Šta je novo?

Xiaomi Mi5

A za kameru sam ziher da će nešto, dosta su ažurni kinezi po tom pitanju, vidi primjer OPO, OPT i OPX i drugi, što se ne može reći za druge marke ala Sony. Osim toga ako se ispostavi da je taj dio neslavno prošao u recenzijama, vjerojatno će Hugo napravit isto što i HTC sa M9, hitni patchevi kamere i dodavanje featurea uz generalna poboljšanja kvalitete algoritma.

Stvar ukusa. Meni S7 radi posao, dok mi je Mi5 10x ljepsi i privlacniji fon, osim te kamere koja mi ne zavrsava posao nimalo. Ocajne LL slike, poput telefona od prije 3 godine.
Čekaj, imaš S6. Kamera ti je bitna i zato prelaziš na S7? Potpuno nepotrebno, i razlika je mizerna zavisno od uslova.

Tako mene pitao za savet, ja kažem uzmi Nexus 5X ne vredi duplo S7 Edge.
Nije da ima para da baca, i kupi S7 Edge.
Bez komentara...

Nemam S6, vec huawei od 10eura 2 komada :) I sad S7 :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Može info, kako se sa razvojne verzije vraca na stabile ?

Jel neko uzeo zapravo telefon?
Kakva je baterija pošto se dosta pisalo da Snapdragon 820 uništava bateriju.
Na GSM areni battery endurance čak 92, što je odlično, samo koliko je merodavno?

Primetio sam da sada ima da se uzme 32gb za 305 evra na par mesta, čak i na Ali za te neke pare

nema ni carine ni pdv-a preko tog top one? Salju preko europe?

Nema od prodavca kod koga je označeno na prvoj slici.
Šalju iz EU skladišta, nema carine i PDV-a za zemlje EU, ali plaćaš DHL oko 25$

Mi5 Pro 128 gb, (529usd) , xiaomidevice...

Jako dobra cijena..

Ima li razlike osim u cijeni ako se kupuje u EU ili u Kini? Možda budem imao priliku u Kini ga kupiti.

Imam telefon u rukama vec tri dana i za sada je to fenomenalan telefon. Odusevljen sam kamerom. Savrsene slike pravi preko dana, a lepe slike pravi i preko noci samo sto u slikama u tim trenucima ima malo vise suma.

Sto se tice baterije izdrzi bez problema ceo dan na 4G internetu i sa konstantnim notifikacijama, pozivima kuckanjima. Otprilike ceo dan koriscenja sa 4:30h SOT. Sto je zaista super.

Velicina je odlicna jedino malo kliza u rukama ali to se resava silikonskom futrolom.

Za sada odlican telefon, sad cekam letv x800 pa cu uporediti

Vrhunski, baci samo ovde neki SS baterije i slikaj malo telefon. Koliko te je izašao? Koja je verzija?

cenim beli 32gb. šteta što osnovni modeli nemaju 4gb Rama pošto je miui užas sa mt.. na Aliju ima beli 3gb/64gb za 365$( makar mu nije osakaćen gpu i cpu) i to mislim da je najbolja kupovina iako je beli očajan zbog crnog Rama oko displeja. ko hoće crnu boju moba mora da plati i oko 30$ više ,raspali xiaomi..

pored mt bitno je pitati i kakav je zvuk tokom razgovora ( xiaomi uvek tu kiksne ) i vibracija dok se kuckaju poruke ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ђоле фанбој [emoji23]

U crnoj boji mi je jedan od lepših telefona koji mogu danas da se kupe, ali ukus k'o kupus

Sve je super kod Mi5 sem kvaliteta samog kućišta. Pogledajte break testove na netu, lomi se ko kineska igračka.
Uzeću ga kad bude kao Mi4 za 150$. ****š ti telefon na koji moraš da paziš i u džepu.

to je istina ,ima onaj mekši aluminijum koji je bio na ip6.. nije džabe 130g težak sa 5.15 incha i ~3000mah.
dobar je to telefon ali miui je bolesno loš .

vredi onoliko koliko i košta u kini ,realno

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Što se tiče Miui realno radi posao kao i svaki drugi official rom, ali treba malo vremena za privikavanje.

Sent from my A0001 using Tapatalk

sve sve, al kad čujem da mi5 pravi savršene slike... muka živa ljudi, muka.

aj da je napisao: po meni savršene, meni su sasvim dovoljne, ja mislim da su dobre, nisu loše, ono mož da prođu, ne valjaju ali ono šta fali, i slično.

ali čovek mrtav ladan lupi glupost kao činjenicu i sad mi to treba da prihvatimo...

eto, ljudi sad znate, xiaomi pravi savršene slike ajmo lepo u red svi da pobacamo 808, 1020, 950, g4, v10, itd dalje nižite redom....

Sta se cimas, pa njegov telefon,sigurno tebi ne pravi savršene slike. Iz svog ugla je pricao. Ne pljuj bez razloga.

tako je. ali neka se adekvatno i izrazava. u pravu si i za razliku u ceni, ali eno 950XL kosta isto kao ovaj xiaomi koje je do kamere. samo treba istrpeti windows -.-

Nema svako iste kriterijeme, najverovatnije da je čovek zadovoljan time što je dobio. Sigurno kamera nije kao na g4 i s7, ali će slike po danu biti zadovoljavajuće. Ipak je ovo telefon. A za razliku u ceni koju bi dao za s7 može da kupi i jedan Canon tipa

http://www.winwin.rs/digitalni-foto...kit-18-55-is-ii-gadget-bag-300eg-1145109.html

[emoji2] [emoji2] [emoji2]

Sent from my A0001 using Tapatalk

Svi zanemaruju bas ovo, razliku u ceni, mi5 je odlican telefon.A ako bi pricali bas o kameri mogu reci da preko dana i do bas eventualnog totalnog mraka, razlika izmedju 6s i mi5 kamere je minimalna. Drasticna razlika se vidi u mraku, ali i to je opet u granicama "razlike"

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno