Šta je novo?

Xiaomi Redmi 5 / Redmi 5 Plus

Nisi bindovao možda?

Nisi trebao da menjaš ebiga.

Sta mu dodje bindovanje?

Nisam znao da ce morati opet da cekam, ne bih ni za ludu glavu. Kada je mogao mesec dana sa kineskim romom, moci ce jos mesec kada vec ne moze drugacije.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sta mu dodje bindovanje?

Nisam znao da ce morati opet da cekam, ne bih ni za ludu glavu. Kada je mogao mesec dana sa kineskim romom, moci ce jos mesec kada vec ne moze drugacije.

Kad radiš unlock, moraš da bindujes account sa telefonom. "spajanje"

Odradio sam to, zato i odbrojava opet nažalost.

Da, ali ne sa tvojim account-om, nego sa njegovim sa kojim si započeo unlock.

Sa oba odbrojava 720h, tako da svakako moram sacekam.

Ima li kakva kamera koja podrzava slikanje u 360°

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Google kamera photosphere.

Izašao Update....
18ae6bc040f5a74ddec7d27bc7968233.jpg

pa to cu tek sutra da provalim....:)...meni je za sad bila ok...

Nista bolje, nista losije. Isto kao sa 10.0.2.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ja sam još na 9.6.2.0 preskočio sam prošli kada su se mnogi žalili na kraće trajanje baterije.

Meni je na jednom od prethodnih ažuriranja baterija trajala kraže, ali je sada sve OK.

Juce mi se prilikom slanja sms pojavilo obavestenje da ako prihvatim uslove(sto sam i ucinio) ,mogu slati besplatne sms na xiaomi tel.,sto je i radilo juce (poslao 20 poruka sa 063 kartice bez kredita),medjutim danas vec ne funkcionise a u podesavanjima nisam nista pronasao ? Verovatno je neko beta testiranje,jel imao neko sl.ponudu [emoji3][emoji3] ?

Evo meni sad,ali tek kad sam pokrenuo fabrički SMS,jer je ne koristim...
ed6a72b5475e3eae6540778d856d6cad.jpg

Čisto da znate 15 rsd se naplaćuje uključivanje ili možda 30. Da se ne zacudite na računu kad vidite internacionalni sms.

Inače dobra stvar. Iskopirali imessage.

Još kad bi neko iz ekipe imao MIUI na fonu...[emoji1]

Mi poruke su uvek bile besplatne i bez troskova jer koriste net za protok. Godinama ih koristim jer sam celu porodicu opremio Xiaomi telefonima. Na listi se lako prepoznaju jer je pozadina poruke plava umesto standardne zelene.

Sto se baterije tice meni isto kao i pre. Nista manje, nista vise.
b86474be64832127293347bb9ca3aa65.jpg

A koje poruke preko Net-@ pa nisu besplatne :)...
I moja cela porodica i još par stotina pritelja ima i Viber i Telegram...tako da mu dođe na isto ako ti je potreban Net za ove SMS poruke...
A i sama aplikacija je tanka sa podešavanjem....itd...

Stefaca jesi pročitao lepo moj post?

Recite mi drugari kako ste zadovoljni sa Redmi 5 telefonom (običan ne plus). Sestri treba nov telefon, primarni kriterijum je naravno cena a ja sam dobio nezahvalan posao biranja modela...

Video sam u tehnomaniji po OK ceni s obzirom da se dobija i garancija, a jedino što me "brine" je SnapDragon 450 pošto je telefon za duže staze.

Kako se vama pokazao telefon za sad? Ima li nešto bolje za iste (po mogućstvu manje) para?

Recite mi drugari kako ste zadovoljni sa Redmi 5 telefonom (običan ne plus). Sestri treba nov telefon, primarni kriterijum je naravno cena a ja sam dobio nezahvalan posao biranja modela...

Video sam u tehnomaniji po OK ceni s obzirom da se dobija i garancija, a jedino što me "brine" je SnapDragon 450 pošto je telefon za duže staze.

Kako se vama pokazao telefon za sad? Ima li nešto bolje za iste (po mogućstvu manje) para?
Pa vidi za te iste pare imas redmi 5 plus 3/32 na KP
Od svakoga imas garanciju bar 6 meseci. A to bi ti recimo bilo na duze staze.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Redmi 5 je sasvim korekan telefon. SD 450 je stedljiv i baterija mu fino traje. Za manje zahtevne korisnike je super izbor.

Sad sam provalio ove Mi poruke, fenomenalna stvar, mogu da se salju i glasovne poruke, extra

Juce sam dobila tel.Laik sam za sve sto procitah ovde,uspela sam da apdejtujem na 10.02 ali mi ona devetka lepse izgledala,jesam li pogresila.Da li mogu da izbrisem ove kineske aplikacije i na tastaturi mi je shift na engleskom.Uspeh da instaliram googleplay

Vrh Dno