Tebi treba telefon koji ima DC dimming. Na žalost u srednjoj klasi su retki, većinom su u višoj.
Koliko se sećam Redmi note 10s ima DC dimming, kao i Realme 7 pro, Realme 8 pro i Realme 8.
Verovatno kao i ja imaš EUXM rom,update je došao na MIXM romove.Mi smo za neki dan na redu....Jesi li dobio regulan update 12.5.4.0. Kako ja jos nisam dobio na mom uredjaju?
Pa pogledaš na netu u specifikacijama.kako to može da se proveri da li ima telefon?![]()
Da EUXM rom je na mom modeluVerovatno kao i ja imaš EUXM rom,update je došao na MIXM romove.Mi smo za neki dan na redu....
Pa pogledaš na netu u specifikacijama.
Ovo pod broj 2 ti je opcija u Dark Mode - Adjust wallpaper to dark mode. Kad je uključena opcija, wallpaper je tamniji. Isto tako imaš i za tekst opciju.Da EUXM rom je na mom modelu
Imam 2 pitanja ako mi neko moze pomoci.
1. Koji su podaci smesteni u pregledu memoriskog prostora pod kategorijom DRUGO (ne moze da se pristupi kategoriji) ?
2. U pocetku mi je ova slika planine na ekranu nocu bila tamna a danju svetla , nesto mi se pobrkalo pa nije vise tako. kako to mogu da vratim tu opciju?
da li si uradio update na enhanced verziju, kako se ponasa , je li nesto bolje ?Stigla enhanced verzija.
Kod mene je uključeno da pokazuje ažuriranja ranije pa se opet ne pojavljuje ništa. U Srbiji sam, mts box paket..Stigao update na EUXM rom.
Pa što je nema kod svih? Oficijelni xiaomi/poco update channel na telegramu još uvek ne pokazuje taj updateTo je enhanced verzija.
Ma bre, kapiram nego gledam koji je izašao za evropu.. ovi do sad su bili svi za indijsko i kinesko tržišteMIUI 12.5 Enhanced Edition ili skraćeno EE...
U zadnjem nema ni changelog, kako da znam(o) da li je ee ili ne?M abre neću ti više ni odgovoriti,sam pitaj sam i odgovaraj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari