saobracajac96
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2015
- Poena
- 69
Na xiaomi eu romu keširane aplikacije su u installed apps,trebalo bi da su tu i na global verziji
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Pa ono da ne puni brzinom kojom se očekuje kada piše fast charging. Znaju napisati da ima fast charging a u praksi ga nema ni sa odgovarajućim punjačem. Fast charging bi trebao biti od 0-100% uvrh glave 2 sata, previše sam rekao, vjerovatno 90 minuta.Kako to fast charge moze da bude neispravan?
Ja sam dobio punjač bez dodatka za našu mrežu ali ume da zagreje bateriju pa koristim stari koji je sporiji i hladna je baterija tokom punjenja.Dobija se brzi punjac u kutiji
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Pogledaj spec. telefona, ne može na tankom telefonu li ion, sa obzirom da je tanja baterija od jonske, osetljivija je na toplotuBaterija je LI-ION
Bezbedno je koristiti original punjac.
Sent from my Redmi Note 4X
Pa gde piše ,prevedi mi
Polimerska u opkladu na ovom telefonuPa piše ispod znaka za reciklažu
@Duk
Zar ne bi trebalo da litujum-polimer baterija ima oznaku li-polymer, liPO ili slicno...
Pogledajte prilog 229417
Kada se sa kineskog prevede pise Litijum-jonska polimer.
Ne verujem da Xiaomi gura novu tehnologiju u svoje telefone, vise mi lici na marketing.
Li-polymer is unique in that a micro porous electrolyte replaces the traditional porous separator. Li-polymer offers slightly higher specific energy and can be made thinner than conventional Li-ion, but the manufacturing cost is higher by 10–30 percent.
Jel koristiš platnu internet karticu, kojom plaćaš i recimo aplikacije, ili šta, i mene interesuje kako da uključim toМалопре сам покушао да платим нешто у Меку телефоном. Ушао у апликацију наместио за плаћање, прислонио на апарат и ништа. Шта још треба да се одради или подеси у телефону да би се могло платити. NFC је укључен.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari