Nisam ni ja heavy user i potpisujem sve pozitivno što je kolega Impreza napisao. Što se tiče navedenog kao negativno, moje iskustvo je pozitivno
LM ekran je AMOLED i to se vidi - vidljivost pri jarkom suncu je, bar za mene, sasvim OK. Istina, izabrao sam WF sa povećim ciframa
. Raise to wake kod mene radi u 90% slučajeva (trik je u brzom pokretu i bliže licu). Sinhronizacija notifikacija radi. Slažem se da je izbor WF relativno slab, iako ih ima podosta. Smeta mi da kod veoma malog broja WF se može uraditi kastomizacija informacija koje prikazuje, a kada se i može kastomizovati - izbor je siromašan. Za mene je veliki plus da ima svoj GPS čip. Tačnost podataka je "fluidna" tako da mi, recimo, nadmorsku visinu varira od 69 do 96 metara na istoj lokaciji. Meni to i ne smeta. Veoma korisna mi je funkcija "pronađi mobilni". Generalno, zadovoljan sam sa svim opcijama koje ima, po mom mišljenju i više nego pristojno za ovaj cenovni rang.
Što se cene tiče, cena kod nas je malo "jača", Postoji jeftinija opcija - kupovina u inostranstvu. Recimo, u Segedinu, u Mi shop-u u TC Arkada sam ga video za manje od 100 € (u forintskoj protivvrednosti).
Što se cene tiče, cena kod nas je malo "jača", Postoji jeftinija opcija - kupovina u inostranstvu. Recimo, u Segedinu, u Mi shop-u u TC Arkada sam ga video za manje od 100 € (u forintskoj protivvrednosti).