Onda tu priču propovedaj na nekom forumu države gde se po tim cenama tableti mogu kupiti, a ne ovde.Nisu u Srbiji... U EU je Samsung trenutno na akciji (Samsung Week) I na Amazon.es je S7 460e... Očekuje se i dodatni pad jer uskoro treba valja i s8 da objave...
Btw S7 FE mogu za 435e u maloprodaji da kupim
slike probaj ili da držiš na nekom cloudu kojem može da pristupi bilo koji uređaj, ili ih najpre prebaci na komp pa ih opet vuci kroz mrežu na bilo koji uređaj...možda postoji i direktan način ios na android, ali mislim da je to verovatno teži put...probotzor Jel radi prebacivanje slika sa iPhone na mi pad 5? Od skoro imam iPhone pa razmišljam mi pad 5 da uzmem zbog gledanja filmova i serija preko stremia a odgovaralo bi mi da sređujem i slike preko njega.
probotzor Jel radi prebacivanje slika sa iPhone na mi pad 5? Od skoro imam iPhone pa razmišljam mi pad 5 da uzmem zbog gledanja filmova i serija preko stremia a odgovaralo bi mi da sređujem i slike preko njega.
I dalje delite stvari lokalno izmedju uredjaja? Nisam imao potrebe za tim godinama, toliko cloud servisa za sve, kontakti na Google nalogu..Nema direkt prebacivanja iOS - Android. iOS prebacuje fajlove preko Air Drop.
Pa pitao je covek da li radi, rekli smo mu da ne radi...I dalje delite stvari lokalno izmedju uredjaja? Nisam imao potrebe za tim godinama, toliko cloud servisa za sve, kontakti na Google nalogu..
Ako nesto zagusti tu je Telegram za deljenje fajlova bez kompresije, u 2 klika zavrsava posao, ima ga na svim platformama (Windows, Linux, macOS, iOS, Android) za sada sve vrste fajlova koje sam slao (apk, pdf, slike, video, itd.) radi bez problema, jos se ti fajlovi i cuvaju na cloud-u..
Zao mi je sto ti se to desilo, ali jednostavno ne treba kupovati preko WinWin-a. To zavlacenje koje ti rade je jos i najmanji problem sa njihovim poslovanjem.Ja i dalje čekam na moj Pad 5, koji sam u WW radnji uredno uplatio 22. septembra i još ga nisam dobio! Svratio juče do radnje, kažu proveriće, zvao danas kol centar - uputili me na radnju. Ne znam da li još neko ima ovakvo iskustvo.
Za ženu sam juče naručio Samsung Galaxy Tab S6 lite, pošto mi stari Samsung Galaxy Tab 10.1 2016 još uvek odlično radi, pa da se ponovimo u kući, nadam se da će zadovoljiti potrebe (čitanje knjiga, novina i stripova, TV, olovka, malo ofisa...). Nadam se da nisam puno pogrešio, mada i ako jesam sada je kasno...
Radi olovka, obična kapacitivna bez BT, naravno nema palm rejection.Javi ako radi da porucim i ja.
Aurora Store i problem riješen.Ali je bez mogućnosti korišćenja Google play store servisa (GPS aplikacija), posebno sa prelaskom na HarmonyOS 2.0
Uzeo sam od drugara neku čisto da probam, moja još uvek nije stigla.Koja je to, jel moze link?
Znam za AppGalery i Gspace... I zaobilazak kroz download krekovanih apk-a...Aurora Store i problem riješen.
Meni je čak i drago da HarmonyOS nema GMS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari