To je očekivano, za prvu modovanu verziju nove gcam 6.2.030 radi sasvim ok. Kod mene ponekad neće da okida, retko ali dešava se. Srediće u narednim verzijama.Probao nekoliko uporednih fotografija sa novom verzijom Gcam, međutim cini mi se da su bolji rezultati sa starijom 6.2.024 ver. mod od UriKill-a https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog465/
Da, da slažem se...i ja sam imao isti problem na Havoc-OSTo je očekivano, za prvu modovanu verziju nove gcam 6.2.030 radi sasvim ok. Kod mene ponekad neće da okida, retko ali dešava se. Srediće u narednim verzijama.
Beta ili stable?Da li ima neko problem sa ehom? Ja imam od poslednjeg update-a. Kako to rešavate?
Vidi ovo:Niko da mi odgovori oko aplikacije za sms ,zašto nemam zvuk obaveštenja da je stigla poruka.
Нема ехо, добар ром, лепше ради од ПЕImali Nitrogen rom problem sa ehom? I šta koristite za snimanje videa na custom romovima, radi li normalno onaj port miui kamere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari