Imas ali ovo je nova EE verzija sa ko zna koliko procesa koje su popravili i izmenuli. Potrazi u temi mislim da je neko pisao ovde ili u mi 10.Taj 12.5.3.0. ja odavno imam na Poco F3.
baš tako, ista je verzija ali ovo je kao neki "nabudženi"... bolje da su ga nazvali 12.5.5.0 ili nešto slično nego ovo..Imas ali ovo je nova EE verzija sa ko zna koliko procesa koje su popravili i izmenuli. Potrazi u temi mislim da je neko pisao ovde ili u mi 10.
verovatno zato što još nije izasaš oficijelni update za evropski global, samo za global...U telegram grupi svi kukaju na taj update, nemojte ga manuelno ubacivati još uvek. Javlja se random reboot, na to se za sada većina žali.
Ne bi ja ni presao da ovi nemaju toliko problema. Promenio Xiaomi telefona na kile znas i sam, ali dzabe. Em digli cenu, em srozali kvalitet.Au brate kako hejtujes Xiaomi, uzela te iPhone sekta pod svoje. 😀 Videćemo zvanična ota kako će da se ponaša.
Kad se setim kako si gotovo mi8 nekada. 😁
Tebi treba telefon koji ima DC dimming. Na žalost u srednjoj klasi su retki, većinom su u višoj.da li ima neko ko je koristio neki noviji samsung i ovaj fon (ili neki sličan xiaomi sa amoled ekranom)?
pitam jer me interesuje da li ima razlike u amoled ekranima, konkretno imam problem sa umorom očiju sa galaxy a71 i a52, dok recimo kod galaxy a50 nisam imao taj problem, pa ne znam kako je kod poco/xiaomi telefona.
Jesi li dobio regulan update 12.5.4.0. Kako ja jos nisam dobio na mom uredjaju?Stigla enhanced verzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari