Imao sam i ja slican problem sa prebacivanjnem app i fajlova sa Nove 5t na F3, instalirao nekoliko app za kloniranjne i nikako nisam mogao da se povezu. Na kraju rucni rad u laptop pa u F3. Pa onda njakanjne oko podesavanja aplikacija
Da li mozes dati link ka upustvu ili tutorijalu(nasao sam par njih na YT-u, ali ne bih da eksperimentisem), sa kojeg su ti instalirao Lineage OS na svoj Poco F3?Ronaldinjo skrati sebi malo 'muke' i nabaci mu Lineage i ne mijenjaj i ne cackaj nista, samo updateuj. Trebalo bi da popravi situaciju. Ne vrijedi mislim patnja sa MIUIem.
Nemam ja Poco, imas uputstva sva na Lineage sajtu (Wiki).Da li mozes dati link ka upustvu ili tutorijalu(nasao sam par njih na YT-u, ali ne bih da eksperimentisem), sa kojeg su ti instalirao Lineage OS na svoj Poco F3?
Tako je.Boby treba na LTE mrežu da se podesi?
Možeš da postaviš da ti budu ikonice sve na početnom ekranu. Ovo je android, bukvalno sve možeš da prilagodiš sebi. Ali bukvalno sve.Eo pocastila me zena s Doticnim za Bozic. Jucer tek isprebacivo pola programa (mrzim te akcije oko novog mb) jer nisam naso nikakav dobar program tipa clone my phone.
Sad ne znam dal je do androida ili al prvo too mi smeta je da sam sve ikone u novoj 5t imo na glavnom ekranu a sad moram onako swapat gore pa mi onda udje di su sve ikone.
Skuzio sam sto sam stariji da mi tesko pasu nove stvari ako se moram porivikavat na n jih, A tek u 40oj.Sta ce tek bit za 10g?
Ugl javim za par dana dojmove.Jel mi je sad ko da koristim tudji telefon.,.
Koji je razlog pa si ga brzo prodao, ja se dvoumim izmedju poco f3 i one+ nord 2. U ponedeljak bi trebalo da idem da obnovim ugovor i uzmem jedan od ova dva telefona.Ja sam ovu koristio dok sam imao par dana Poco F3.
MGC_8.1.101_A9_GV1x_snap
Ima više razloga...jedan je veličina(odnosno širina) telefona, a drugi je Samsung Note 10 kojeg sam sinoć uzeo, odnosno menjao za Pixel 4. Za mene su Samsung telefoni ipak sveukupno najbolji, pogotovo ekran. Ako ekran nije na nivou, onda džaba mu svi megapixeli, gigaherci, gigabajti i ostalo...Koji je razlog pa si ga brzo prodao, ja se dvoumim izmedju poco f3 i one+ nord 2. U ponedeljak bi trebalo da idem da obnovim ugovor i uzmem jedan od ova dva telefona.
ja sam na beti. nervira me sto sa kontrol centra ne moze da se ukloni istorija audio plejera, ne postoji opcija da podesis mesecno da ti pokazuje koliko trosis data,nema vise mesecni plan. galerija nema tres foder,tj ima ali kad obrises sliku,nema je tamo, nema vise sot. sve u svemu nista specijalno u odnosu na xeu 12. koja je ispeglana u odnosu na 13Da nije neko prešao ba XEU miui 13.0.2.0 stable?
da li imas iste ove boljke kao i ja na beti? ako je ispeglano,da predjem i ja na stabilnuja sam presao na stable 13.0.2 ali preko fastboot i obrisao mi je twrp.
U principu nista posebno u odnosu na 12, videćemo za dalje...
Nije tu ništa slučajno a nije ni tako jednostavno. Baterije za mobilne telefone već dugo nisu glupe baterije. Skoro uvek imaju kontroler sa kojim komunicira telefon a on njemu šalje informacije o osobinama i stanju baterije i sl. Na sve to, u linux kernelu anroid sistema postoji modul (driver, kako ga već zovu) koji komunicira sa tim kontrolerom, vodi statistiku, odlučuje kad šta kako i sl. onako kako su ga isprogramirali.. Verovatno se zbog toga tako i ponaša. Viđao sam kod onih custom romova uz koje često ide i custom kernel da ima gomila podešavanja za bateriju i kako će telefon da je koristi. Nisam se nikad zezao mnogo sa time ali verujem da ima ljudi kojima je to interesantno.Ja kada zaboravim dugo da ga skinem sa punjaca baterija mi na 100% drzi mnogo duze nego kada ga odmah skinem. Definitivno su napravili da ima jos kapaciteta baterije prazno i posle pokazatelja 100%, verovatno u cilju zastite iste.
Mislim da to rade kako bi sprecili overcharge jer generalno nije dobro puniti bateriju do samog maksimuma i ne radi to samo Xiaomi, to rade skoro sve kompanije, pogledajte Smartphone Battery testove na DxoMark sajtu. Primer iPhone 13 PM kaze 100% nakon 1h 45m, a moze da se puni jos pola sata nakon toga kao kod Xiaomi-aJa kada zaboravim dugo da ga skinem sa punjaca baterija mi na 100% drzi mnogo duze nego kada ga odmah skinem. Definitivno su napravili da ima jos kapaciteta baterije prazno i posle pokazatelja 100%, verovatno u cilju zastite iste.
Lepo kažu, soon, very soon.Izlazi li uskoro miui 13
Kad neko zove a dok je upaljen ekran ne mozes da se javis,u gornjem delu ekrana ide samo gor dole i treperi ekran. Razmisljam moze da bude samo do apk...pa sam deinstalirao azuriranja i sad je ok..Kakav problem?
Ja sam generalno zadovoljan Google Dialer-om, ne znam zasto mnogi kukaju kako nema vise stare Xiaomijeve aplikacije na njihovim telefonima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari