Šta je novo?

Xiaomi Pad 6

Dok sam se ja razmišljao da li da ga kupim, ili ne, u BCgroup ga više nema... :confused:

Biće i boljih prilika :)

Probao sam RDP i radi odlično, samo ga prebacim u mouse mod. Nešto što sam potpuno prevideo, kada radim u toj aplikaciji, prilično koristim tastaturu, a na tabletu to baš i nije sjajna opcija. Mislim da ću se naviknuti da klikćem olovkom
Ili ću nabaviti neku BT tatstauricu. Zapravo, imam jednu minijaturnu, korišćenu za neki stari Android TV, probaću.

Da li ovaj model i slični Xiaomi imaju opciju kao Samsung, da se prebaci u DEX mode i da bude slično Windows okruženju?

Ima kao Workstation, al' samo na 8gb rama.

Kada sam kupio xiaomi pad 5 odmah sam uzeo i futrolu. Ovde ima samo tastatura? Kakva je nillkin futrola?

Kako se zove aplikacija?

Nije mi tablet ovde, ali po linku iz video snimka, poslednji Update je početak 2022. godine. Probaću.

Sad bacim pogled, čisto onako, bcgroup koji ga je prodavao za 30000 sa poklon olovkom, sada ga prodaje za 42000 bez olovke. Šta se tu dešava, ja ne znam...

To je bila akcija svojevremeno i trajala je kratko. Trebalo je iskorisiti.

Akcija za olovku da, ali dugo mu je cena kod njih, a i u nekim drugim radnjama bila oko 30000. Sad kad se približava sedmica, cena, umesto da pada, ode u nebesa. Ali dobro, bliži se black friday, treba dići cene da bi mogla posle da bude "akcija"...

Posle 3-4 meseca korišćenja Mi Pad 6 tableta, mogu da kažem da sam vrlo zadovoljan. Svakom bih ga preporučio, naročito kada dođu ludački popusti, pa ima da se nabavi za 30k. Džaba, bre. Ja sam se zeznuo pa sam ga kupio kad je bio 40k i to bez ikakvog poklona.

Fluidnost u radu i brzina su za svaku pohvalu. Ekran oštar i kvalitetan. Naravno, lepše bi bilo da je oled, ali to nije realno za ovu cenu. Bilo bi lepo kad bi bar 6S Pro imao oled s obzirom da košta duplo više. I još da ubace GPS i to je to.

Da li neko ima problem sa Eon aplikacijom? Non stop puca i trza dok se ne pusti neki kanal, onda radi OK

Sinoć ubacio portovan hyper os 2.
Animacije su vrhunski odraðene

Prilozi

• IMG_7951.jpeg
    IMG_7951.jpeg
    177.6 KB · Pregleda: 30
Jel može preporuka za stalak za Pad 6?
Neki od onih sklopivih, ali da bude stabilan kada kliknem na ekran.
Može i neka preklopna futrola.

Ne žurim, pa može Temu, može Ali, a nije problem cena, pa ako ima neki dobar kod nas...

Nazad
Vrh Dno