Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Možeš 3 meseca ranije da produzis ugovor i na tom jednom broju da dobiješ 6 meseci gratis.

Ja sad pitao za tu akciju. Dva broja u VIPu, oba postpaid, nijedan na Neo. Ovaj jedan istice za tri meseca, taman danas dobio pismo od njih da mogu da obnovim. I merkam Poco ili A2. I pitam na tviteru, kaze da nazalost ne moze da se iskoristi akcija ako se obnavlja ugovor, samo ako se uzima novi broj ili prebacuje iz druge mreze. Ili me ona mozda nije razumela sta sam hteo da pitam, ili ja potpuno ne razumem ovu akciju.

I sada sam bas u nedoumici koji od ova dva. Poco ocigledno daleko jaci i, meni, lepsi, dok ipak A2 je cist android, sto mi mnogo nedostaje. Samo ne znam koliko se realno isplati.

Poslednja izmena:
Uzmi Poco. Biće velika zajednica i uvek ćeš moći na neki aosp da predjes kada se zazelis miui uvek možeš da vratiš.

A Poco ili Mi8? Znam da se cene razlikuju, ali svejedno, ulozeno/dobijeno?

Sad sam bio u VIPu u Knez Mihajlovoj. Decko koji tamo radi i ne zna da VIP prodaje poco, naravno, ne zna ni kad dobijaju u prodaji

Lična preferenca. Amoled ili ips. Ostalo je većinu isto. Da li vredi amoled viška para to svako treba da proceni. Ako se gleda best buy onda poco.

Djilke, pa nije samo amoled, a NFC, bolja izrada, bolja kamera, slabija baterija...
Nemojmo sad razvodnjavati [emoji1]

P Smart

Drugari,sta mislite vredi li menjati LG g6 za poco? planirao sam preko vipa da ga uzmem..doduse tek oko decembra,mnogo me je zainteresovao ovaj telefon

Ako je u decembru tek znaci ima vremena, mozda se zagrejes za nesto drugo ili odustanes, kad bude vreme za zamenu raspitaj se, svasta se desi za 2 meseca

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Djilke, pa nije samo amoled, a NFC, bolja izrada, bolja kamera, slabija baterija...
Nemojmo sad razvodnjavati [emoji1]

P Smart
A *mjau**mjau**mjau*. Meni to sve isto :d

Ja bih un poco loco :d sad neko ne bi, dodao bi više para.

Kamera je pitanje da li je bolja, a nfc ničemu mi ne služi još uvek. Izrada mi nikad nije bila na prvom mestu, kad se setim S2 i S3, uživao sam koristeći ih onako lagani.

Poslednja izmena:
Telenor ne radi Xiaomi svakako tako da ne ocekuj uopste. Za MTS ne znam. S druge strane mozete uzeti u radnji na rate ako nemate kes a kod operatera popust na pretplatu. Ima kombinacija uvek.
Inace, testirao sam malo telefon danas sto se tice kvaliteta razgovora. Prvo mi je drugar sam rekao koliko me bolje cuje bez da sam ga i pitao a posle sam ga koristio duze vreme u busu i u prometnim ulicama... Kazu svi da me cuju odlicno, da telefon pegla super buku okolo i danmene cuju odlicno. To je bilo jako bitno. Sada sam jos srecniji i zadovoljniji kupovinom. Svaki dan se prijatno iznenadim necim :)

Tapatalk from Poco loco

Stigo Poco.

Na prvu: lep displej, lepo radi OS, SoC kida, one zaobljene donje ivice o kojima se pricalo se i ne provaljuju u radu, LEDica za notifikacije je trebala da bude RGB. Apsoutno nisu trebali da stede na tome, a ne smeta sto je un poco. :D

Inace, kakav je onaj mi cloud? Jel koristi neko to, jel vredi? Ja preskocio.

