Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

E da, još nešto da priupitam jer nisam uspeo da podesim :(. Radilo na AICP, RR-u... možda na LOS-u netje.
Kako podesiti notifikacije da ne uključuju ekran ako je isti ugašen (dakle u to mslučaju samo da radi LED notifikacija), ali da se pojavljuju na lock screen-u kad se probudi ekran?
Inače jako dobro radi, brz, bez laga... Sve instalirano identično kao i na AICP-u, LOS utegnutiji.

Poslednja izmena:
Kako podesiti notifikacije da ne uključuju ekran ako je isti ugašen (dakle u to mslučaju samo da radi LED notifikacija), ali da se pojavljuju na lock screen-u kad se probudi ekran?

Udjes u aplikacije pa u obavestenja i onda tu podesis da li zelis i na koji nacin da dobijas obabestenje od te aplikacije. Svaka aplikacija posebno moze da se podesi na nacin koji zelis.

Panorame ima, a za slow motion stoji opcija High Framerate Rec - Slow Motion 120fps. Ako u opcijama kamere kucneš nekoliko puta na White Balance dobiju se neke skrivene opcije :)

Toooo! Odlično! Onaj rom od 25.maja nije imao to. Instaliram odmah! :D

Udjes u aplikacije pa u obavestenja i onda tu podesis da li zelis i na koji nacin da dobijas obabestenje od te aplikacije. Svaka aplikacija posebno moze da se podesi na nacin koji zelis.

Mislim da sam sve probao :(

Baš me nervira ovo buđenje ekrana kad stigne neka notifikacija :mad:

Cozzmy dao rešenje : ugasiti Ambient Display u Displey opcijama.

tenKre ja :D

Poslednja izmena:
Jel imate problem sa distorzijom zvuka tokom razgovora na LOSu? S vremena na vreme glas sagovornika zna da secka i da bude pun distorzija. Cozzmijev build od prvog juna.

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

Mislim da je on tu zahebo stvar promenivši nivo signala sa 84 na 88 u mixer_paths.xml. Posebno je distorzija čujna ako se koristi dolby atmos, verovatno i viper. Ja vratio sve na 84 i radi fino.

Mislim da je on tu zahebo stvar promenivši nivo signala sa 84 na 88 u mixer_paths.xml. Posebno je distorzija čujna ako se koristi dolby atmos, verovatno i viper. Ja vratio sve na 84 i radi fino.
Izmenio sam svuda gde je pisalo u tom fajlu value 88 u 84 pa ću ovih dana da testiram. Thanks for the tip [emoji4]

Jel imate problem sa distorzijom zvuka tokom razgovora na LOSu? S vremena na vreme glas sagovornika zna da secka i da bude pun distorzija. Cozzmijev build od prvog juna.

Moj je od drugog juna, isto sve stoji na 88 ali zvuk je extra, nema distorzije ni seckanja.

Da da, nešto se više greje uređaj sa zadnjim nezvaničnim LOS-om od Cozzmyja. Ispeglaće nadam se ☺.

Teamsuperluminal LINEAGEOS 14.1 od 30.05.2017:
SOT: 5h 34min
Phone Idle: 2d 11h
jos 10% baterije ostalo. Mislim da je ispravljeno nesto jer baterija traje dosta duze sad.

Uuu jako dobro... Los od cozzmyja jako dobro fercera ali troši i grejucka se... Probam TS-a

Edit: držiš batt profil na balanced?

Poslednja izmena:
Da, to sam zaboravio da napisem, sada je bio na Efficiency da probam, nisam osetio nikakvu razliku od Balanced, sve mi deluje isto, notifikacije rade sve normalno. Na predhodnom 25.05. je isto bio postavljen na Efficiency ali nisam uspeo preko 4,5h nikako. Mora da je nesto ispravljeno cim je tako brzo izasao update.

Izgleda da je stvarno baterija (mnogo) bolja na TS LOS. Odradio sam clean install i za sada sve radi bez greške.

Edit: vidim izbacili ponovo update. Ja sam na 0601 verziji i neću da je menjam dok sve radi kako treba. Mada i developeri roma izgleda nisu načisto šta žele. Npr često menjaju kernele, kod svakog apdejta se vraćaju na kernel iz prethodne verzije i tako u krug [emoji6]

Poslednja izmena:
LOS 14.1 Official by Cozzmy13 (Demon000)

"The official release should contain updated interactive settings which do not cause over heating. I've been testing them the past week and they work wonders! (at least for me)
ATTENTION: CLEAN FLASH IS NEEDED FOR GOING TO OFFICIAL BUILDS"

https://download.lineageos.org/libra

Poslednja izmena:
Ja ga instalirao pre dva sata i za sada je sve smooth :)

Neznam šta da kažem, ali kozmijev ovaj oficijal je meni jako loš

...

Napisao sam poduži post i uradi ga tapatalk (emoji emoji). Bedak. Probam TS kako fercera... MIUI rules [emoji2]

Poslednja izmena:
Ima problem sa gasenjem BIG klastera i ogranicavanjem SMALL klastera na nizu frekvenciju... Ostalo je ok... cekam sledeci release, pa na kraju dana mozda odem nazad na MIUI :D

Miui rules ali mi je dosadio a imam trenutno višak slobodnog vremena pa sam promenio malo iz dosade [emoji4] TS LOS 0601 build meni radi savršeno za sad, a baterija je baš baš dobra [emoji4]

Meni greje fon, neke app pucaju, restar telefona prave, UI neje fluidan, kamera app nekad pravi problem, zakove, ... Kao teška beta. AICP je dosta duže na sceni, u globalu bolje mi je radio, pouzdaniji ako niš drugo. Ovi TS-ovci zaboli sad neki drugi kernel, ludnica na dev sceni [emoji3]

Jel probao neko ovaj miui nugat? Ima li poboljsanja sa kamerom? Trenutno sam na 8.2 pa razmisljam da predjem na zadnju betu.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

LOS 14.1 Official by Cozzmy13 (Demon000)

"The official release should contain updated interactive settings which do not cause over heating. I've been testing them the past week and they work wonders! (at least for me)
ATTENTION: CLEAN FLASH IS NEEDED FOR GOING TO OFFICIAL BUILDS"

https://download.lineageos.org/libra
Zdravo, ja imam velikih problema sa MIUI na xiaomi mi4c, probao sam sve verzije i telefon se raspada koliko koci i koliko se grije i koliko mu je baterija losa. Sve je totalni raspad. Proslo mi je desetine mi4c kroz ruke i svaki je ok radio. Sad sam na 8.2.3.0 stable i htio bih da predjem na lineageos. Da li je dovoljno samo da flesujem kroz twrp ovaj sistem?

Zdravo, ja imam velikih problema sa MIUI na xiaomi mi4c, probao sam sve verzije i telefon se raspada koliko koci i koliko se grije i koliko mu je baterija losa. Sve je totalni raspad. Proslo mi je desetine mi4c kroz ruke i svaki je ok radio. Sad sam na 8.2.3.0 stable i htio bih da predjem na lineageos. Da li je dovoljno samo da flesujem kroz twrp ovaj sistem?

Lineage je iskljucivo za lollipop botloader, tako da posto si na nougat bootloaderu moraces da se vratis nazad, imas uputstva za to ;)

Vrh Dno