Ja sam napokon uspeo. Isprobao preko 20 kamera. Na kraju nemam pojma koja je verzija ..imam ih nekoliko u download.I ja se razmisljam da predjem na 5+ sa A1. Samo zbog ekrana. Jel neko uspeo da instalira gcam a da ne puca stalno, i kakve su slike sa gcam u odnosu na a1 sa gcam?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Kad budeš u prilici molim te provjeri , pa napiši koja verzija kod tebe radi bez FC i sa kojim podešavanjima.Ja sam napokon uspeo. Isprobao preko 20 kamera. Na kraju nemam pojma koja je verzija ..imam ih nekoliko u download.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Да,имам кинески. Има неких ситница да се среде, али ништа спектакуларно. Овај апдејт даје још већу флуидност и стабилност система. Барем ми се тако чини. За батерију још не могу да кажем. Рано је. Камеру ћу сутра да пробам,али ево једног снимка чисто да да оцените сирови миуи 9.5, без икаквог подешавањаOn ima CN rom...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Шумовито је мало више, све је подешено изворно, ништа баш нисам подешавао, све је аuto и исо је био auto подешен. Није баш тако лоше, јер је осветљење очајно,а и околина је сива и плочник је одвратан сив и полувлажан [emoji23]Previse je ovo sumovito...ne znam koji je iso u pitanju, ali steta sto r5plus nema manuelni mod, malo duzom ekspozicijom bi mogla da se dobije poprilicno cistija fotka...![]()
Da, ne radi prednja ...ali ni jedna mi nije radila bez FC. Ova radi vec 10 dana bez problema.Hvala.
Identifikovan verzija kao: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_3.2.045_FINAL_3.3.apk
Probaću je, nema portret mod. Mada ako se pokaže kao baš stabilna verzija kao kod tebe biće odlično.
![]()
Да,имам кинески. Има неких ситница да се среде, али ништа спектакуларно. Овај апдејт даје још већу флуидност и стабилност система. Барем ми се тако чини. За батерију још не могу да кажем. Рано је. Камеру ћу сутра да пробам,али ево једног снимка чисто да да оцените сирови миуи 9.5, без икаквог подешавања![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari