Ako si prelistao jedno desetak strana unazad mogao si da primetis da sam imao identican problem i da su mi vec kolege forumasi pomagali dosta oko toga pa si trebao prvo sve to lepo da probas sto su meni pisali, pa tek ako nece nista od toga da pomazemo. Elem, da ti kazem kako sam ja to resio. Prvo, koju verziju win imas? Ja imam na mom laptopu win 10 i tu nisam nista uspeo da odradim. Necu da kazem da je nemoguce samo ja nisam uspeo. Kad sam se dokopao do racunara sa win 7 opet je u pocetku nesto zezalo...trte mrte, sve sam se vrteo u krug...probavao raznorazne univerzalne adb drajvere i nista. Dok nisam malo procesljao ovaj link:Pozdrav ljudi,
trebalo mi je dugo vremena, da se odlučim za kineza ali od pre neki dan sam vlasnik Mi4c 2/16. Telefon izgleda predobro, brz je i sve je super za pare koje sam dao. Jedino me nervira, što imam neki matori ROM (7.0.4.0 Stable) a ne mogu nikako da stavim noviji ROM, radio sam po uputstvu iz posta 815 ali adb uopšte ne prepoznaje telefon. Ima li neko rešenje ili sam osuđen na 7.0.4.0?
Tu imas neko uputstvo za instaliranje adb. E sad tamo u postu #815 je neki drugi adb ovde je minimal abd, ali valjda mu to dodje na isto. Ali svakako je nebitni, ja sam koristio onaj prvi adb iz posta 815 samo mi je ovo pomoglo sa drajverima. E sad, jos jedna stvar...kada sam to uputstvo ispratio i povezao sa kompom opet nije htelo i tu sam popizdeo. Medjutim onda sam ugasio telefon ali je ostao povezan sa kompom i odjednom su se instalirali svi adb driveri. Ne znam zasto, ali kada sam ga opet upalio komp nijeprepoznavao uredjaj u adb, a kad ga ugasim onda ga lepo u device manageru prikaze ako adb device, ne znam zasto je to tako radio, ali eto probaj i ti tako. Znaci isprati uputstvo sa linka iznad povezi ga sa kompom ugasi ga sacekaj da se instaliraju adb driveri i kreni sa kuckanjem u cmd. Javi sta si uradio. Pozdrav.Ne znam šta da tiu kažem...
Ovo sam izguglao, pa probaj:
http://en.miui.com/thread-135660-1-1.html
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317790