Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Jel ima reci negde da ce srediti taj odziv pri kucanju? Gledam ove cene po kp place da ga kupis, jedino me to sa tastaturom odbija jer dosta brzo kucam.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ovaj mig na kraju treba da znači ? [emoji848]

Ja sam prebacio na desetku odavno, nijedan update još ali radi dobro. Nemam primedbi. A i lepša je od devetke.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Jel ima reci negde da ce srediti taj odziv pri kucanju? Gledam ove cene po kp place da ga kupis, jedino me to sa tastaturom odbija jer dosta brzo kucam.

Ne znam o kom to problemu drugi pričaju, meni je sve normalno, nema nikakvog zastoja ili razlike u odzivu. Jedini problem mi je da se još uvek navikne na visinu, često umesto razmaka udarim b, n ili m, inače ostalo je standardno da mi se omakne pogrešno slovo. Uz moje brzo kucanje, odziv je normalan, plus autocorrect.

Ja koliko sam razumeo, problem je vezan za fabričku tastaturu... Koristim gboard, nikakvi problemi, takođe prilično brzo kucam (svajpujem/klizim [emoji1])

F1

Malopre svratim u vip da vidim sta kažu kada će stizati, i kažu mi da je trenutno dostupan online i da može da se naruči. Jel neko pokušavao skoro da naruči online

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Malopre svratim u vip da vidim sta kažu kada će stizati, i kažu mi da je trenutno dostupan online i da može da se naruči. Jel neko pokušavao skoro da naruči online

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nema ga u ponudi online upravo sam proverio .

Nažalost neće skroro u VIP stizati. Do kraja meseca neće sigurno, a nemaju planova za nove isporuke.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
@DZOSUSA
PC Centar je distributer.

Poslednja izmena:
Jel vam deluje posle updatea da telefon brze radi?

Ja sam pre par sati konačno izgubio živce, dosadilo mi je da stalno ispravljam šta kucam, kad god kucam a+neko slovo sa desnog dela tastature, najčešće registruje prvo to drugo slovo pa onda a. Od kada koristim android koristio sam guglovu tastaturu, i nikada nisam imao problema do sada (mada su ekrani bili <=5” - kucanje jednom rukom). Ali eto ovde i mislim možda na mi a1 da me je zezala. Instalirao sam neku kika tastaturu, pogasio komplet sve opcije (tako koristim i gboard) i moram da priznam da neuporedivo bolje/brže radi od gboard-a. Kucam ultra brzo gotovo bez greške tj taj problem je na ovoj tastaturi mnogo manje izražen.
Svako od nas drugačije koristi tel/kuca na tastaturi, tako da verovatno većina neće imati problema. Ja sam izleda svoj rešio zamenom tastature. Javljam konačan sud za par dana [emoji41]

Ima ko ne voli da koristi swype, ja ne mogu da se naviknem na to.

Sent from my Redmi 5 Plus

Ma kakvo klizanje, nema sanse da se naviknem. Ja koristim smart keyboard vec duze vreme, jedini problem imam sto je poco uzi od g pro2 i malo cesce omanem. Inace, iskljucio sam vibraciju kad kucam i dosta je bolje.

Samo da dobijemo stabilnu google kameru i biće ovo kompletan fon.
Mislim da su čak i pokvarili kameru u poslednjoj beti, kad slikam mog psa, glava mu ispada zamućena, kao naslikana, detalja bez. Ipak je gcam hdr+ algoritam tata, čuda pravi na mi a1, ovde će biti još bolje nadam se [emoji4] Bilo bi lepo do nove godine da je neko portuje sa novih piksela, mogu da čekam, naoružao sam se strpljenjem [emoji16]

Btw ko se još lomi oko kupovine un poco loco-a, neka ga kupi. Nema greške [emoji41]

Btw ko se još lomi oko kupovine un poco loco-a, neka ga kupi. Nema greške [emoji41]

To je lako reci,ali tesko izvesti,nema ga nigde u prodaji,svaki dan zivkam prodavnice :wall:
Ne znam da li da cekam jos te 2 nedelje da stignu nove zalihe ili neki drugi da pazarim,tipa Mate 20 lite i sl.
Ovaj mi je super izuzev tih softverskih falinki kojih koliko sam citao ima malo vise,do duse daju se popraviti

Poslednja izmena:
Bice za par meseci ta cena, kad nama koji smo uzeli dosadi ili predjemo na nesto drugo. [emoji38]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Poslednja izmena:
DZOSUA gore reče da ne zna da li da uzme Poco ili Mate 20 Lite. Onaj ko se premišlja između Poco i Mate 20 Lite treba da uzme Mate 20 Lite.
Ideja Pocophone F1 je da pruži najbolji dostupni hardver, dok je Mate 20 Lite neuporediv po pitanju performansi sa Poco. Kome nije toliko bitno da ima najbolji hardver u kombinaciji sa odličnom baterijom, onda bolje da ne uzima Pocophone F1, već npr. Honor Play.

Poslednja izmena:
Kako je to Mate 20 Lite neuporediv po pitanju performansi sa Poco? Ne znam kako se M20L ponaša, ali Poco, barem po meni, nema nijednu falinku u performansama. Sve do sada radi izuzetno odlično, bez štucanja i kočenja.

Verovatno je covek mislio da je Mate sporiji...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Neće da okine sliku sa hdr+, hdr+ enhanced radi ali boje su očaj.

To je lako reci,ali tesko izvesti,nema ga nigde u prodaji,svaki dan zivkam prodavnice :wall:
Ne znam da li da cekam jos te 2 nedelje da stignu nove zalihe ili neki drugi da pazarim,tipa Mate 20 lite i sl.
Ovaj mi je super izuzev tih softverskih falinki kojih koliko sam citao ima malo vise,do duse daju se popraviti

Kojih softvetskih falinki? Mene zezala tastatura, konačno je zamenio, i ne zeza me više. Ako ti ne smeta plastika i notch, uživaćeš u flagship hardveru. Kad osetiš ovu brzinu plus fenomenalna baterija, nema nazad [emoji6]

Kako je to Mate 20 Lite neuporediv po pitanju performansi sa Poco? Ne znam kako se M20L ponaša, ali Poco, barem po meni, nema nijednu falinku u performansama. Sve do sada radi izuzetno odlično, bez štucanja i kočenja.

Mate 20 lite je poprilicno slabiji uredjaj... :)
Ima slabiju bateriju, grafiku, procesor, kamere verovatno, ili su tu negde... :)

Nazad
Vrh Dno