Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

aha,i meni na global beti,ali nisam primetio da je tako cesto

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Тај ауто брајтнес ионако ничему не служи...стално је испод моје границе прихватљивог...џаба супер дисплеј када је стално таман...

Hitno potrebna pomoć. Miui security program mi je obrisao slike i video zapise. Tu ima preko 1,8gb. Kako da to vratim nazad?

Da li ima neko problem sa ehom? Ja imam od poslednjeg update-a. Kako to rešavate?

Trenutno sam na miui 10 global 9.5.9 beta.Sistemska aplikacija a sms poruke mi pravi problem.Poruka dodje ,ali nema zvuka.Sve sam probao ,menjao melodije ,brisao keš i ne pomaže.Kada stavim google mesendžer sve radi.U čemu je štos,gde grešim???

Stable 10.3.4.0
Problem je sledeći, svako sa kim razgovaram cuje sebe (eho) dok ja sve normalno čujem bez eha. Testirano na svim mrežama.

Poslednja izmena:
Ja sam taj problem imao na beti I prešao na stable 10.2.3.0 koji nema taj problem.
Sad čekam ispravku ili na beti ili na stable romu.

Zanima me da li verzija 10.3 4.0 ima vise? Jer mnogima radi bez problema. Ako bi neko mogao da okači ili posalje na pp verziju koja radi bez eha? Bilo bi lepo.

Niko da mi odgovori oko aplikacije za sms ,zašto nemam zvuk obaveštenja da je stigla poruka.

krupac ,hvala ,ali to je uradjeno ,sve podesim kako treba i kako je na snimku .Kad udjem ponovo u tu opciju ,sve se vratilo na početak ,odnosno prikazuje da je sve isključeno .I tako u nedogled.

U kojoj verziji Bete postoji Dark mode? Sada sam na 9.4.26 i nema ga

Imali Nitrogen rom problem sa ehom? I šta koristite za snimanje videa na custom romovima, radi li normalno onaj port miui kamere

Ja nemam ni na stok Romu problem sa ehom. VIP telefon

Problem sa ehom sam imao na predhodnim betama, nisam jos probao poslednji stable ali predpostavljam cu imati i tu problem.
Mislio sam da se vratim na neki custom rom gde cu imati ove poslednje touch ispravke i da nemam problem sa eho.

Na Havoc -OS 2.5 nisu mi se žalili sagovornici da čuju svoj glas...
Portovana kamera radi dobar posao sto se tiče snimanja videa, primetio sam da ne radi Ai ili bar ja nisam uspeo da nadjem dobru verziju...
Koristim Gcam u 95% slučajeva za fotografisanje.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Idem po preporuci Poolmakera. Video retko kada snimam ali zatreba nekada pa nije loše imati stock kameru.

Imali Nitrogen rom problem sa ehom? I šta koristite za snimanje videa na custom romovima, radi li normalno onaj port miui kamere
Нема ехо, добар ром, лепше ради од ПЕ

slazem se! ja sam sa PE presao na Nitrogen...ne moze se porediti!

Juce sam instalirao nitrogen, imao sam poslednju verziju stable rom-a pa nisam vendor dirao, i dalje postoji eho problem. Takodje se baterija dosta brze trosi nego na stock-u.

@SPEEDY_KG ako vendor uzrokuje problem sa ehom (bilo sve verzije bilo odredjene verzije vendora) tada bi to bio globalan problem, svi bi bili pogodjeni koji su na toj i toj verziji. Ja nisam imao eho na mobilnim razgovorima ni jednom od decembra na ovamo, promenio sam sve verzije Nitrogen roma i par različitih vendora (beta i stable). A ni na MIUI-u pre decembra ga nisam imao nikada.

Hoću reći verujem ti da kod tebe ima problem ali ovakav problem naprosto ne može da pogadja jedne a druge ne ako je isključivo softverski. Do operatera i mreže nije, tako da ostaje još jedino mogućnost da je vezan za hardver telefona, nešto slično kao sa touchem.

Edit: Stavi Franco kernel, bićeš zadovoljniji baterijom.

Poslednja izmena:
Prethodne verzije stock stable roma nisu imale ovaj problem, dok beta jeste zato sam se i vratio na stable. Pritom sam promenio operatera, tako da nije do toga.

O tome ti pišem, 10.3.4.0 vendor kod mene i kod drugih u kombinaciji sa istim romom (Nitrogen u ovoj priči ali u suštini nebitna stavka) ne uzrokuje eho. Budući da do operatera i mreže nije stvar, ostaje još jedino mogućnost da je priča sa ehom vezana za pojedine primerke baš kao i touch.

Franco neumoran.
69c10d557b2161365785a4b046d9531d.jpg

Zakuvao sam i ja francovu pa cu videti kakvo je stanje sa baterijom. Izgleda da eho postoji samo kada me supruga zove, testirao sam par razlicitih telefona i jedino se ona zali, moguce da nije do ovog uredjaja.

Nazad
Vrh Dno