Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Nisam mogao da izdržim do vikenda :D
Evo me na nitrogen+franco. Prvo utisci odlični samo još da ispodešavam gomilu sitnica :)

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
MIUI 11 stiže na vreme?
031cde55ca4878d5f6910993f8207f4a.jpg
 
Da li neki ima problema sa puštanjem slowmotion videa snimljenog Gcam? Kada pustim preko Mivideo pušta jako usporeno i secka... Jedino rešenje mi je da uninstall sve updatove Mivideo i onda radi savršeno...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Da li ima neki weather widget slican stock MIUI?
Ne moze da se namjesti da su meni, dialer, poruke tamne osim preko teme?

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
Vec na Nitogen-u :D
nasao sam solidan widget, ali me bjelilo ubija :)

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
Na MiRum-u imaju i rade super.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Ajde jedno blic pitanje posto se razmisljam za f1. Na kom telefonu od ovih kineskih najbolje radi gcam za slike. Imam trenutno s8 samsung pa nesto se razmisljam da menjam. Hvala
 
Na ovom je fantastičan Gcam, odlične i dnevne slike, noćne predobre. Plus što još uvek ide podrška i izbacuju se nove verzije.
 
Fotke su malo bolje na Mi8 ali je video los... Vjerovatno su malo bolje i na Mi9t pro. Mada realno odlične su i na F1, moj kum se oduševio nakon Sasmung S7

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Kamera je bolja na poco nego na mi 9t. Bolji senzori. Mada nije losa kamera na mi 9t. Dok ispeglaju Gcam, bice sasvim solidne fotke.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Video sam u temi za Mi9T da malo slabije ljudi pričaju da su fotke vrhunske, ali ja lično nisam baš istog mišljenja. Realno su razlike baš male, ako se baš baš baš zagleda, može se primetiti razlika. Ali mislim da Gcam prvenstveno donosi vrhunske rezultate za noćne slike i tu nema premca. Ja redovno koristim Gcam za dnevne i noćne slike, dok za snimak koristim stock kameru jer Gcam nema stabilizaciju, pa mi to malo smeta. Ili možda ove nove verzije imaju, ali sad je nebitno.
 
Nadam se da necu pogresiti ako predjem na f1. Video sam na netu ima oficijalni mi za srb daju 2 god garanciju jel to radi posao? I da li ove gcam rade bez ruta?mislim da li je moguce bez ruta praviti kvaitetne slike gcamom? To bi bilo to
 
Gcam ti je jednostavno apk instalacija. Skineš i instaliraš. Ja sam moj uzeo preko vip-a među poslednjim aparatima. Nisam hteo na oglasu čisto zbog garancije. Ipak je 2god sasvim ok za ne daj bože. Ipak ako požuti displej kao što a običaj u gornjem desnom uglu lakše mi da reklamira nego da jurim zamenski.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Meni je pozuteo gore ekran. Jedno vreme je bio i braon skroz ali se to popravilo. Sada se jedva vidi fleka na beloj pozadini. Na drugoj se ne vidi vise. Cudan ekran skroz.

Tapatalk from Poco loco
 
Od grejanja. Tu je neko kolo ne znam koje.



Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
988a42069ed7561c53f0a2ef23583221.jpg
 
Poslednja izmena:
I kod mene žut ekran, u oba ugla. Prvo je promenio 100 boja dok nije izbledelo na kraju, sad se jedva primećuje.

Razočarenje, ali šta da se radi. Telefon je i dalje fantastičan :)
 
Sa zvaničnom garancijom se to reklamira.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Sa nezvaničnom prodavac kaže da sam ja igrao previše igrica na telefonu ahahahahah
Nikad ni jednu igru instalirao nisam.

Vidim da je fleka izraženija kad je telefon topao.
 
Žute fleke su fabrička falinka, a toplota ih pogoršava.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
 
Pa to je klasika. Zato zvanično kupljeni telefon se reklamira. Te fore tipa previše si gledao widzet za vreme pa je požurio ne prolaze.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Meni se pojavila fleka sa desne strane skoro pri vrhu. Odneo ga u VIP da ga reklamiram, danas mi stiže sms da nisu uvazili garanciju ali da će ga dodatno ispitati. Klasična kupovina vremena, pošto je danas 8. dan a za toliko moraju da odgovore. Nadam se da će se uskoro javiti sa drugačijom porukom.

Inače ista stvar mi se desila i sa Xiaomi M365 trotinetom. Takođe VIP. Prvo nisu našli kvar a posle 2 nedelje mi ipak dali novi.

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
 
Nisu ovi misrbija pilicari zvanicni, samo se predstavljaju tako

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
Zna se zašto se javlja ta fleka. To je poznato serviserima.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
I ja sam reklamirao u vipu zbog zute fleke, odneo sam u subotu. Nije mi stigla ni jedna poruka, ali kad kucam imei na njihovom sajtu izbaci mi da je servis u toku. Ne budu li mi uvazili garanciju ima da se ganjamo. Bas sam ga zbog ovog i uzeo u vipu, jer sam isti problem imao na a1 i rn5, i tu nisam dobro prosao sa garancijom sa kp.

Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk
 
Meni je zut ekran samo u levom gornjem uglu gde je razbijen, ali samo po crtama gde su napukline. Sad ne znam koji je ekran, ne znam kako da poverim, od jedne verzije miui ne moze da se vidi. Da li je tianma ili ebbg i kakva je razlika izmedju ova dva pojma nemam.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
potpuno dva različita fona...elem žutilo je problem prve serije,koliko znam ne postoji način da se vidi koja je serija ali ili uzmeš nov ili polovan koji možeš da vidiš pre.moj nema ništa,a solidno je arčen,solidno ga i ja arčim...
 
Nazad
Vrh Dno