Šta je novo?

Xiaomi Poco F3

Ja na predhodnom Mi9t nikad staklo nisam stavio,samo pozadi kupovao maske,i nikad nisam imao na staklu ispartane linije,ogrebotine od kljuceva u dzepu,itd..Udje u naviku da telefon stavljas u poseban dzep u kom nema nista,ne spajas kljuceve,nozeve,viljuske i smirgl papir po rukama,u torbici,dzepovima,kesama,sa telefonom i nece se imati ogrebotina..Malo se pripazi ***..
Trenutno i na F3 nemam nikakvu zastitu ekrana,za koji dan mi stize 12tpro,takodje necu staviti staklo.

Meni fabricka folija stoji od prvog dana, vise od pola godine i zasad nema ostecenja.

F3 je imao godinu dana onu fabricku foliju, ali se urnisala sto od prljavstine generalno, sto od ciscenja alkoholom, sto od raznih ulja s koze prstiju. Skinuta pre par nedelja, kad je otac meni dao F3 a ja njemu 13Pro, i sad bez icega koristim, osecaj je dosta bolji. Svakako naruceno 3 stakla za 300din sa alija, videcemo kako ce da legnu, ja mislim da ce biti OK, samo da je oleofobni premaz dobar. Na onoj fabrickoj je uzas.

Ja još uvek imam fabričku foliju iako sam sa telefonom uzeo i staklo koje sam planirao da zalepim kad se ovo pohaba.
Evo već više od godinu dana nikako da se pohaba :)

Vi što niste skinuli fabričku foliju živite u neznanju kakav ekran na telefonu imate..... Sa folijom ips a bez folije amoled. Takva je razlika.

Da li se nekome desilo kad otvori aplikaciju : - prikaže se normalna slika,
  • ekran se "trzne" i bude beo
  • vrati se normalna slika i sve ide normalno.

Da nije promjena refresh ratea u tom trenutku pa ekran za-flicker-i.

Da li se nekome desilo kad otvori aplikaciju : - prikaže se normalna slika,
  • ekran se "trzne" i bude beo
  • vrati se normalna slika i sve ide normalno.
Meni se dogodi ponekad u nekim aplikacijama da ekran na sekundu pocrni i da mi se promeni colour scheme sa saturated, na kojem drzim, na vivid (recomended).

@Dusan_93
All about Xiaomi Redmi Poco F3/K40/Mi 11X
ROMs, Kernels, Guides, Mods, NEWS, everything.

Stay up-to-date with us!

Official Group: @PocoF3GlobalOfficial

Koji ROM ima MiUI Dialer? Ili kako se može ubaciti na HEU ROM?

Burazer malopre kupio poco f3 i baterija je bila na 0%. Jedva smo ga uključili. Pretpostavljam da je duze vreme stajala tako prazna baterija. Da li da vraca telefon, jer pretpostavljam da je baterija sada degradirala od toga koliko je dugo stajala potpuno prazna...?

Telefon bio fabrički zapakovan? Nikada mi se nije desilo da kupim nov telefon a da je baterija skroz prazna.

13.0.9.0.skheuxm
novembaeski patch

Kontam majci kupiti ovaj tel i staviti lineage. Sad koristi mi8 sa lineageom vec godinama, i odlican je, ali ga je malo vrijeme pregazilo.

Da li je potpuno sve funkcionalno kao na stock i bug free lineage i F3 kao sto je to na Mi8.

Ja sam isto kupio majci, ali ostavio stock. Razmišljao da li da joj flešujem, ali ona zadovoljna ovako, a i navikla sa prošlog telefona na MIUI. :)

Ja juce flasnuo CrDroid 9 (Android 13) u kombinaciji sa Nikgapps core i magisk 25.2.
Safety net prolazi sa safety net fix modulom. Device is sertified. Rai pay radi. Viper4android radi. Nisam primetio bagove ni posle celodnevnog drndanja.

Na kraju sam i ja uzeo poco f3.
Nakon 2-3 dana korišćenja mogu da zaključim sledeće:
- kamera je prosek i ništa više. Kada se zumira ima dosta šuma, cak i u dnevnim uslovima. Gcam skoro i da nema neku funkciju, iako sam menjao config i podešavanja. Bez optičke stabilizacije noćne slike bez stalka teško je dobiti kvalitetne.
Ostalo - ekran, baterija i performanse su okej, ali je konkurencija ipak za prošlu godinu biti dosta jaka.

Čeka se premijera Xiaomi 14 serije. Cenim sredinom sledeće godine.

Nazad
Vrh Dno