Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Ali kineski file exprorer ne smes. Posle ne mozes da izaberes custom temu :)

samo file explorer se ne sme izbrisati? Hvala @dapimp

Ma ja vise necu ni instalirati MIUI :) sve dok ovaj AOSP radi bez greske ...

Ne znam, i ja sam tako mislio, jedno vreme koristim i onda se vratim na MIUI, meni se vise svidja.

@DaPimp, na AOSP-u, kada treba da ugasis/rebutujesn fon, jel pise Nexus, jel ga registruje kao Nexus i dalje? :)

Da li si čuo možda za bootanimation? :)

Ne, nisam mislio na to, nego valjda pise: Your Nexus will shut down iil reboot, tako nesto, ne znam tacno. :)

Pa sve možeš da promeniš... Može da piše i Windows is shutting down :d

A Linux ? :D

http://www.gizchina.com/2014/09/21/xiaomi-rumoured-launch-flagship-redmi-range-based-mt6595/

According to sources close to Xiaomi, the Beijing based phone maker is now working on a new range of ‘flagship’ Xiaomi Redmi phones that will range from 999 Yuan to 1499 Yuan and will come equipped with Mediatek’s MT6595 processor. The rumoured phones are believed to be a serious update over the current Redmi line up and will feature LTE a metal body similar to the Mi4, a 5.5-inch display, 3GB RAM, 3500mAh battery and even the same 20.7 mega-pixel rear camera the MX4 packs.

ovo bi bilo bolesno.. mada ja ne verujem u ove price.

A koja je to cena u dolarima, 999 to 1499 Yuan?

Kako mi rece dapimp. Tu cifru podeli sa 8 i to je otprilike u evrima cena :)

Pa jeste,cim je takva grafika baterije :)

Ali kako uspeš da izvučeš tri dana.
Jesi idalje na 4.9.16 ja sam na 18 i imam bagova.
Probao sam da se vratim na Miui stable version ali neće izbaci grešku u cwm error 7
Skinucu danas dev verziju pa cu probati ili da iskopam negde link za aosp 4.9.16 pa da ga instaliram.
15 je sve mnogo bolje radilo nego na 18.
39d12fdd5850c9114effd913367f4852.jpg

Evo kao što vidiš danas sam opet imao restart sećam se da sam pre toga obavio jedan razgovor i stavio tel u džep.

Poslednja izmena:
Javi rezultate. Nadam se da ce i kod tebe jednako dobro da "fercera" :)

Skinuo e sada krećem u instalaciju i sve od recovery-a pa na dalje.
Da li koristis Xposed module?

Koristim samo par, crappa links, gravity box i hktheme manager.

Jel' bi mogao da mi kaze neko od vlasnika Mi3 telefona, da li telefon medju sistemskim jezicima ima i srpski?
Na njihovoj stranici ne pise da ima, ali takodje nema ni hrvatskog u spisku dok na recenziji koja je okacena na prvoj strani vidim da je coveku telefon na hr.

Flesne se miui multijezicki rom i imas srpski

Hvala puno. Planiram da ga uzmem na poklon za osobu kojoj znam da je to bitno.
Na kraju, da li Mi3 ima Gorilla glass 3 ili ne? Posto svuda gde sam gledao pise da ima dok, ovde posto sam prelistao celu temu vidim da ljudi pominju da nema.
Iskreno meni je Mi3 mnogo lepsi telefon od Mi4, nasao sam ga za 246e sa domacom garancijom pa mi za taj novac izgleda vrlo primamljivo.
Inace kakvo je stanje sto se tice pozadinskog osvetljenja ekrana na Mi3? Da li je stvarno neujednaceno kao sto pominju na gsmareni? Ima li probijanja osvetljenja negde?

Ima probijanja sa gornje strane. Koliko sam ispratio kod svakog modela je tako. Za gg,neki tvrde da ima a neki ne. Ko ce ga znati

Vrh Dno