P.S. Ima li neko problema sa ovim RR romom da mu se wif gasi kad se ugasi ekran.....???
Eto opet imam problem
Mi acc mi je isti i na telefonu i na racunaru, skinuo sam onu aplikaciju za otkljucavanje, kada se ulogujem u njoj prvo proverava da li imam prava za Unlock i kad to prodje trazi mi da udjem u fastboot i zakacim telefon.
Uradim to i prepozna mi telefon i omoguci mi dugme Unlock i krece....stigne do 50% i zaustavi i ispise mi poruku:
Couldn't verify device
Current account is different from the account info on the device
A nema sanse proverio sam 10x, sigurno je isti account. Isti je onaj njihov broj acc, ista je lozinka, isto je zemlja, korisnicko ime, mail, broj telefona. Sve je verifikovano i preko mail-a i preko SMS-a
Ima li neko ideju?
"Ne mogu da prodjem prvi korak da ga spustim na verziju 6.1.12 preko Updater app"Zato sto radis flash telefona preko miflash aplikacije a ne preko updatera. Procitaj upitstvo ponovo.
Toliko različitih recenzija nađoh da ne mogu i dalje da skontam da li je bolji Mi4 ili Mi4c.
O da da B-)Kako opako izgleda mi4c sa nillkin crnom... Ufffff... [emoji50]
Mi-4c
Kako opako izgleda mi4c sa nillkin crnom... Ufffff... [emoji50]
Mi-4c
Po 150. put. Globalni rom za mi4c ne postoji. Postoji samo kineski. Možeš da ubaciš xiaomi.eu rom koji je očišćen od kineskih *ranja. Pogledaj post #815Ljudi uzeo sam Mi4c ponovo(posto mi je prvi pukao pri padu),prvi je vec bio rotovan kada sam ga uzeo,ali ovaj sam uzeo u radnji i u njemu je sada verzija 8.0.5.0 globalni rom.Update check kaze da nema novije verzije.Da li mogu da skinem ovaj novi 8.1.3.0. sa http://en.miui.com/download-293.html preimenujem u update.zip i instaliram po njihovom klasicnom upustvu,ili moram da rotujem i preko TWRP?![]()
Po 150. put. Globalni rom za mi4c ne postoji. Postoji samo kineski. Možeš da ubaciš xiaomi.eu rom koji je očišćen od kineskih *ranja. Pogledaj post #815
mi4c/miui8
Cek, ides redom po postu #815?
Na ovom koraku: fastboot oem unlock - te izbaci? Ovde bi trebalo da ti ispise nekoliko redova, cini mi se drugi ili treci red treba da pise unlocked: true
Uostalom da te ne savetujem ja jer sam ovo uradio 2x u zivotu, ima ovde iskusnijih ali ako si ubacio twrp i otkljucan ti je bootloader nista te ne sprecava da direktno instaliras taj novi ROM, samo uradis poslednju recenicu iz ovog posta #815:
"Kada ste u recovery izaberite install i izaberite zipovan rom što ste prekopirali na telefon. Posle instalacije odradite wipe data, cache i dalvic cache. Onda reboot system i budite strpljivi dok se prvi put podigne sistem."
P.S. U recovery mozes da udjes i sa VolumeUP + Power
(moras ispisati vise informacija da bi ti pomogli, gde si stao, sta si uradio, sta je proslo sta ne...)
Moraćeš da sačekaš nekog Xiaomi gurua da ti pomogne. Verovatno @Kidence može da ti pomogneJa sam flešnuo uspešno više mi4c telfona po tom uputstvu bez problema, ali su svi bili na miui7. Tvoj je izgleda došao sa miui8.
mi4c/miui8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari