Nema tu opciju, ali iskljucis 'Raise to wake' i nece se ukljucivati ekran, ako ne pritisnes dugme sa strane.Je l ima miWatch mogucnost da se zakljuca ekran kao na amazfit uređajima da bi se sprecilo da kad je u dodiru sa vodom da sam mota vidzete i da pritiska sta on hoce?
Koliko sam ga prostudirao nema nikakvu mogućnost povezivanja sa bilo kakvim slušalicama.Pozdrav. Planiram da uzmem Mi Watch, pa bih zamolila za par informacija koje nisam uspela pronaći na internetu. Da li je neko zna da li sat može da se poveže sa bežičnim slušalicama? Takođe, da li ima mogućnost instalacije dodatnih aplikacija, osim sistemskih? Konkretno, koristilo bi mi da na satu mogu da imam Deezer i da sat povežem sa slušalicama. Nije mi ovo naravno presudno kod izbora, ali bi dobro došlo. Hvala na odgovoru!
samsung galaxy watch...za druge ne znamPozdrav. Planiram da uzmem Mi Watch, pa bih zamolila za par informacija koje nisam uspela pronaći na internetu. Da li je neko zna da li sat može da se poveže sa bežičnim slušalicama? Takođe, da li ima mogućnost instalacije dodatnih aplikacija, osim sistemskih? Konkretno, koristilo bi mi da na satu mogu da imam Deezer i da sat povežem sa slušalicama. Nije mi ovo naravno presudno kod izbora, ali bi dobro došlo. Hvala na odgovoru!
Ako hoćeš da čekaš AliExpress je najbolji izbor, razne boje a i narukvice isto u raznim bojama.Znate li da li negde može da se nabavi zaštitno staklo i da li se uopšte vrše zamene stakla ako dodje do pucanja ili jakih ogrebotina? Koristim ga već mesec dana i pojavile su se neke ogrebotine koje se vide na suncu, pa mi je žao da ga upropaštavam još.
Ovo je odlična stvar! Hvala tiAko hoćeš da čekaš AliExpress je najbolji izbor, razne boje a i narukvice isto u raznim bojama.
Jeftinije ali se čeka.
3.09US $ |Hard Edge Screen Glass Protector Case Shell Frame For Xiaomi Mi Watch Color Sports Version Smart Watch Protective Bumper Cover - Smart Accessories - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Što se Xiaomi wear aplikacije tiče zadovoljan sam,jedino me začudilo da nema opcije za Težinu, većina sličnih aplikacija ima.
Kako reaguje na dodir s obzirom na duplo staklo?Ovo je odlična stvar! Hvala ti
Kada si ga porucio?Što se zaštitnog stakla tiče još ga čekam da doleti iz Kine 😁
Pre dve nedelje.Kada si ga porucio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari