Šta je novo?

Xiaomi Redmi 4, 4A, (prime, pro)

Meni nije jasno kako neko moze da napravi nalog i da ne zna sifru...Ako pitas zvanicno, nema nacina...

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Da, ni meni nije jasno al eto, covek tako uradio... Glupost.
Hvala na odgovorima.

Jel moze neko da napise kako mu izgleda ekran nakon nekog vremena ako nije koristio zaštitno staklo? Jel ima ogrebotina? Kakvo je u poređenju sa Gorilla Glass-om?
Mene malo smara ovo ružno staklo, rado bih ga skinuo ako mu je ekran dovoljno izdržljiv :)

Ja koristim telefon vec skoro 3 meseca i nemam foliju niti staklo. Drzim ga u torbici, dzepovima jakne i farmerki i nijedna ogrebotina do sada. Ne znam ni da li postoji proverena folija ili staklo za njegov ekran..u smislu da se 100% uklapa?

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo MOFI i odlično se uklopilo dok se isto to staklo loše uklopilo Kidencetu.

Skinuo sam ga pre desetak dana jer je očajnog kvaliteta (masti se do zla boga) tako da sad teram čisto staklo pa šta bude. Čekamo neko bolje.

Ajde da ne preskče ni jedan mid-range Snapdragon, ovaj im dodje sada umesto 4A, ionako oko 90% kupaca Redmi 4 serije uzima Prime model.

Znas ti koliko ima slova... Tek su zauzeli dva...Ahahah, koliko su ludi... ja ne verujem sta rade.Mada, po meni ovo su losi potezi.Sve mi lici da ce krenuti kao Samsung, da pruzaju podrsku samo za nove modele...Nece stici sve da srede, nemaju dovoljno resursa...

Pa naravno da su loši potezi. Ali tako nešto su najavili pre mesec dana

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako se ne opasulje, nece jos dugo... mnogo losih poteza za kratko vreme...
slava ih udarila u glavu...Ode Hugo i pocetak kraja...

Kupih danas za prijatelje Redmi 4 MIUI Version Global 8.0 Stable 8.0.5.0 (MCEMIDG)

ali su stariji ljudi i zeleli bi da imaju srpski jezik na telefonu sto ovaj nema. :(
Koji ROM ubaciti i po kojem upustvu a da ima srpski jezik. Ili da li je moguce samo jezik instalirati
Vracena podrska za srpski jezik u Xiaomi.eu rom-u. Nisam probao, ali to bi trebalo da bude kao pre, ona bolja varijanta.(ne ona englesko-srpska)

uploadfromtaptalk1488861829449.jpg

Poslednja izmena:
Krenuo konacno update 8.2.1.0 za R4p... samo opet dosta nezadovoljstva...Pricekajte sa update-om dok se ne vidi sta i kako...648MB poprilicno veliko peglanje softvera.

Poslednja izmena:
Meni stiglo redovno obavestenje da imam update,odradio i sve ok. Evo gledam sta su unapredjenja...

@Kidence

Oko čega nezadovoljstvo ?

Nekome ne radi 3g net, ugasena vibracija za fp, nece fp da radi i jos par nekih slicnih problema...videh i negde da neki telefoni posle update-a imaju problem sa touch-om kada se fon puni sa drugim punjacem i koristi za to vreme...

Poslednja izmena:
Proverih sve to,sve funkcioniše bez problema...

Jel u tom slučaju izlazi neki novi update u skorije vreme ili čekamo opet par meseci ?

Verujem da radi, ali desi se da im promakne neka greska...Ja sam samo upozorio, videh da se zale neki...
Konacno kazu da je reseno ono pucketanje zvuka...

@bane16

Zato ne pustaju svima u isto vreme, pricao sam o tome...Puste odredjenom broju ljudi i osluskuju desavanja..Ako sve bude ok, pustaju dalje...Ako se otkrije neki bug, onda obustave OTA update dok ne rese problem.

Poslednja izmena:
Ja kao nisam hteo da predjem na Global dok ne reše problem sa zvukom, ali izgleda da cu se nacekati na dobar zvanični ROM :)

Stavi ovaj 8.1.2..0.Kazu da je taj problem resen.Ja sam na LOS-u sam resio, menjanjem nekog sistemskog fajla...

Stavi ovaj 8.1.2..0.Kazu da je taj problem resen.Ja sam na LOS-u sam resio, menjanjem nekog sistemskog fajla...

8.2.1 misliš?
Ma znam da moze, ali nekako me mrzi da se bakcem, lakše mi da sačekam oficijalnu verziju koja radi kako treba :)

Da,da... 8.2.1.0... Greska :)

Meni je update prošao ok i za sada ne vidim nikakve probleme...

Ja sam za sad primetio jedino ugašenu vibraciju za fp. Net lepo radi preko 3G-a (tačnije H+).

Ja ne znam šta podrazumevate pod vibracijom za fp. Meni sve radi isto kad je u pitanj fp.

Sada sam malo ''proucavao'' ovaj novi update, nadajuci se da ima novi kernel...ali jok.Koliko vidim, menjano je nesto oko RAM-a...
Ajde neka neko ko je obracao paznju na RAM i drzanje app u RAM-u, neka obrati paznju sada kako sve to radi sa ovim update-om...

Pokušavao sa.m sa novom verzijom global roma, link koji je Kidence okačio, izvršti update iz androida sa kineskog oficijelnog roma. Ne može. Nisam raspoložen trenutno da pokušavam na drugi"komplikovaniji" način. Ukoliko uopšte postoji.
4c33c5a7aa98563171dfcab6622bc76d.jpg

Jel si skidao update na telefon direktno ili na komp, pa prebacivao na telefon?
Ako nisi, probaj da skines direktno na telefon, pa probaj tako.
Drugi nacin je preko Mi flash-a i fastboot ROM-a....

Nazad
Vrh Dno