Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 3

Nešto mi je siromašan sim manager. Kako da podesim preferred network mod na drugoj kartici? Takodje ne vidim opciju da kontaktu dodelim sa koje kartice da poziva?

Ako nekome ne treba crna maska koja se dobije uz telefon, nek mi javi otkupio bih da mi bude kao rezervna.

Nešto mi je siromašan sim manager. Kako da podesim preferred network mod na drugoj kartici? Takodje ne vidim opciju da kontaktu dodelim sa koje kartice da poziva?

Ako nekome ne treba crna maska koja se dobije uz telefon, nek mi javi otkupio bih da mi bude kao rezervna.
Imam ja jednu sa Alija koja mi se ne sviđa. Slikacu je kad dodjem kuci.

Nije stvar kvaliteta, nego ukusa...

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Пробао данас да видим телефон у logic шопу уживо и погледам израду али као за баксуз скоро продат па чекају да стигну нови. Дочекаћемо :)

Na mts-u radi normalno 4g u Beogradu

Stigla original futrola, gumenasta je i hvat je odlican
c7eb44853bd56b9dbc01f6d899c6247b.jpg
856a5ec8b0a2412c0b56677236eda3d5.jpg

Evo je.
74be94616061468ea16f94a531fe71cb.jpg
7a376caf4a7bd7b2c3599e3cc7703a40.jpg
d97d52a4281268e973be56c068c16732.jpg

Više mi se svidja unutrašnjost nego spoljna strana :D ne volim te armor futrole, nego što tanje da ne povećavaju dimenzije telefona

Jeste slazem se, ali futrole sluze da zastite telefon od eventualnog pada, a ne za ukras.
Nisam bas siguran koliko bi ga one ultra tanke zastile?

Sve se nadam da neće padati. Dovoljna je i ultra tanka da apsorbuje pad... Naravno sve zavisi pod kojim uglom.

@dimi89 trebalo bi da bude neki update nešto u martu jel?

Niti se nesto zna niti xiaomi daje bilo kakvo obavestenje. Verovatno najgora podrska u istoriji xiaomija.

Послато са Mi Note 3 уз помоћ Тапатока

Verovatno navika...evo kome se ne sviđa "politika" Xiaomija, može da se menja sa mojim S7(on ce sigurno dobiti Oreo), meni nije bitan apdejt, treba mi dual sim telefon...

lupaju ljudi gluposti, bukvalno jednu bitnu stavku nisam video u grupnom changelogu od global stable 9.1.4 do ovog sto je izasao 2. marta...

Home screen

Optimization - Multiple themes supported on the clock widget (10-19)
Optimization - Adding widgets to an empty spot with a single tap (10-31)

Themes

New - Theme team picks in Settings > Themes (10-24)
Optimization - Hide free and incompatible themes in the list of the purchased items (10-10)
Optimization - "Add to favorites" icon adjustments (10-24)

Gallery

New - Erase lines and objects while editing photos (10-12)

Backup

New - Mi Mover, is able to import contacts, photos, and videos from Apple iCloud to Mi phones seamlessly (10-25)

Mi Account

Optimization - Reduced the number of push notifications when the user is signed out (10-30)

MI Wallet

Optimization - Redesigned the balance page (12-14)
Optimization - Transport card page layout (12-14)
Fix - In some cases, the use of MiPay in the POS machine credit card transactions failed (12-01)
Fix - Voice is low during call (02-12)
Fix - The contents of the notification bar are covered by the black area (02-12)
Fix - Saved contacts are shown as numbers in call log (02-12)
Fix - Mobile phone random reboot when using MI mover and MI drop (02-27)
Fix - Missing Titles for 'Bookmark' & 'Manage Downloads' for Text Size M (02-27)
Fix - Colored notifications don't display correctly (02-27)

Mi Apps
New - Discover your favourite apps and games in new Mi Apps (02-11)

ali bukvalno jedna stvar da kazes wow to mi treba... ja jos nisam nasao ni jedan major bug a rootovao sam, otkljucao, svasta cackao, sve radi... jedino "voice low during call" ali na note 3 nije low sasvim je dobar dakle non issue... ja ne vidim da je kamera igde ovde menjana uopste kao sto mnogi kukaju "bolja je kamera"...

Poslednja izmena:
Eto opet ista tema. Napisao sam moje misljenje nekoliko strana unazad sta je vazno i zbog cega trazimo global update. Da si probao CN rom ili global leaked betu ne bi pricao da je kamera ista.

Evo ga... Jos jedan "nemate pojma, ja znam najbolje" maestro... Ok.

CN beta ima fps lock za kameru i EIS stabilizaciju navodno ubacili pa cu da vidim da probam zadnju. Kad bi sredili malo prednju kameru i ekspoziciju.

Jel nam sleduje i face unlock da dobijemo?

Pitanje zašto mi ne dozvoljava update ovih system apps? Samo izbaci ''couldn't download''
e58af1ecd3aa8b018bd70b17215aa559.jpg

Na kom si romu ? Ja dok sam bio na global stable bez problema mi je sve update resavao e onda je prvo poceo da zeza security app sa antivirus bazom... Pokusaj da skines SoloVPN stavis server - kina i onda kad se konektuje pokusaj. Ako nece tako skini MiStore app imas apk na MIUI forumu pa preko nje cev verovatno moci. Na globali tesko da cemo jos da dobijemo face unlock.

Global fabrički ništa nisam dirao. Palo mi na pamet da isključim wifi i proradilo preko mobilnog interneta radi update. Ne znam kako i zašto :) hvala u svakom slučaju

To je zato sto nema bagova ;) Bitno da si resio. Izasla "procurela" verzija CN 9.5 stable pa gledacu danas da ubacim.

P.S. Vidim da i dalje nisu rešili Mi sync sto se glavi pa nece da sinhronozuje. :/

jel koristi neko nova launcher?Instalirao sam ga i konfigurisao ali nikako nisam uspeo da promenim na lock screen-u wallpaper od prethodne teme kao ni da postavim weather widget na lock screen-u. Pored toga,nakon nekog vremena korišćenja izbriše wallpaper na home screen-u koji postane crne boje,kao da ga miui guši

Probaj da isljucis MIUI optimisation u Developer opcijama.

Mi Note 3 via Tapatalk

Nazad
Vrh Dno