mu radi?Kolega koristi 13T Pro. Evo nas u inostranstvu i jedino njemu ne radi internet. Uključene mreže, uključen data roaming, ali prosto neće. Meni se isto desilo u Americi prošle godine dok sam koristio 10T Pro, ali sam imao drugi telefon, pa nisam tražio rešenje.
Šta još treba da se podesi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari