Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
100% vremena na wifi (verovatno koriscen u zatvorenom=low brightness), awake samo kad je screen on=bez telefonskih razgovora, sync minimalan. Tako da je ovo standardan rezultal za ovakvu upotrebu.
Omatorilo se, zaboravio sam sve od letos, pa ako neko ima zipovano u mozgu, da ne čitam opet satima... konkretno, šta treba da učinim? U Redmi 3s je weekly rom sa xiaomi.eu, hteo bih da ubacim poslednji stable. Kako, čime, da li gubim root i šta se i da li još gubi, a ako se gubi root, u kom momentu flešujem supersu? Danke.
Pre nego sto sam presao na global stable, prebacio sam folder DCIM na komp. Medjutim, sve slike su mi thumbnails i maltene nevidljive i imam jos 2 fajla unutar foldera(thumbnails data). Da li je moguce nekako da povratim originalne slike?
Tesko, bas tesko....Kada se kopira DCIM folder na komp, morao si da ga otvoris , pa foldere iz njega da prebacis...
To sam i ja zapazio da se desava.
Inace, probaj sa telefona neki recovery program, ali sanse su ti bas male, da ne kazem nemoguce.
Idi na market i trazi " Photo recovery", pa probaj...
Ima par programa za tu namenu...
Sa kartice moze da se vrati, dok sa interne bas tesko....gotovo nemoguce.
Evo kakvo je stanje kod mene, doduse ja samo koristim 2g mrezu ali dosta poziva tu bude i poruka a viber i messenger su glavni za kuckanje. Za moje potrebe ovo je vise nego odlican rezultat.
Da, taj koristim. Rr je resurrected remix, taj rom je slucan kao lineage os (ista baza, drugi autor), medjutim ima vise podesavanja. Sto se tiče bagova, ja jos uvek nisam naleteo na neki, mada neko je spomenuo da mu se bluetooth iskljucio kad koristi wifi, generalno sve radi. Imas temu na xda. Ono sto sam ja primetio je malo losija kamera. Najbolje je da napravis backup aplikacije sa tb, nand backup sa twrp i probas rom.
Ako hoces lagan i brz sistem onda lineage os, a ako ti treba xyz podesavanja onda rr 5.8.1. oba su zvanicna i imaju redovno ažuriranje.
Drugari, je l' ovaj postupak OK? https://www.youtube.com/watch?v=eagGu2E6TT4
Imam MIUI 7 kuvani rom od prodavca pa bi ga flesovao, jer mi stalno po nesto baguje. Nisam nikad radio na xiaomiju flesovanje a ovaj postupak mi deluje prilicno lagan, pa bih probao ako je ovo pravi postupak.
Imam veliki problem sa Redmi 3s Pro, problem koji je nastao od vedro nebo izgubio 3G mreza na prvi slot kartice poslem 2 mjeseca koricenje
bez nikakav update predhodno.
Imam redmi 3s
MIUI Global 8.1 Stable MALMIDI
Registrovan sam na MIUI sajtu,pa me interesuje kako da dobijem dozvolu da ga otkljucam?
Ugasio sam ga i upalio sa tasterima vol+ i power i pojavio se twrp
U developer options stiklirao sam USB debugging i OEM unlocking
Na MIUI forumu se pojavio MIUI 8 Global Beta Rom 7.3.16.Da li mogu da skinem taj room i koji da skinem za fastboot flash ili upddate flash i kako da flesnem rom
ili da cekam OTA uptade 8.2.0.0 i da li ce mi uopste tako nesto ponuditi?
Sta mi preporucujete da je najbolje?
POMOC !
Preporucio sam devojci Redmi 3S Prime (3/32GB) i super je radio 5 meseci (garancija sa KP je bila 3 meseca).
Skoro svakog petka je imao update.
Sad u petak ga update-uje i ekran mrtav !!!
Zvoni, prima SMS, Viber, Messenger,... Sve zvucne notifikacije (a i Viber i obicne SMS poruke potvrde da su stigle na fon) ali ne moze se javiti na poziv, logicno.
Komp ga prepoznaje ali ne moze se uci u memoriju da se spasu slike.
Mi flash ga prepoznaje kao 8419aaee7d33.
Znam da je dobila onaj SMS kod sa MI sajta o otkljucavanju.
Nosio sam ga danas u zvanicni Xiaomi servis - BG Elektrtonik, ali njihov serviser kaze da ne zna da popravi i da nisam trebao ostaviti zvanicno azuriranje uredjaja!?!
Ne pomaze ni Fast Boot, ni Hard Restart (kombinacije fizickih dugmadi) !
Da li neko sa Zarkova, Vidikovca, Banovog Brda se razume u problematiku i voljan je da pomogne ?
ili ako znate nekog dobrog servisera u Beogradu za Xiaomi ?
Resen je i ovaj problem iz posta iznad.Ne znam da li ce covek napisati posto slabo posecuje forum, pa da ne ostane nedoreceno.Vracen u zivot, flesovan zadnji Global Stable rom i sve radi kako treba. Veliki pozdrav @mitar1982
Ko hoce moze ga sa ovog linka skinuti, ja sam upravo skinuo i sada sam ubacio u fon i stavio sam da se updajtuje pa cu videti jel je sve ok ali po komentarima vidim da je sve ok.
Sve sto sam imao pre ubacivanja nove verzije imam i sadapa cak i teme a mislio sam da ce se sve to resetovati ali nije. Tako da eto konacno da promenim verziju jer ko zna koliko vremena sam bio na 8.1.1.0 ili vec koja je bila.
Za sada koliko sam ga malo cackao nekako radi fluidnije i brze, kada ocistim kes memoriju sada bude preko 1 gb slodobdnog mesta a ranije je znalo da bude oko 800-900 mb. Za sada sam zadovoljan kako radi. Videcu sada koliko mu treba da se baterija napuni i koliko ce sada da drzi sa ovim update-om.
Pozdrav, imam problem sa redmi 3s, naime ušla je malo morska voda u njega, nije pao u more, barem tako kaže moja ćerka. Telefon ke sad zakucan na početnom ekranu i ne može da se bootuje. Ne pomažu nikakve kombinacije tasterima...pa pitam iskusnije da li ima još nade za njega...
Posle godinu i sest meseci rada ,telefon radi kao prebijena macka,sta vise moram barem jednom dnevno da ga reboot jer toliko uspori da jedino reset pomaze.Ja nemam pojma kako se radi software upgrade ,a i telefon sam nece da se upgrade na novije update.
Da li ima neki servis ili sta vec gde bih mogaoi telefon odneti da mi to odrage ,kapiram da je samo do toga.Ono telefon je naglo poceo da guta bateriju ,jedva dva dana mi izdrzi-Ili je mozda vreme za novi.
Danas mi došla koleginica i kaže da joj ne radi net na 3G i 4G, a na 2G radi. Prvo što sam uradio je otišao u APN podešavanja, nešto izašlo na kratko saopštenje ova usluga je onemogućena ili vaša kartica ne podržava APN tako nešto. Onda sam ja ukucao novi APN, ali neta i dalje nema? Videću koji ima ROM i sve, ali ona kaže da nikakav update nije radila i da joj samo odjednom to crklo i da ne radi što je meni nemoguće da na 2G radi net, na 3G i 4G neće, a APN valja.
Pa tesko da radi na 2G, a da nece na 3G i 4G. To mi vise lici na neki problem do provajdera, nego do telefona.
Preko istog APN-a ide "saobracaj"...
Samo u zavisnosti od jacine signala, brzina net-a (protok) se razlikuje...