Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 3

Magisk samo flesujes ZIP i uživala. Imam ja neku zadnju verziju TWRPa koja radi super ako ti treba da ti pošaljem. Inače ja sam se navikao na XenonHD sa onim zvukom i brzinom i sad me nikako ne drži MIUI a čini mi se da je na ovom dobra baterija.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Nisam koristio Xposed od LG 4xHD tako da tu ne mogu da ti pomognem. Sa magisk nikakvih problema nemam a ima sve modove koji meni trebaju.

Adblock , YouTube vanced ,GCam Fix. Neki koje ja redovno koristim.

Inače kamera na Kineskom romu pogotovu beta je zilion puta bolja. Kamera na EU Romu je zilion puta bolja. Ja stvarno ne znam šta i kako ali kamera sad ima "beautify " mod alwayse on. Slike preko dana su bolje nego ranije i HDR je malo bolji tj malo "lakši".
438288ce1525469530564031de15fb33.jpg
435fff70b74cf4620850bb5dfe1f065d.jpg

Miui cam vs GCam

Poslednja izmena:
Taj global update će pre ili kasnije doći preko Updater app?

Niko nije okačio ovaj zanimljiv klip :)

[youtube]FLVBuEuL1bU[/youtube]

Глобал ће да буде окачен и пуштен тек да га истестирају и исправе багове неке. Ја сам до јуче пријави пет комада. Миуи претраживач је доста лош, има грешка у мелодијама кад хоћете да преслушате итд. Јел сте пријављивали ви неке грешке?

Послато са Mi Note 3 уз помоћ Тапатока

Scroll na skrinshotovima često zabaguje sad.

Скриншот скрол и не ради увек то ти и пише. Ако је нешто друго у питању пријави.

@crusader uspeo si da izvuces update koji smo dobili ili si ga skinuo sa drugih sajtova ?

Gdje i kako da udjem na sajt na koji clanovi foruma izbavaju slike uslikane mi note 3?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ima li neko preporuku za ultra tanki crni case, ali da ne bude klizav?

Stigao mi je ovaj i nije loš samo što je baš klizav.
https://www.aliexpress.com/item/FCO...ne-5-5-inch-Carbon-Fiber-TPU/32836595353.html

Kako vam se čini ovaj ako je neko naručivao:
https://www.aliexpress.com/store/pr...iaomi-mi-note-3-Full/2337363_32842762731.html
I have to isto tražim + da je providan. Za sad koristim Pzoz i super je ali bi hteo nešto kao onaj što dobijamo uz telefon samo da se ne masti toliko. Taj drugi mislim da je neko već postavljao na telegram grupi onda su rekli da je dobar. Ali valjda je bio MoFi.

Pogledajte one mat-plastične, što imaju na coskovima ureze na coskovima da bi mogao telefon da se ubaci. Meni su ekstra jer su bas slim i ne klizaju mnogo.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Kako da se priključim telegram srpskoj ili eng grupi? Sve koje sam našao su ili arapske ili ruske, italijanske :)

Pustili su global stable na njihovoj stranici. Uskoro možete da očekujete ota updejte :)

dab0e5cefbae15707dbc4917b3bee9f2.jpg

Nisu ga svi dobili :) pušten je određenom broju ljudi jer je to bio " beta " stable

Jel se spominje Oreo negde? Gotovo sam siguran da cemo da ga dobijemo, samo se pitam jel ce da bude pre prvog rođendana...

Ne spominju oreo više nigde moguće je da ćemo da dobijemo ali ne bi se nadao pre kraja leta. Inače ako je to ovaj što ja testiran već neko vreme samo da znate da ako ste zadovoljni sa 9.1 nemojte da flesujete. Zvuk u slušalicama slabiji i ima još neke bagove. Ja ću verovatno na 9.1 da se vratim ili na miui.pro Dev .

Kakvi su utisci u vezi sa 9.5.3 ažuriranjem? Najviše me zanima zvuk i kamera. Ima li poboljsanja?
Dobio sam fon sa global romom. Da li mogu bez ikakvih problema da ažuriram softver? Neće biti problema kao sa rednim 5 plus telefonom?
Uskoro mi stiže hydrogel folija i original maska na preklop pa ću da ispisem svoje utiske, ako nekog zanima :)

Kakvi su utisci u vezi sa 9.5.3 ažuriranjem? Najviše me zanima zvuk i kamera. Ima li poboljsanja?
Dobio sam fon sa global romom. Da li mogu bez ikakvih problema da ažuriram softver? Neće biti problema kao sa rednim 5 plus telefonom?
Uskoro mi stiže hydrogel folija i original maska na preklop pa ću da ispisem svoje utiske, ako nekog zanima :)

Ja osim notifikacija ne primećujem apsolutno nikakvu razliku.

Toga sam se i bojao :(

Nazad
Vrh Dno