Btw, cenu fona su takodje smanjili tako sto su preinstalirali Microsoft apps. :DPogledajte prilog 257005

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Meni su par puta naplatili sinhronizaciju poruka i poziva na mi cloud tj aktivacioni sms. Koristim ga za sinc kalendara, beležnice, diktafona i to je to. Za kontakte Google contacts a za slike Google slike.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Telenor ne radi Xiaomi svakako tako da ne ocekuj uopste. Za MTS ne znam. S druge strane mozete uzeti u radnji na rate ako nemate kes a kod operatera popust na pretplatu. Ima kombinacija uvek.
Inace, testirao sam malo telefon danas sto se tice kvaliteta razgovora. Prvo mi je drugar sam rekao koliko me bolje cuje bez da sam ga i pitao a posle sam ga koristio duze vreme u busu i u prometnim ulicama... Kazu svi da me cuju odlicno, da telefon pegla super buku okolo i danmene cuju odlicno. To je bilo jako bitno. Sada sam jos srecniji i zadovoljniji kupovinom. Svaki dan se prijatno iznenadim necim :)

Tapatalk from Poco loco

Hvala na info i samo bez persiranja ;) Znam za WW i G da tamo ima. Izgleda da samo Vip i Globatel imaju u ponudi Xiaomi, ostali nece skoro.

Meni su par puta naplatili sinhronizaciju poruka i poziva na mi cloud tj aktivacioni sms. Koristim ga za sinc kalendara, beležnice, diktafona i to je to. Za kontakte Google contacts a za slike Google slike.

A što ne koristiš i Google calendar I Google drive?

P Smart

Nikad mi nije skinuto sa racuna od strane Mi clouda i "kompanije"..Koristim njihov Cloud za rezevnu kopiju telefona,poruka,wi-fi adresa,kontakata..Nikad nisam dobio preko racuna za koriscenje tih usluga a koristim zadnje 2 ipo..

Sent...

Nije mi jasno zašto su izbacili notification badges iz poco launchera a default miui tema ih ima.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

A što ne koristiš i Google calendar I Google drive?

P Smart
Drive koristim za dokumenta i neku muziku a miui kalendar mi je skroz ok. Mrzi me da imam 2 iste apk. I ovako ga ujedno sinhronizuje i na Google. Na Google kalendar ne mogu da se naviknem, totalno mi zbunujuć.

Nikad mi nije skinuto sa racuna od strane Mi clouda i "kompanije"..Koristim njihov Cloud za rezevnu kopiju telefona,poruka,wi-fi adresa,kontakata..Nikad nisam dobio preko racuna za koriscenje tih usluga a koristim zadnje 2 ipo..

Sent...

Meni su skidali 100% prošle god. Prvo sam vrištala na Telenor, pa na vip jer sam mislila da je do aktivacije njihovih aplikacija. Posle se ispostavilo da je Mi cloud. A pošto sam resetovala fon više puta u toku meseca, bila je neka suma od 200,250din van računa i pogledala sam listing pa izguglala. Sad ne uključujem sinc poruka i poziva i sve je ok. To mi i ovako ne treba. Sa vremena na vreme mi izađe obaveštenje da mi druga sim kartica nije potvrđena, nemam pojma šta im to znači al ništa ne diram.

Ne znam stvarno u cemu je fora,sad prvi put cujem da su nekom naplatili,doduse niko se nije zalio pa ne znam..Ne mogu da zakljucim zasto je to tako,nekom naplate a nekom ne,izgleda da to ni kinezi ne znaju..[emoji23]

Sent...

planiram da uzmem ovaj telefon pa me zanima jedna informacija :) ... ima li negde da se za ovaj fon kupi zastitno staklo? prelistao sam na net i nisam uspeo da nadjem, u prodavnicama jos nisam bio pa zato i pitam da li ima negde da se nabavi (ako je neko vec kupovao zastitno staklo/foliju) :)

Ne verujem da ima kod nas. Eventualno na kp da pogledas.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

planiram da uzmem ovaj telefon pa me zanima jedna informacija :) ... ima li negde da se za ovaj fon kupi zastitno staklo? prelistao sam na net i nisam uspeo da nadjem, u prodavnicama jos nisam bio pa zato i pitam da li ima negde da se nabavi (ako je neko vec kupovao zastitno staklo/foliju) :)
PZOZ Xiaomi Pocophone F1 Glass Mi A1 A2 Lite 8 SE 5X 6X Glass Redmi Note 4 4X 5 Plus Tempered Glass Full Cover Screen Protector
http://s.aliexpress.com/YzMzMV3a?fromSns=Copy to Clipboard

Slučajno sam otkrio podešavajući evie launcher kako da omogućim notifikacione bedževe za poco launcher [emoji4] kucajte u system settings 'notification access' i štiklirajte poco launcher.

56f36972b060b331a5634036f63e0315.jpg
04948b9ad5654d27f1aec1ae42a3b6b9.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh Dno