Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10

To nista nije merodavno dok ti ne probas telefon licno i testiras,jel pisao neko ko ga je kupio kakva je kamera?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Tacno tako. Isto kao i poredjenje cipseta 730 i 845. Koga interesuju jezgra i tako to. U radu je na nivou 845. Jedino 845 malo brze pise na memoriju ali i to zavisi od memorije ( poredjenje mi8 i 845 i mi9t 730)

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

Pa nije isto. Ovaj mob place za S845, a idealno bi bilo S855. Tek tada, i uz adekvatnu GCam, bi ova kamera dosla do izrazaja. [emoji4]

On je sasvim dobar ovakav kakav je

Dobar je mob generalno, kao i cipset u njemu, ali bi uz neki premium procesor to bilo jos bolje, pre svega zbog te kamere i obrade fotki.
Izbacice oni neku Pro verziju ovog modela samo sa S855/865. Ili generalno mob sa ovom kombinacijom cipa i kamera senzora, mozda ne u ovoj Mi Note liniji.

Da dobar je, za prepakovani redmi i ostale koji ga furaju, ali ovde se jednostavno guši kod slikanja jer očigledno da proc i grafika nemaju dovoljno snage za obradu svih tih megapixela, i onda se tako ponaša kao da "koči". I nije loš taj sd730 ali nije ni kao 845, to sto u "običnom" radu vi neprimećujete razliku nije uopšte nit čudno nit neko merilo, pa za to se neće primetiti razlika sa većinom novijih čipova..

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Otkud znas da 845 ne bi kocio prilikom obrade tolikih megapixela?

Pa brze bi obradjivao sliku to je sigurno. Uostalom, u ovaj model bi pre isao 855.

Uzeo sam danas Mi Note 10. Kamera je sjajna, verovatno ce u buducim update-ovima biti bolja. Sporo obradjuje slike ali mislim da je ovo vise do software-a nego do samog procesora. MIUI je ludilo mozga. Kako da namestim da kada me neko zove izadje notifikacija preko celog ekrana a ne kao neki prozorcic gde nabadam answer?
ad58b85fcc4f261a1b6596c5e60d0268.jpg
6f8f5a35232d79afbcda7f49eabc35e5.jpg

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Uzeo sam danas Mi Note 10. Kamera je sjajna, verovatno ce u buducim update-ovima biti bolja. Sporo obradjuje slike ali mislim da je ovo vise do software-a nego do samog procesora. MIUI je ludilo mozga. Kako da namestim da kada me neko zove izadje notifikacija preko celog ekrana a ne kao neki prozorcic gde nabadam answer?
ad58b85fcc4f261a1b6596c5e60d0268.jpg
6f8f5a35232d79afbcda7f49eabc35e5.jpg

Ako je uključen ekran onda iskače prozorčić, ako je isključen onda izlazi preki čitavog ekrana.

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Hvala! To je to.Trebaće vremena da se naviknem. Nadam se da će to ispraviti sistemski bez potrebe za 3rd party aplikacijom. Ima tu baš puno softverski da se pegla.
Telefon je pravi momački, robustan,težak. Uzeo sam Midnight Black pa izgleda kao monolit iz Odiseje :). Baš je dobar utisak ostavio na mene.

Meni je to dobro, jer npr nesto radim i zove me neko i sad moram ja da stanem ili da se javim i prekinem to.

Upravo to, nema sta tu oni da ispravljaju. Tako je namerno uradjeno da ti ne prekrije ekran dok radis nesto na mobu. Tako je bilo i na Lg...ne znam da li je idalje.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ljudi u cemu je razlika izmedju note 10 i note 10 pro samo ram i interna memorija veca na pro modelu jel?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da.. i kao još jedno sočivo preko kamera.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Razmišljam se da probam Xiaomi i to ovaj pro Model... Ima ga ovde već za nekih 380€ nov preko oglasa sa garancijom.
Danas bas u MM Malo ga gnjavio, fina sprava.
Kakva su iskustva korisnika, da ne listam sad sve unazad... Ukratko...
Hvala.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Ajmo Bogi, vreme je za nove tehnikalije :)

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ajmo Bogi, vreme je za nove tehnikalije :)

Mozda... Razmišljam se još, da probam, kako god M20X ostaje. Rekao bih da na papiru M20X bolji, ili mi se cini?
Privlači me samo 256gb... Ne znam, sta znam...

Mozda... Razmišljam se još, da probam, kako god M20X ostaje. Rekao bih da na papiru M20X bolji, ili mi se cini?

Razmisli i o Mi 10 pro,mozda ti je to najbolji izbor.

Mislim da ti je ipak samsung s20 ultra bolja opcija [emoji23][emoji48][emoji6]

Meni se cini da on tu malo i sam doda poneku zvezdicu.

Baterija izgleda resena sa gasenjem fingerprinta. Vise od 6 sati SOT a 48% baterije. Pratimo dalje [emoji16]
169cb55b2ab00ffe1b8824424a407fc1.jpg

Pozdrav svima,
Kako se na ovom modelu radi screenshot ekrana ali ne samo ono sto se trenutno vidi nego da se skroluje dalje?

Kada napravis ss u gornjem desnom uglu ti se na par sekundi pojavi taj ss umanjen, i odmah ispod njega imas "scroll", to stisni.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

to i uradim i nudi mi mogucnost samo da kropujem i to onaj deo koji se vidi na ekranu.
kako je kod tebe, kako skrolujes nanize ?

Vrh Dno