Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Bio je spojen sa racunarom, zbog prebacivanja dva filma i dvadesetak apk fajlova.

Ok, ali vidiš po grafikonu da je dopunjen otprilike 40%, što nije malo složićeš se.

Naravno, slažem se. Mada nisam ni obraćao pažnju na grafikon. Telefon je nov, tek treći put punjen...probag ga kako radi i da li je sve ispravno, pa sledece nedelje ide u oglase.

Vidi stvarno, Mi4 u VIPu. :) Ok mu je cena, nisu preterivali.

Da li si siguran da je 135MB? Ja sam ga sinoc instalirao, ali je bio 405MB. Inace ako je to bitno, Mi 4 LTE je verzija.
Možda se razlikuju veličine fajlova jer ja koristim Mi3. Ali sigurno je 135.
affb69512cec224acf89f0a480432c3b.jpg

Poslednja izmena:
Je li probao neko ovaj mi cast, tj smart share kako god hocete? Koristim ovaj dev v7, nadje mi televizor ali kad pustim ne desava se nista.

Kod mene klasičan mirroring radi bez problema kako preko miracasta tako i wifi direct ...
IMG_20150911_115209.jpg
Što se tiče posebnih ikona u galariji i video aplikaciji ništa se ne dešava, vjerovatno još nije ispovezivano da automatski pali wireless display opciju pa televizor i nevidi mobilni ....

Poslao mi drugar danas ovaj link za MI4. Ima li neko iskustva sa ovom prodavnicom, kakvi su? Cena je niža nego na aliju čak.
Malo sam pogledao i vidim da imaju jeftiniji MI4 i skuplji MI4 U čemu je sad tu fora, da nije ova "overseas" verzija nešto "osakaćena"!!!

Nije jeftiniji nego na aliju. Na aliju je ta verzija kod fantazija 220$

Inace ja sam prezadovoljan sa mi4. Ovaj miui v7 mi je odlican. 6-7h sota dobijem, fluidan je maksimalno. Ne osecam da se telefon greje ali i ne igram igre.

Nije jeftiniji nego na aliju. Na aliju je ta verzija kod fantazija 220$

mora da se koristi kupon GBMI4 onda izađe 217.89$ :D
A pod fantazijem misliš na ovu prodavnicu? Dole u oglasu za MI4 kaže da mu je beli 64Gb In stock ali ja ne mogu da ga nađem. Ne znam kakvi su ovi sa gearbes ali vidim da kinez ima i slanje DHL-om po recimo ok ceni, možda bi mogao da se dogovorim s njim da pošalje invoice ispod 50€ pa da se provučem bez PDV-a i carine preko DHL-a :)

mora da se koristi kupon GBMI4 onda izađe 217.89$ :D
A pod fantazijem misliš na ovu prodavnicu? Dole u oglasu za MI4 kaže da mu je beli 64Gb In stock ali ja ne mogu da ga nađem. Ne znam kakvi su ovi sa gearbes ali vidim da kinez ima i slanje DHL-om po recimo ok ceni, možda bi mogao da se dogovorim s njim da pošalje invoice ispod 50€ pa da se provučem bez PDV-a i carine preko DHL-a :)
To je goldway. Mozda bolje da ides na fantazija.
Mislim da ces jos vise platiti ako budes isao preko dhl-a. Ako si bg carina neka ti napise na paketu oko 90$ ionako ce ti bg carina racunati kao 100$ osnovu. 2 puta narucio, oba puta mi bilo isto.

Inace ja sam prezadovoljan sa mi4. Ovaj miui v7 mi je odlican. 6-7h sota dobijem, fluidan je maksimalno. Ne osecam da se telefon greje ali i ne igram igre.

Malo je reci odlican mob. Mene je najvise iznenadio kvalitet izrade za tako "malu" cenu

Ako nije problem, može link za "fantazija" na pp!
Da BG carina sam...

P.S. ako neko ima preporuku za tempered glass za MI4 ne bi bilo loše da i to odma nabavim :)

Poslednja izmena:
Odličan je. Evo meni je sot 4:50 i imam jos 43% baterije. Fludnost je odlična.

Jedina objektivna mana Mi4 je nedostatak sd kartice (ili da su stavili 32gb). Meni lično ne smeta toliko ali kapiram da je nekom malo 13gb koliko bude slobodno.
Da sad kupujem opet bih ga uzeo, ne vidim nijedan bolji uređaj za ove (pa i veće pare). Kao veliku prednost vidim to što je prilično uzak, ne volim široke telefone. I jedan od retkih sa 8mp front kamerom.

Ako nije problem, može link za "fantazija" na pp!
Da BG carina sam...

P.S. ako neko ima preporuku za tempered glass za MI4 ne bi bilo loše da i to odma nabavim :)
Free Shipping Nillkin Amazing H+ Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector Film For Xiaomi M4 Mi4
http://www.aliexpress.com/item/Free...tector-Film-For-Xiaomi-M4-Mi4/2042671962.html
(from AliExpress Android)

Nema boljeg od ovoga. 8.9$ ako narucujes preko apk. Ne znam koliko je ovako.

Original Xiaomi Mi4 M4 Mi 4 16GB WCDMA 3G White Phone Snapdragon 801 Quad Core 5 Inch 1080P IPS V6 Android 4.4 Smartphone
http://www.aliexpress.com/item/Orig...hone-Quad-Core-Snapdragon-801/2052686069.html

Fantazy. 221$ preko apk (vidim ovako je 224$)
Naravno podrazumeva se da se radi o 3g only modelu. Takav je bio i onaj sa tvog gornjeg linka..

Poslednja izmena:
Free Shipping Nillkin Amazing H+ Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector Film For Xiaomi M4 Mi4
http://www.aliexpress.com/item/Free...tector-Film-For-Xiaomi-M4-Mi4/2042671962.html

Nema boljeg od ovoga. 8.9$ ako narucujes preko apk. Ne znam koliko je ovako.

Original Xiaomi Mi4 M4 Mi 4 16GB WCDMA 3G White Phone Snapdragon 801 Quad Core 5 Inch 1080P IPS V6 Android 4.4 Smartphone
http://www.aliexpress.com/item/Orig...hone-Quad-Core-Snapdragon-801/2052686069.html

Fantazy. 221$ preko apk (vidim ovako je 224$)
Naravno podrazumeva se da se radi o 3g only modelu. Takav je bio i onaj sa tvog gornjeg linka..
Porucio ja danas nillkin za 6.7 dolara. Isto je sa alija samo drugi prodavac.
http://www.aliexpress.com/item/Free...ector-Film-For-Xiaomi-M4-Mi4/32335668186.html

Poslednja izmena:
Ja sam isao preko ove prodavnice posto covek prodaje samo nillkin proizvode.(pogledaj mu celu prodavnicu)
Malo je skuplji ali ako je to garancija da je original uvek sam spreman malo vise da platim :)

Poslednja izmena:
E da, jel imate problem da vam udje vazduh po ivicama par dana nakon što stavite tempered glass?
Pretpostavljam da je do case-a, koristim neki silikonski slim, pa verovatno pritiska ivice i onda udje vazduh ispod
Edit- da napomenem da nisam kupovao brendirana stakla, već ona jeftinija

Poslednja izmena:
Ja sam isao preko ove prodavnice posto covek prodaje samo nillkin proizvode.(pogledaj mu celu prodavnicu)
Malo je skuplji ali ako je to garancija da je original uvek sam spreman malo vise da platim :)
Ma i nillkin je kinez malo kvalitetniji od ostalih :D izadje vise od 9 dolara ono staklo, placa se sad postarina.

Znam znam,ali i on ima dosta kopija na aliju :)
Sve sto valja kinrzi vec sutra kopiraju..

@stefan
Nisam ga stavljao,nisam skupio herca za lepljenje :)

uploadfromtaptalk1442269128877.png

Moram reci da sam za ovih par dana koriscenja stekao utisak da je tefon vise nego odlican. Miui 7 beta mi je na njemu, telefon leti u izvrsavanju procesa, kamera je solidna, baterija perfekcija 8h sota bez problema. Pre 2 dana sam koristio gps i bio je na 3g mrezi ceo dan uz deljenje neta koje je trajalo nekih 3h i izvukao je 6h sota. Osecaj u ruci odlican, ekran odlican. Zvuk je kvalitetan i cist i na slusalicama, a i na zvucniku ali nije nesto preterano glasan, neka srednja glasnoca. Nisam osetio neko zagrevanje, ne igram zahtevne igre pa možda i zato.

Čekaj pošto pišete da je ovo samo 3G model, šta se dešava na mestima gde nema 3G signala, samo 2G?
Jel se isplati uzeti kod nas ili samo aliexpres?

Čekaj pošto pišete da je ovo samo 3G model, šta se dešava na mestima gde nema 3G signala, samo 2G?
Jel se isplati uzeti kod nas ili samo aliexpres?
Ja sam uzeo kod nas 4g lte model ali znaš i sam da je losa pokrivenost i samo na nekim mestima se moze uhvatiti 4g. Kod mene je signal odlican i retko kad me prebaci na 2g, osim kad putujem i prolazim kroz mesta gde bas nema signala. Po meni se isplati uzeti kod nas sa garancijom, jeste skuplje ali siguran si 2 godine.

Koliko se kreće kod nas uopšte i ko ga prodaje? Ne sećam se da sam video po radnjama.

Hahahaha 44 hiljade kod nas.
Hvala lepo.

To što je 3G,4G znači da normalno hvata i 2G mrežu?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno