Šta je novo?

Xiaomi Redmi 4, 4A, (prime, pro)

Sve dozvoljeno,proverio ssm premissions... Nije nista dirano koliko ja znam... Uključena i sinhronizacija kontakata... Ali nećeee...

Jedan mali ofic a mozda i nije,jel neko uporedjivao kameru sa nokiom lumiom 735,730 ili 830?

Cudno da tako odjednom, mora da se nesto promenilo...Jedini problem koji ja znam , a odgovara tvom opisu je taj sa dozvolama za kontakte.

Sent from my Redmi Note 4X

Evo i meni stigao r4p pa da podelim utiske.
Juce u 18h skinut sa punjaca sada na 22% bat
Screenshot_2017-03-24-22-33-33-060_com.miui.securitycenter.png
Screenshot_2017-03-24-22-33-04-134_com.miui.securitycenter.png
Screenshot_2017-03-24-22-33-10-024_com.miui.securitycenter.png
Screenshot_2017-03-24-22-33-16-604_com.miui.securitycenter.png
Od jutros na dati bez prestanka do sad.
Display odlican na sucu veoma vidljiv.

Poslednja izmena:
Nema pojma neko zlo rom. Kad ga je kidence prvi put video. Matori Rezz je ekstra za mene. Sa ovoliko vremena na dati.... Plus to da je juce posle skidanja sa punjaca skinuto jos 10 app pored ovih koje su se skidale na punjacu i svaku sam podesavao i logovao itd...
Kada mi dodje rn4 napravicu neka poredjenja

Moj case se isprljao
f9b6a2c72a1d2b4e9efdbf389fe20a91.jpg

Inače brutalan case samo mu je mana što se prlja od znojavih ruku

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Tecni sapun i operes ga...Ja takav case perem na svaka dva dana. i MSVII i Aixuan se peru bez problema.

Ne znam sta mu rade drugi i kako ga koriste kada dobijaju bolji sot , ali ja sam zadovoljan.
60a4ac18a2d1317a84daade0d0e48093.jpg

Smanjis osvetljenje, ekran je najveci potrosac. Jos ako forsiras 2g+wifi... SoT je glupost, niko ne koristi telefon na isti način. Meni na r3 je prosek ~7 sati na dva dana i ostane 16-20%. Al većinu vremena je 3g/4g. Ako se desi da sam za vikend kući i vecini vremena na wifi-u bude 10h.

Poslednja izmena:
Sem nedelje na dati provedem 10 ili jace sati ostalo je na wifi. A ekran je na oko 50procenata.. SOT mora biti bar 5h na dan i da bat izgura dan. To ovaj tel uspeva kao i note 3 pre njega sto sam imao. Cekam note 4 da vidim sta ce on da uradi.
Kolje me signal tamo gde radim i verovatno tu dosta bat ode plus clash of clans i secund space

Poslednja izmena:
Sem nedelje na dati provedem 10 ili jace sati ostalo je na wifi. A ekran je na oko 50procenata.. SOT mora biti bar 5h na dan i da bat izgura dan. To ovaj tel uspeva kao i note 3 pre njega sto sam imao. Cekam note 4 da vidim sta ce on da uradi.
Kolje me signal tamo gde radim i verovatno tu dosta bat ode plus clash of clans i second space

Kolje me signal tamo gde radim i verovatno tu dosta bat ode plus clash of clans i secund space

Haha, COC, isti slucaj. Da nije toga baterija bi mi trajala 3 dana mada i sa ovim sto radim me cudi kako traje uvek preko 1.5 dana.
Sa ovakvim harverom + baterija, najmanje o cemu razmisljam je SOT.

Eco i mene opet u Shomijevom taboru. Osim ekrana koji je onako, sve ostalo stima super. Recite mi je li ovo pravi global ?
42ec79286fd1cdfb3d0da8f2689a377d.jpg

Koje staklo i maskicu preporucujete?

Zasto ekran "onako" ? Odlican ekran ima R4p(Tianma)... sa 441 ppi na 5" top.Jedino ako ti zapao EBBBG, on je zuckast... Tapkaj na kernel, pa vidi koji display imas...

Poslednja izmena:
Ja tapkam kernel ..i kad se pojavi lista gde vidim koji je display? Na lcd?

RN4X

Kod RN4X, da.

Zasto ekran "onako" ? Odlican ekran ima R4p(Tianma)... sa 441 ppi na 5" top.Jedino ako ti zapao EBBBG, on je zuckast... Tapkaj na kernel, pa vidi koji display imas...

Tianma je ali boje katastrofa, previse saturisane iako sam podesio u opcijama opet dosta nerealno. Ali nema veze

Ti si prvi ko je to rekao, svi kada vide ekran oduseve se...Nema isprane boje kao LG.Po meni, taj display je i vise nego dobar.

Meni je ekran isto odlican kada sam koristio telefon kratko.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ne znam zasto pises ovde ako imas RN4X, ovo je tema za Redmi 4.Da, to je BOE display...

Izvini nisam video da ima tema za RN4X...Jel ovo ok display?

RN4X

Odlican,BOE ima najbolju belu boju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno