I ja ga merkam...Ako bude prilike uzimam ga sigurno.Pozdrav svima,
ima li neko da je uzeo sat koji je od skoro na nasem trzistu, kakvi su utisci. Nudi dosta toga solidnog, za fer novac, pa mi je zapao za oko kao korak u smart watch svetu.Pogledajte prilog 297844
Gde si dosao do tog koda? Ja video na sajtu samo onaj za dan zaljubljenih, i sat nije u izabranim proizvodima.Pa trenutno sa popustom od 15% kada se primeni kod 99FQNT jeftiniji je skoro 6000 od gt 2
Pogledajte prilog 297996
Kucaj u Google "mi store kafeterija"Gde si dosao do tog koda? Ja video na sajtu samo onaj za dan zaljubljenih, i sat nije u izabranim proizvodima.![]()
Kako izgleda uzivo iz prve ruke, jesi li ga upalio, kakva je rezolucija, jel laguje kad se lista meni? Vidim ima ih sad na KP sa garancijom novi oko 105 eur, bas sam se sad zagrejaoMerkam i ja ovaj sat, sada sam na BIP-u i za sada dve stvari mi bodu oči:
1. Cena na našem tržištu je suviše velika. Nemam nameru ni dinar preko 100E da dam za njega, idealno 80E
2. Uživo je sat malo veći nego što sam očekivao, BIP mi je savršene veličine za moj zglob, može i ovo da prođe ali sam se malo iznenadio kada sam ga video uživo.
Baci nam par slika iz prve ruke, i ekrana itd kad ti ne bude mucno, i par reci prvog utiska. I sa srecom da te sluzi i samo lepe vesti da vidis i cujes na njemu. 😀Pazario ga juče u BIG-u (Mi Store), računam tih 11000 to je oko 93E, sa 2 godine domaće garancije. Bio je samo crni na toj akcijskoj ceni. Nisam još stigao ni kutiju da otvorim, možda večeras ako stignem ili sutra..Javljam utiske.
Voleo bih da ti napišem naziv ali se više ne sećam, po meni najbolji watchface za BIP, ubedljivo. Znam samo da je pre 1,5 godinu bilo top1 po broju download-a u onoj aplikaciji za Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=paolo4c.amazfit.watchfaces). Sada sam pokušao da nadjema na sajtu ali nešto mi ne ide, kao da je to izbrisano.koji je to watch face na BIPu?
Beogradska Industrija Piva, šta drugoŠta je BIP?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari