Šta je novo?

Xiaomi Mi9

I meni odgovorili na komentar i rekli da nece razocarati cena Mi 9, videcemo :)

Uf lepe stvari na linku gore.
Nadam se da ce otvoriti nekad i u Nisu neki store.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Na sajtu cena za mi 8 pro 49990! Mislim da je to najava neka za otvaranje radnje ;-)

Sent from my Xperia Z2 Tablet LTE using Tapatalk

Jel izasao neki krsten review za kameru?

Izašao je na dxomark ;)

Realno gledano budućnost ove kamere zavisi od senzora na pixel 4 :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Btw kada ce novi Pixeli? Tek na jesen? [emoji4]

Naravno, kao i uvek :)

Nekako svi prelaze na ovaj novi Sony od 48mp , očekujem da to možda uradi i Google

Naravno, kao i uvek :)

Nekako svi prelaze na ovaj novi Sony od 48mp , očekujem da to možda uradi i Google

To i ja bas gledam. Svi zivi ga imaju, i midrange i flagship modeli. Nesto ne verujem da ce i Google ici na taj senzor. Bilo bi lepo zbog nas ali oni razumljivo gledaju sebe odnosno svoj model.
Ostaje da se vidi svakako. [emoji4]

Ne vidim Google, pa ni druge ozbiljne igrace Samsung/Apple da idu na 48MP. Beskorisno je. 12MP je danas zlatni standard. Nadalje ce se raditi verovatno na drugim elementima kamere.

Mislim da ce po pitanju kamere 2019.godina biti godina wide-angle kamera, s obe strane. I naravno dalje usavrsavanje nocnog fotkanja.

Dobra je stvar sto cemo ove godine na svakom flagshipu imati wide angle.
Moglo je to sve da se resi i sa 2 kamere, jedna obicna a druga wide angle (nadam se da ce Google odraditi takav setup), a ne monohromatske, zoom i ostale gluposti. Videcemo sta ce uraditi Nokia sa devetkom, i to je preterivanje ali ako bude davalo rezultate moze im se oprostiti. [emoji4]

Eh , samo da su stavili ~ 3500mah. Ovaj vivo iqoo da postoji u global izdanju , uh ;) ( u Kini košta koliko i mi9)

[YouTube]MPu_w0-G54Q[/YouTube]

uploadfromtaptalk1552380828580.png

Poslednja izmena:
Sta ce ti 3500 mAh, vidis kakva je autonomija. [emoji4]
Da je 4k mAh pa u redu ali 3500 ne bi osetio neku razliku. [emoji4]

Ma gde ne bi ,200mah nije malo :) ali više zbog dugoročnog korišćenja jer je za god dana 3500mah ustvari 3200 itd itd. Ali i oni to znaju i zato su stavili ovu "bedu" u mobilni

Pa pazi, tih 200 mAh ti nikako ne bi znacilo u smislu da izguras i drugi dan koriscenja. To bi mogao sa 4k.
Slazem se da je bolje za neki duzi period, ali danas godinu dana u mob industriji je jako dug period. Ko uzima mob na duze staze uzme neki sa 4k+ baterijom i resio je problem.
Na kraju krajeva sada je Xiaomi legalno dostupan kod nas, tu je i ovlasceni servis prema tome ne vidim problem da se u neko dogledno vreme zameni baterija ako za to bude potrebe. [emoji4]

Gledam ovaj test i ne ide mi u glavu kako je rn7 sa 4k baterijom, lošiji od Mi9 sa manjom baterijom i to 20% manjom?!

^^ da da , još ako je ovlašćeni servis begram eto zezanja oko zamene baterije ;)

Zato što je najveći deo vremena puštao klipove , a znaš i sam da tu amoled troši kao upaljač :)

Poslednja izmena:
^ E pa to ne znam, nisam imao iskustva sa njima. [emoji4]
Bitno je da postoji ovlascen servis, cisto da kupac bude siguran. A mob mozes odneti u bilo koji servis i platiti da ti zamene bateriju, najmanji problem. [emoji4]

Ja nosim moj Mi8 tamo krajem godine na menjanje baterije u ProMobi, a vi nosite gde hoćete [emoji12]

Eto vidis, nikakva nauka. Odrade to i zavrsena prica. Loznica se samo trudi da nadje neku manu. [emoji14]

Znači promobi :) super :)
Samo još tamo krajem godine da saznamo cenu i to je to :)

Zna se i cena [emoji16]

Ti si izdajica, tebi ništa ne pričam :d

Nazovite ih slobodno, pitajte za cenu displeja, baterije itd.

Računajte izmedju 4 i 6k.

Dobro, dobro, kada se budem vratio a ti tada budes presao u neki drugi tabor onda cu te pitati. [emoji23]
Pa dobro, to je lepa cena, skroz prihvatljivo. [emoji4]

Mi Store se otvara ovog petka, na instagramu postavljaju neku promotivnu ponudu, npr: Mi 8 ~40.000 RSD, a Mi 8 Pro ~50.000 rsd: https://www.instagram.com/p/BuyE0YzBQSo/
Ali nema nista za Mi 9... Sta mislite o ovim cenama za mi 8 (pro) i moze li se iz njih zakljuciti nesto o potencijalnoj ceni za mi9?

Cene za Mi8/Pro su odlicne tu nema dileme. [emoji4]
Sto se tice Mi9 i njegove cene, tu se nista ne moze zakljuciti iz prostog razloga sto ove cene za Mi8/Pro vaze samo na dan otvaranja radnje, posle se vracaju one stare. A Mi9 gotovo sigurno nece biti tu na dan otvaranja, verovatno krajem meseca stize kod nas.
Ali uvek postoji ona opcija da nas, pored ovih cena, iznenade i novim modelima. Ostaje da se vidi. [emoji4]

Nazad
Vrh Dno