Šta je novo?

Xiaomi Poco F3

Moras da aktiviras sunlight mod da bi radio kada ti je ugašeno automatsko osvetljenje.

Prilozi

• Screenshot_2021-09-04-17-43-03-047_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-09-04-17-43-03-047_com.android.settings.jpg
    32.3 KB · Pregleda: 129
Pa napisao sam da meni iz nekog razloga radi obrnuto sa aktiviranim naravno...

Proveri onda color scheme, meni je to malo brljavilo u auto modu, sad koristim enhanced i ne dešava mi se to više.

Dobre vesti za softver (nadam se) . Kažu da enhanced 12.5 na MiX 4 radi ekstra fluidno.

Taj 12.5.3.0. ja odavno imam na Poco F3.

Prilozi

• Screenshot_2021-09-04-20-33-19-613_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-09-04-20-33-19-613_com.android.updater.jpg
    34.7 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_2021-09-04-20-33-06-434_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-09-04-20-33-06-434_com.android.updater.jpg
    29.1 KB · Pregleda: 81
Onda ćemo mi sa EUXM romom po običaju sačekati neko vreme...

Imas ali ovo je nova EE verzija sa ko zna koliko procesa koje su popravili i izmenuli. Potrazi u temi mislim da je neko pisao ovde ili u mi 10.
baš tako, ista je verzija ali ovo je kao neki "nabudženi"... bolje da su ga nazvali 12.5.5.0 ili nešto slično nego ovo..
ludi kinezi...

Ma dobro bar znas da ce doci dok ima dosta modela telefona na koje ovaj update nece doci. Bar po onome sto su objavili, jedino ako ne prosire listu telefona koja dobija novi EE update.

Najbitnije je da nesto rade pa ostavlja tracak nade da ce i ostali modeli da budu ubaceni u listu.

U telegram grupi svi kukaju na taj update, nemojte ga manuelno ubacivati još uvek. Javlja se random reboot, na to se za sada većina žali.

U telegram grupi svi kukaju na taj update, nemojte ga manuelno ubacivati još uvek. Javlja se random reboot, na to se za sada većina žali.
verovatno zato što još nije izasaš oficijelni update za evropski global, samo za global...
mada ko zna... videćemo

To je taj enhanced update :D

Svaki put najavljuju pompezno, a uvek zeznu još više 🤔

Au brate kako hejtujes Xiaomi, uzela te iPhone sekta pod svoje. 😀 Videćemo zvanična ota kako će da se ponaša.
Kad se setim kako si gotovo mi8 nekada. 😁

Ovo će biti zanimljivo, novi haptic režimi rada u enhanced verziji. 🙂

Prilozi

• 20210905_223622.jpg
    20210905_223622.jpg
    42.3 KB · Pregleda: 72
  • 20210905_223625.jpg
    20210905_223625.jpg
    40.3 KB · Pregleda: 97
Au brate kako hejtujes Xiaomi, uzela te iPhone sekta pod svoje. 😀 Videćemo zvanična ota kako će da se ponaša.
Kad se setim kako si gotovo mi8 nekada. 😁
Ne bi ja ni presao da ovi nemaju toliko problema. Promenio Xiaomi telefona na kile znas i sam, ali dzabe. Em digli cenu, em srozali kvalitet.
Odgovorno tvrdim da fotke koje sam izvlacio sa Mi8, iPhone 12 ne moze da uradi taj pixel-oliki HDR, tako da meni nekako lose fotke izadju. :)

Ne mogu da zivce kidam, ja dva sata dnevno obavim poziva kroz telefon, tacno da olupam telefon kad mjutujem nekog ili ispritiskam ekran.

Treca stvar koja ce me jako tesko odvojiti od Apple telefona je velicina telefona.

Meni dosadio S10, hteo sam nešto da promenim, pa sam uzeo F3 dok se ne pojavi opet nešto što bi me držalo na duži period. I ja jurim nešto manje kao što je bio S10, verovatno pixel 6, ili iPhone 13 pro kad izadju, videćemo još. Mene za sada nije zezao proximity, nadam se da će tako i ostati. Generalno je telefon vrh za ove pare, ali dimenzije mi ne odgovaraju i možda će samo iz tog razloga uskoro na oglase.

Molim Vas za pomoc.
Baterija mi se rapidno trosi na Poco F3, bukvalno pada na oči, sa normalnom dnevnom upotrebom bez gejminga. O cemu se radi kakva podesavanja trebaju?

Pa koji proces jede bateriju?

Podešavanja-Baterija i performanse.

Ма нешто се запуцало у позадини.
Обриши кеш на гугл плеј сервисима и провери да случајно није запуцана синхронизација неког сервиса.

Ма нешто се запуцало у позадини.
Обриши кеш на гугл плеј сервисима и провери да случајно није запуцана синхронизација неког сервиса.

Da li je ovo u redu. Zasto kamera stoji na 1 mestu kada je ugasena ?

viber_image_2021-09-14_16-44-58-165.jpg

Ako ste uzimali neke maske i zastitna stakla/folije sa Alija i zadovoljni ste, ajd okacite linkove ovde.

Vracam se sa mora, i pesak, slana voda i sunce su ucinili svoje, vreme je da se presvuce malo telefon :)

da li ima neko ko je koristio neki noviji samsung i ovaj fon (ili neki sličan xiaomi sa amoled ekranom)?

pitam jer me interesuje da li ima razlike u amoled ekranima, konkretno imam problem sa umorom očiju sa galaxy a71 i a52, dok recimo kod galaxy a50 nisam imao taj problem, pa ne znam kako je kod poco/xiaomi telefona.

Kakva su Vam iskustva sa koriscenjem Poco F3. Koje su najvece mane ako ih ima :)
Ja sam za sada primetio samo brzo trosenje baterije?

da li ima neko ko je koristio neki noviji samsung i ovaj fon (ili neki sličan xiaomi sa amoled ekranom)?

pitam jer me interesuje da li ima razlike u amoled ekranima, konkretno imam problem sa umorom očiju sa galaxy a71 i a52, dok recimo kod galaxy a50 nisam imao taj problem, pa ne znam kako je kod poco/xiaomi telefona.
Tebi treba telefon koji ima DC dimming. Na žalost u srednjoj klasi su retki, većinom su u višoj.

Pozdrav ljudi,
sutra dobijam i prelazim na F3 sa poco F1.
Zanima me jel neko radio root,flashovao twrp?

Stigla enhanced verzija.

Prilozi

• Screenshot_2021-09-17-07-02-09-274_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-09-17-07-02-09-274_com.android.updater.jpg
    107.1 KB · Pregleda: 71
Nazad
Vrh Dno