[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Radi i ovako. Kad izadje finalna verzija lako cemo 
Tapatalk from Poco loco
Tapatalk from Poco loco
Nove kolicine Poco-a stizu tek za neke 2 nedelje,tako mi rece ovlasceni.
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Jel ima reci negde da ce srediti taj odziv pri kucanju? Gledam ove cene po kp place da ga kupis, jedino me to sa tastaturom odbija jer dosta brzo kucam.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Pa nemam pojma,pitao sam ih na Mi Srbija.PC centar?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema ga u ponudi online upravo sam proverio .Malopre svratim u vip da vidim sta kažu kada će stizati, i kažu mi da je trenutno dostupan online i da može da se naruči. Jel neko pokušavao skoro da naruči online
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Meni sve isto, ali baterija je malo slabija.Jel vam deluje posle updatea da telefon brze radi?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Na ovaj poslednji.Na koji update mislis?
Ja sam pre par sati konačno izgubio živce, dosadilo mi je da stalno ispravljam šta kucam, kad god kucam a+neko slovo sa desnog dela tastature, najčešće registruje prvo to drugo slovo pa onda a. Od kada koristim android koristio sam guglovu tastaturu, i nikada nisam imao problema do sada (mada su ekrani bili <=5” - kucanje jednom rukom). Ali eto ovde i mislim možda na mi a1 da me je zezala. Instalirao sam neku kika tastaturu, pogasio komplet sve opcije (tako koristim i gboard) i moram da priznam da neuporedivo bolje/brže radi od gboard-a. Kucam ultra brzo gotovo bez greške tj taj problem je na ovoj tastaturi mnogo manje izražen.Jel ima reci negde da ce srediti taj odziv pri kucanju? Gledam ove cene po kp place da ga kupis, jedino me to sa tastaturom odbija jer dosta brzo kucam.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ma kakvo klizanje, numem. Meni super bilo, telefon mi povukao podesavanja sa proslog telefona, odmah mi i tastatura bila namestena, odusevio sam se. U startu sam izbegao ovo sto ljudi pricaju o tastaturi koja zeza.Ček, na gboardu kucaš, ne kližeš? [emoji3]
F1
Btw ko se još lomi oko kupovine un poco loco-a, neka ga kupi. Nema greške [emoji41]
https://www.celsoazevedo.com/files/..._N6_GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.2.apk
Ova je za Mi8 trebalo bi i na choco loco poco da radi
To je lako reci,ali tesko izvesti,nema ga nigde u prodaji,svaki dan zivkam prodavnice :wall:
Ne znam da li da cekam jos te 2 nedelje da stignu nove zalihe ili neki drugi da pazarim,tipa Mate 20 lite i sl.
Ovaj mi je super izuzev tih softverskih falinki kojih koliko sam citao ima malo vise,do duse daju se popraviti
Kako je to Mate 20 Lite neuporediv po pitanju performansi sa Poco? Ne znam kako se M20L ponaša, ali Poco, barem po meni, nema nijednu falinku u performansama. Sve do sada radi izuzetno odlično, bez štucanja i kočenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari