Nema na kp njenih oglasa trenutno. Al po toj ceni, to je vise nego povoljno. Hvala ti za info.Ima kod smiljane na kp, ona je iz subotice, ja sam kod nje uzeo svoj mi4 lte za 300evra. Ako slucajno nema u ponudi, pitaj je da li moze nabaviti.
Pa i nisam bas. Jedan od razloga je i izgled, mnogo mi se svidja kuciste od mi4, i jace je rekao bih. Mada je cena mi4i od 230 skroz ok. Gde ima po toj ceni?
Nema na kp njenih oglasa trenutno. Al po toj ceni, to je vise nego povoljno. Hvala ti za info.
Da li ima neke razlike izmedju mi4 i mi4 lte, sem lte standarda?
Ne znam sta da ti kažem, meni je ispao prvi mi4 na beton i puklo je staklo. Imao je onaj case na preklop ali se otvorio. Ovaj drugi držim u silikonu+glass.Hvala ti na odgovoru.
Nesto se mislim da bih voleo da kupim telefon koji bih nosio bez gumene maske, sto je sada slucaj. Pa mi zato mi4 deluje pouzdan, zbog celicnog rama. U slucaju da mi ispadne, da se ne slomi lako. Npr. u slucaju da padne na cosak, mi4 mi lici da bi bolje prosao nego drugi tel(npr. mi4i) koji nema metalni okvir oko elektronike.
Inace, hardverski i estetski i mi4i mi je odlican, malo sam ga pogledao posle tvoj posta. Ima cmos senzor za kameru, lagan je, cena je povoljna, sad mi je i on vrlo zanimljiv.
Mi4 je prelep telefon.. Veliki plus sto je 150grama,osecas da je kvalitetan i da nije plasticna igracka..
Miui7 . sta reci.. Ubrzali animacije dodali 5 tema i to je to![]()
Ova mi je brutalna..
Pogledajte prilog 177790
Pogledajte prilog 177791
Jesi li ti svoj prodao? Znam da si ga imao do skoro. Kakva mu je kamera, kako radi miui7?Svakako je mnogo bolji od redmi notea ali je i skuplji dosta.
A video i baterija?Jesam. Miui 7 radi dosta brze od 6.
Kamera mi se vise svidja nego na nexus 5 ,nekako brze fokusira i fotka i hvata vise svetla u mracnim situacijama f1.8.(Iako slike verovatno nisu bolje nego na n5 hdr+ jer nema ois)A i zanimljivo je drndati full manual mod![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari