Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 13/13 Pro/13 Pro+

Kakva je ovo glupost sa diskriminacijom prodajnih mesta.
Kupio sam na Ananasu Redmi note 13 Pro+ 5G i prijavio se za poklon.
Odgovor je "oces ku**c sine"

1716466779905.png
 
a gde je spisak partnera za poklone i gde pise da ostali ne ucestvuju.
Kada se popuinjava obrazac za prijavi postoji polje ostalo.
 
Ne bih znao. Kod Xiaomija nije strano da se različiti problemi javljaju na različitim modelima ili još bizarnije da korisnici sa istim modelom imaju drugačije probleme.

Nekako mi više zvuči kao problem do WA...
Ja bih pokušao prvo da instaliram neku stariju verziju WA, čisto da vidiš... Ili ako već nisi, da postojeću app deinstaliraš, restartuješ fon, instaliraš opet, pa vidiš.

U krajnjem slučaju fabrički reset ako ti to nije preveliko cimanje za saniranje tog problema.
Telefoni su novi, novi sistemi updateovani na HyperOS pa tek onda podesavani. Probao reinstall WA ali nije pomoglo. Reset ne mogu da uradim lako zbog ESIR aplikacije za fiskalnu kasu koju sam jedva podesio pa mi nije jednostavno da radim reset.
 
Da, ali ako kupiš od njih preko ananasa, cena telefona je za deset hiljada veća. Dobićeš od njih račun, a ne od Sparka kao što si sad dobio. Suština je marža. Uzmu ti deset hiljada, a uvaljaju proizvode koji koštaju 6-7.
 
Ma jasno mi je da ne dobijes nista na poklon ako kupis po njihovoj ceni, samo ja nisam video da tako pise na promociji. Slika ne govori o odredjenim partnerima.
Sto lepo ne napisu ko kupi za manje od 45 hiljada ne poklanjamo nista.
 
Šta mislite, vredi li uzeti RN 13 Pro+ 8/256 za 38000 din? Varijanta sa 12 GB RAM-a i 512 GB ROM-a je skuplja nekih 8000, što nije baš malo.
Ja ga sad naručio za 34000, iskoristio vaučer od 5000 na ananasu koji danas daju. Mislim da za taj novac nema ni približno tako dobar telefon, a da je nov.
 
I ja maločas poručio. Sad je pitanje da li će poslati. Odlična ponuda, nema bolje trenutno.
 
Vredi li 4GB RAM-a odozgo i 256 GB ROM-a odozgo 16000 din? Iskreno, nisam siguran. Isti telefon je za vikend bio 46000 (12/512) u Tehnomaniji uz neki njihov kod za popust od 15%.
 
Vredi li 4GB RAM-a odozgo i 256 GB ROM-a odozgo 16000 din? Iskreno, nisam siguran. Isti telefon je za vikend bio 46000 (12/512) u Tehnomaniji uz neki njihov kod za popust od 15%.
sta znam verovatno nekome predstavlja problem 16.000 dinara a nekome ne . moj prethodni tel je imao 265 i skoro sam ga bio napunio , zato sam sada uzeo 512 da budem miran neko vreme sto se tice 12 mislim da vredi telefon nikada nije stucnuo sto mi se desavalo dok sam imao 6

u svakom slucaju ko moze da odvoji novac isplati se
 
Naravno, nisam mislio ništa loše. Ostaje da ih uzdravlju koristimo, pa dok traju, traju... Posle novi :)
 
Istina. Ja imam Mi 11 Lite 5G NE. Dobro radi, ali ima veliku manu - bateriju. Slabo drži.
Videćemo kako će se ovaj pokazati.
 
Momci, pitanje samo. Ako ste uzeli preko ananasa, dobijate i racun? Garntni list? Ili je nesto slicno kao kad se uzima iz Madjarske?
 
Nazad
Vrh Dno