Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Ja ponovo uzeo Mi4 :D Neplanirano,nisam hteo da dodajem pare nakon sto sam prvi polomio. Dogovorim se za jedan LG G2,ali prodavac kao izgubi garanciju u medjuvremenu,naleti jedan S4 lik ga kao izgrebe bas taj dan kad smo trebali da se vidimo. I tad vidim oglas za mi4, star jedan ili 2 meseca, stanje kao nov (Prodavac napisao 9 od 10 ali ja nijedno ostecenje nisam nasao), dao sam malo "bezobraznu" ponudu ali lik pristao. Taman sam se bio uplasio sto cu ga nositi "golog"neko vreme kad mi stigao sa zakasnjenjem jos jedan case sto sam narucio za prosli, mada se tempered glass negde izgubio u tranzitu. U svakom slucaju sam ovaj put narucio onaj silikon sa cvrstim ledjima i jos jedno zastitno staklo za svaki slucaj.

Ovaj je za evropsko trziste,tako da nema MiMarket i mozda jos neke njihove aplikacije,one osnovne miui ima. Trenutno je na njemu 5.4.3 nudi mi update za 5.4.10. Naravno i ovaj put sam prezadovoljan

[YOUTUBE]ZUO_GNr832U[/YOUTUBE]

mi4i se pravi i u matt i glossy varijantama. Bice tesko objasniti kinezima na aliju da hoces matt zavrsnu obradu.. Kaze indus displej bolji na mi4i sto je zanimljivo

Meni lepsi ovaj mi4i. Nece biti tesko objasnit kinezima, vec pitanje je sta ce oni poslati :)

Svaka cast ako su jos bolji ekran stavili, na MI4 je odlican. I stvarno bi bila dilema koji kupiti
Mi4 je jaci,ima premium utisak,bolje kamere
Mi4i bolji odnos dobijeno-ulozeno,plasticno kuciste je prakticnije za mob,malo bolja baterija,ekran ako je indijac u pravu

Meni je mi4i lepsi bas zbog matt platike i zato sto je tanji dosta od mi4. 9mm prema 7.8.

Steta sto ga nema u 32gb varijanti

Уколико оно И у имену стварно означава Индију мислим да ће цена за остатак света бити непопуларна у односу на конкуренцију. Најавили су продају у Индији од 30. а нека друга тржишта у догледној будућности. Значи остаје варијанта Али са препродавцима.
Доста ми је више ношења два телефона по џеповима и опасно сам се наложио да купим доброг Кинеза али нешто ми се не да. Ово ће да буде једно 240-250 + царина. То је у најмању руку, са заштитом а ла Панда, цирка 300 јура. Са скоком долара то је много. Нема mmc, нема ir, нема fingerprint...
Сладак уређај али не 300 јура сладак. Штета.

Poslednja izmena:
Da vidimo prvo sta ce da rade za kinesko trziste. Dosta kritika dobijaju u indiji zbog 16gb od kojih je dostupno sramnih 11. Ne bih me zacudilo da izbace 64 ili 32gb varijantu u kini.
Za to vreme mozda dolar oslabi malo :)

Slazem se da nece biti jeftin,ali ko zna..

Jos jedan klip. Nisam ga kacio ranije.

[YOUTUBE]cXERCx9sQxQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
http://www.phonearena.com/news/Xiao...-your-pressing-questions-get-answered_id68696

First off, for the thought on anyone's mind - yes, Xiaomi is considering a 64 GB version of the handset, but is waiting for some user feedback on whether it will really be needed. 

With just a single 16 GB model, of which about 11 GB are user-available, we'd say that user feedback will start pouring on Xiaomi's unsuspecting head honchos sooner rather than later, as Hugo Barra mentioned there was no place for putting a microSD slot inside the thin phone, on account of the dual SIM one. In retrospect, they could have gone with a combined microSD/SIM slot, as a few phones out on the market have already done, but that's another topic. All in all, Xiaomi said they won't be outing a 64-gigger before a couple of flash sales has gobbled up the 16 GB inventory that's sitting in the warehouse.

Opet potencijalno preskacu 32gb verziju. Teski smaraci

[YOUTUBE]NZKmnMxmIB4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
New Xiaomi Smartphone in the Works, Powered by Snapdragon 808 Processor

Verovatno mi4s sa s808. I ovi odustaju od s810.

Ne odustaju nego su odavno planirali bas S808, to ce reci ovi iz qualcomm-a :d

Pronasao sam Mi4i za 267 evra, na HonorBuy.com . Kupio sam vec ranije kod njih Mi2 tako da imam dobro iskustvo sto se tice sajta. Inace ovaj mi4i dolazi iz EU. Ali za malo vise para ima mi4 tj 285evra, i mi3 za 211evra, to su svi 16gb verzije. Hmmmmm svidja mi se ovaj mi4i

Bolje da uzmes mi4 nego mi4i. Premala je razlika u ceni.

Eh nije 40, 35je :) ja mislio da je dzabe :)

Ko zna mozda cu onda bolje uzeti kod nas, vidim da ima za oko 300eur +- 20 evra.

Ma tu foru koji koriste necu komentarisati.. Izbace mob sa zverskim specifikacijama i ostave ti 11gb prostora. Na sve to ovi preprodavci znaju da evropljani ne vole malo prostora i onda dignu cene bolesno za 64gb verzije. (Npr mi4 od 64gb)
Mada konkretno ovaj mi note od 64gb kosta 400$ u kini a kod ovog kineza 450. Sto nije lose

Poslednja izmena:
Da nije losa ta cena. I ja ne svatam taj trend sa 16GB i 64GB memorije, preskakanje 32GB.

Sto bi uzimao taj kada mi4 3g (mislim ne lte verzija) verzija kosta od 275-285$ . ne verujem da je taj od 2gb mnogo jeftiniji

Da da. I na aliju ga ima za toliko,plus jedan ga prodaje i za 274$

Imam jedno pitanje, za 220evra mogu da uzmem mi3 64gb plus screen protector i flip cover, ili mi4 3g 16gb za 257evra?
Da li je mi4 bolji toliko od mi3? Meni nesto lepsi mi3

Hmmm.. To je zanimljivo pitanje :)
Mi4 ima bolji displej,3gb rama i manje bezele. Mi3 ima vise prostora,nfc i jeftiniji je..
Cenim da su im kamere tu negde.

Otkud znam,moras sam da preseces :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno